Nieuw bedrijfsmodel voor democraten en Goedmenschen – Rent a Nazi (Satire!!!)

Door: Michael Mannheimer.

Nieuwe dienstverlening beschikbaar ter versterking van de democratie! Huur de oplossing voor uw problemen! Wij helpen U daadkrachtig, uw acties in daden om te zetten!
Het verheugt ons, onze socialistische, rooie, linkse en groene klanten een nieuwe dienstverlening te kunnen aanbieden. Zoals altijd stellen wij ons in dienst van het internationale socialisme. Vanzelfsprekend staan wij aan de juiste kant, aan de kant van de goeden.
Zijn uw medestrijders overbelast, niet beschikbaar, ziek, of hebben ze geen zin? Zijn ze uitgeput door de demonstraties, van het gooien met trottoirtegels, van het in de fik steken van politie-agenten, van het winkels plunderen, van het auto’s affikken? Raakten ze gewond bij een demo en moeten ze zó dringend op het verhaal komen, dat ze nú even niet zèlf voor Nazi kunnen spelen?
Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben DE oplossing voor uw problemen!
Rent a Nazi!
Huur een Nazi wanneer u er ook maar één nodig heeft!
Zoek uit onze catalogus met benuttingsmogelijkheden uit, wat u op het moment nodig heeft.
Inzetmogelijkheden bij demonstraties:
Laat uw tegenstanders bij de volgende demonstratie van de sokken brullen. Zorg ervoor, dat uw tegenstanders geen gehoor vinden, geen uitspraken kunnen dóen en geen aanspraken kunnen máken.
Enkele van onze huurnazi’s kunnen redelijk instrumenten bespelen en daarbij luidop een tekst uitkrijsen. Wij studeren graag elke door u gewenste tekst in, wanneer u beelden van een Nazi-concert nodig heeft. Het zou voor de omzetting hoe dan ook bevorderlijk zijn, als de teksten niet al te gecompliceerd zijn.
Als provocateurs bij demonstraties, manifestaties of om anderen aan te zetten. Deel ons mee, welke soort provocatie U nodig heeft, wij maken dat voor U in orde.
Het openlijk tonen van de Hitlergroet of andere ongrondwettelijke symbolen van het rechts-extremisme.
Voor talkshows, als slecht voorbeeld, het openlijk optreden en belachelijk maken.
Als haatobject, ter manipulatie van de massa’s of van bepaalde groepen.
Inzetmogelijkheden voor achtergronds-activiteiten:
Rechtse leuzen of hakenkruizen op muren of op andere plekken spuiten of schilderen.
Stickers plakken in gewenste plaatsen. Wij designen de stickers graag voor u. Indien gewenst nemen wij tevens de plaatsing van de stickers voor onze rekening.
Het uitdelen van flyers in het centrum, in woonwijken of in andere plaatsen. Ook hier verlenen wij graag onze steun met inhoudelijke adviezen en bij het drukken van de flyers.
Om echte Nazi’s en rechtsen te schaduwen en in de gaten te houden.
Voor iedere inzet worden onze huurnazi’s grondig geïnstrueerd, zodat de inzet precies zo verloopt, als de opdrachtgever wenst. Uw huurnazi doet in het openbaar of in kleine kring precies datgene, wat er werd afgesproken.
Uw voordeel: U kunt altijd zonder risico tegen de huurnazi’s in het geweer komen, bij wchte Nazi’s zijn bepaalde acties gevaarlijk, de echte Nazi’s zouden terug kunnen slaan, de huurnazi gedraagt zich altijd precies zoals overeengekomen.
Reageer uw woede af op de huurnazi en kom zelf goed voor de dag!
Verzeker u er op deze manier van, dat u in discours te allen tijde het overwicht heeft en dat u Nazi’s kunt ontmaskeren als datgene, wat u op dat moment ook nodig heeft.
Wek bij uw publieken uw aanhangers een gevoel van morele superioriteit en win hen voor uw ideeën. Geef uw aanhangers een zin voor hun leven, geef ze enthousiasme, zodat zij zich kunnen identificeren met uw doelstellingen en win zo nieuwe ondersteuners.
Zet met onze steun effectieve strategieën om, manoeuvreer uw tegenstanders er uit en laat diezelfden voor joker staan!
U weet zelf, dat een beeld meer zegt dan duizend woorden!
U heeft een lelijk uitziende Nazi nodig?
Een gewond uitziende Nazi?
Of een dood uitziende Nazi?
Onze door film en televisie ervaren grimeurs kunnen al het gewenste namaken. Tevens kunnen vele beschadigingen aan voorwerpen worden nagebootst, hetzij werkelijk, hetzij door computer-simulatie.
We kunnen ook een groter aantal Nazi’s leveren, als het er een paar meer moeten zijn. Het aantal potentiële Nazi’s is groot. Wij onderhouden goede contacten met verschillende arbeidsbureaus. Uitkeringstrekkers moeten immers elke beschikbare baan aannemen, hierhebben wij een grote hoeveelheid potentiële medewerkers voor het oprapen.
Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met onze contacten tot de publieke zenders en de verschillende mainstream-kranten. Indien gewenst zorgen wij er voor, dat uw acties tegen Nazi’s en tegen rechts voldoende openbare belangstelling krijgt.
Op verzoek stellen wij u graag een lijst ter beschikking met referenties. Wij hebben reeds met succes opdrachten uitgevoerd voor:
De Groenen
De SPD
De Linksen
De AAS-Stichting enz.
Vanaf vijf huurnazi’s per inzet ontvangt U een hoeveelheidskorting en de voorrijkosten verminderen. Wend u tot ons, wij berekenen U graag een actie door.
Vanwege ons democratie-bevorderend werk worden wij door de staat ondersteund. De voor een inzet ontstane kosten kunt U in vele gevallen aftrekken van de belasting. Betalingstermijn is bij ons altijd 30 dagen. Zo heeft U steeds voldoende de tijd om van de staat financiële ondersteuning los te krijgen voor de te betalen inzet.
Opgelet: Voor alle belangstellenden!
Wij openen thans nieuwe bedrijfstakken.
Rent an autobestuurder: Mocht u als zondebok een autobestuurder nodig hebben, onverschillig als bestuurder van een diesel, of van één op benzine, dan hebben wij pssende kandidaten in het programma. Een afgesloten contract met de DUH komt er aan, dat zal deze nieuwe bedrijfstak behoorlijke opgang bezorgen.
Rent an AfD’er: Deze bedrijfstak is op proef. Problematisch aan deze bedrijfstak is het, dat er bij de AfD tegenstand te verwachten valt, hier moeten wij zeer weloverwogen ageren. Desondanks zullen wij met een op maat geslepen strategie deze bedrijfstak op gemiddelde termijn openen. Ondanks alle risio’s is het potentieel enorm en er bestaat een grote vraag naar.
Onze contactgegevens:
Rent a Nazi Gmbh, Linkse-bacillenstr. 68, 10320 Bürlün-Rotenhain
tel.: 030/68 68 68-0
http://www.rent-a-nazi.de
E-mail: dehelenaalnietaardige.ka-hanne@rent-a-nazi.de
Bel ons!
Mail ons!
Schrijf ons!
Wij zijn er voor u!

Door: Michael Mannheimer.
vertaling: Theresa Geissler.

2 gedachten over “Nieuw bedrijfsmodel voor democraten en Goedmenschen – Rent a Nazi (Satire!!!)

Reacties zijn gesloten.