Farma-maffia volop in de weer om nog meer geld en macht te genereren.

Door: Rob Meyer.

Pillentekort? Medicijnen goedkoper?
Niet interessant voor de bijna grootste wereldwijde criminele organisatie die miljarden burgers in de tang heeft: de farmaceutische industrie.

Medicijnen worden goedkoper voor de burger, en zie wat er gebeurt: de pillendraaiers verleggen hun afzetgebied nu naar andere landen en laten Nederland ‘LINKS’ liggen.

Het is natuurlijk wel zo, dat veel mensen – teveel – gevaarlijke medicijnen slikken, deels gestimuleerd door artsen die daarvoor – dikwijls – o.a. op een weekje Spanje worden getrakteerd door deze chemische boevenbende.

Waardering voor onze zorgverzekeraars die de woekerprijzen van geneesmiddelen omlaag willen brengen, zo de stijgende kosten terugbrengend naar een betaalbaar niveau.

Maar dat is niet in het belang van die medicijnenbende, die zoveel mogelijk geld willen verdienen. Een miljardenindustrie, mede mogelijk gemaakt door de levensmiddelenmoloch en de chemische industrie, die gezamenlijk een mooi kartel vormen, met de handen in elkaars broekzak.

Zo langzamerhand moet het de burger toch duidelijk worden dat het voornamelijk deze club van graaiers is die verantwoordelijk zijn voor de stijgende ziektekosten, en niet de zorgverzekeraars zelf, hoewel die ook hand in eigen boezem mogen steken, met hun gepiep over ‘slinkende reserves’.

Ook interessant is de werkwijze van deze megalomane club van grootverdieners richting de groeiende wereld van alternatieve geneeswijzen. Even een wetje maken dat het bijkans onmogelijk maakt om op alternatieve geneesmiddelen te vermelden waar een middel voor is.

Dat kan alleen als je een middel door de onderzoeksmolen laat lopen van de geneesmiddelen commissie. En dat kost naast enorme bedragen, heel veel tijd en wordt meestentijds afgekeurd.

Nog los van die door de farma-maffia gefinancierde club van ‘Kwakzalverij’, die alles wat niet uit de anus van de geneesmiddelenindustrie komt, afdoet als kwakzalverij en zelfs als gevaarlijk kwalificeert.

Tot slot: dè plek op aarde waar eindeloos veel geneeskrachtige planten zijn te vinden: het Amazonegebied, wordt stelselmatig vernietigd door afbranden en houtkap.

Men zal toch eens een ècht geneesmiddel tegen ernstige kwalen zoals kanker vinden.
Dat moet te allen tijde voorkomen worden.
Tot zover een beetje licht geworpen op de smerige farmaceutische club.

Rob Meyer 11 september 20

Een gedachte over “Farma-maffia volop in de weer om nog meer geld en macht te genereren.

Reacties zijn gesloten.