Prof.Dr. Meuthen (AfD) tegen Göring-Eckardt (Groenen):”U bent een leugenaarster!”

Door: Michael Mannheimer en Henryk Stöckl.

“U bent een leugenaarster!” – Prof. Dr. Meuthen (AfD) haalt Göring-Eckardt (Groenen) onderuit in ZDF-talkshow van Dunja Hayali
Göring-Eckardt (Groenen): “Ik hoef me niet te distantiëren van de Antifa!”
Twee leugenaars bij elkaar: Dunja Hayali (linkse Irakese moderator) en Göring-Eckardt (links-extremistische aanvoerster van de Groenen)
De volgende video laat zien, hoe door en door leugenachtig de Groenen, en met hen de Merkeliaanse politiek zijn. Prof. Meuthen (AfD) zet bij een Talkshow de voorvrouw van de Groenen, Göring-Eckardt, te kijk als een dansende beer in het circus en toont aan, dat ze ten eerste liegt, en dat ze ten tweede op holle politieke frasen na niets te zeggen heeft.
Bekijkt U de Video. Verder commentaar overbodig. Alles, wat ik op mijn blog al schreef over het satanisch-Duits-vijandige karakter van deze partij in talloze artikelen wordt hier bewezen. Overigens wordt ook de Irakese presentatrice Dunya Hajali tijdens de uitzending door Meuthen ontmaskerd als leugenaarster. Beoordeling: Het bekijken waard!
Door: Michael Mannheimer.

Duur van de video: 18.29 minuten
Beoordeling: Waardevol

Kernartikel: “U bent een leugenaarster!”- Prof. Dr. Meuthen (AfD) haalt Göring Eckardt (Groenen) onderuit bij Dunja Hayali
Henryk Stöckl
gepubliceerd op 6 sept. 2018
Oftewel: “De professor en de gesjeesde Studente theologie” zo, naar het zich laat aanhoren, verliep ook het ZDF-programma van 5 september 2018 met als onderwerp “Chemnitz”: Prof.Dr. Meuthen heeft zowel de politica van de Groenen, Katrin Göring-Eckardt als presentatrice Dunja Hayali naar alle regels van de kunst gedemonteerd!
De leugens, die de presentatrice en de Groenen-politica aanhoudend probeerden te verbreiden, wist de heer Meuthen slagvaardig te weerleggen!
Ophitserijen? Waren er niet! Rechts-extreem geweld groter dan links-extreem geweld? Klopt niet, zelfs het tegenovergestelde!
Het hoogtepunt was het moment, waarop de AfD-voorzitter mevrouw Göring-Eckardt in verlegenheid bracht, doordat haar er eerst toe bracht, de links-extreme muziekband te bschrijven als “geweldig”en zij vervolgens, toen hij teksten uit hun songs citeerde, poltseling terugkrabbelde en alleen nog maar “Nee, nee, nee” stamelde.
Verrukkelijk! Net zo vakkundig heeft hij Göring-Eckardt ertoe gebracht, haar burgerlijke masker te laten vallen, doordat zij zich NIET distantieerde van het geweld van de Antifa! Een grof schandaal! Helaas zal de heer Meuthen waarschijnlijk niet meer zo snel worden uitgenodigd in talkshows, want iets heeft hij op indrukwekkende wijze bewezen: Wie met hèm in de ring gaat, komt er nog slechts kruipend uit!
Door: Henryk Stöckl

Auteurs: Michael Mannheimer, Henryk Stöckl
Vertaling: Theresa Geissler.

Toelichting Theresa Geissler: Voor de site, waaraan ik eerst jaren verbonden was, vertaalde ik regelmatig artikelen van Michael Mannheimer.   https://michael-mannheimer.net/
Hij is in Duitsland op de Sociale media een zeer overtuigde Islam- en EU-criticus, die veelvuldig en uiterst fel van zich laat horen. Dat is dan ook de reden, dat hij zich momenteel niet in zijn geboorteland ophoudt, maar ver buiten de Duitse grenzen: In het Duitsland van Merkel hebben de aanklachten tegen hem zich opgestapeld tot onmetelijke hoogte.
Ik wil, nu ik mijn eigen site heb, deze patriot van het eerste uur weer graag gaan bijstaan; daarom deze kleine bijdrage om mee te beginnen. Zoals u kunt lezen, gaat de heer Mannheimer veelal te werk, door zelf een inleidend artikel te schrijven op het werk van een collega-publicist wiens uitgangspunt hij onderschrijft, waarna hij dat publiceert als ‘kern-artikel’.
Ik hoop, dat dit relatief kleine stuk u aanspreekt, lezer. Misschien wel: Ook wij Nederlanders zijn tenslotte bekend met het verschijnsel MSM-talkshow.

Door: Theresa Geissler.