Islamlessen, aanslagen op klaarlichte dag, steekpartijen,schoten vanuit de rijdende auto – Everyday Berlin.

Door: Young German.

De laatste twee weken verdrongen de horrorberichten uit het kleurrijke Berlijn, mijn geboortestad, elkaar. Terwijl men voor de dagelijkse steekpartijen, voordringers in de metro, of drugs-bandieten nog amper twee seconden belangstelling kan opbrengen, liet de hoofdstad, als symbool voor de hele Bondsrepubliek, zien dat ze er nog altijd een schepje bovenop kan doen.
Bedoel ik daarmee de met HIV-bloed volgezogen drugsspuit, waar een kind op een Berlijnse (Kreuzbergse) speelplaats ingetrapt is? Ook, min of meer of misschien. Dat een jong leven nu vermoedelijk vanaf het begin is geruïneerd, hebben wij te danken aan de rood-rood-groene mentaliteit vande Berlijnse bevolking en haar daarbij passende regering, die zich zeer luidruchtig voor genderneutrale W.C’s en het milieu kan inzetten, maar bij kots, urine en drugsspuiten verveeld met de ogen rolt. Onlangs liep ik door de Tiergarten in de richting van de Zoo en vond drie daklozen, die levenloos opstraat lagen. En daarmee bedoel ik mídden op straat, doordrenkt met Urine en alcohol. Nog geen vijf meter verderop staan grote Luxe-hotels aan de Kurfürstendam. De drie heren waren een “Everyday Berlin-voorval”, waar men kort de neus voor ophaalt en dan verder gaat naar Primark om te winkelen. De stank en het vele vuil zijn net als in Parijs, de ultieme parel van het westen, zo’n groot probleem geworden, dat ratten wederom de binnenstad plagen. De Berlijnse Morgenpost berichtte het tot geamuseerdheid van deze Berlijner.
Nee, hier wordt niet eens de vervuiling van de stad bedoeld. Hier gaat het op de eerste plaats om Nidal, een cultuurverrijker van halverwege de 30 uit Voor – Azië, in het bezit van een strafblad vanhier tot Tokio, die zich desondanks in Berlijn vrij mocht bewegen en als bekend en hooggeplaatst clanlid heel vanzelfsprekend deel uitmaakte van een misdadige bende, die Berlijn schouder aan schouder met de roden regeert. Want anders kan ik het niet verklaren, dat een beruchte zware misdadiger onder ons verkeert, tot hij tegen 17.00 uur op klaarlichte dag door een andere zware misdadiger koud wordt gemaakt.
Amusant vindt men dat alleen maar, als men, zoals ik, een morbide gevoel voor humor heeft en men zich over de ondergang van dit Babylon met welhaast kinderlijke geestdrift vrolijk maakt, als ware men Nero, die boven het brandende Rome staat en lacht, terwijl de stad in vlammen opgaat. Nadat Nidal R. met meerder schoten in een Berlijns ziekenhuis terecht kwam, verordende de politie, dat het ziekenhuis met het oog op de gevaarlijke situatie niet meer kon worden betreden. Dat betekent dus, dat wegens één man en de 150 leden van zijn clan, die vensters insloegen en bij de spoedopname niet alleen het ziekenhuispersoneel, maar ook talloze politie-agenten konden gijzelen, de normale Berlijnse burgers van het ziekenhuis geen gebruik meer mochten maken. Bedenkt U wel: Nixon moest vanwege een kleine vuilspuiterij van zijn politieke tegenstanders aftreden als president van de Verenigde Staten. Michael Müller kan demonstraties houden met islamisten, brandweermannen letterlijk in de regen laten staan en tegenover arabische clans een bijna liefderijke vaderrol innemen en desondanks burgemeester blijven. De waanzin is realiteit. #IkBenHier
In Neukölln sloegen vorige week grote groepen Noren en Zweden elkaar de hersens in, omdat de vraag ter discussie stond, welke natie de meest tolerante is.
Zonder gekheid, Arabische, resp. Oriëntaalse clanleden sloegen er op los en zorgden er niet alleen voor, dat er veel bloed vloeide maar ook, dat de politie-agenten hun gebruikelijke overuren mochten maken. Een tijdje eerder gingen ze elkaar in een bar te lijf met baseball-knuppels en messen. Ik besef, dat men hier snel de kluts kwijtraakt. Maar dat was een ander geval, dat zich voordeed in Juli.
Op een school in Teltow, in Berlijn dus, wordt overigens ook nog Islamkunde gedoceerd, omdat er niet genoeg leerlingen zijn, die hebben aangegeven, belangstelling te hebben voor evangelisch of katholiek onderwijs. Zo snel kan de aftakeling van de christelijke Duitsers gaan. Het is maar een school, geen reden om er zoveel heisa over te maken. Ik hoor de relativeerders van Links al aan komen sloffen!
De volgende keer, dat U voor een Mokka een Kreuzbergse bar binnengaat, kan het zijn, dat U getrakteerd wordt op een schampschot der liefde en kleurrijkheid, omdat een paar cultuurbrengers uit het Nabije Oosten hun cultuur willen celebreren. Wees echter niet ongerust. Uw offer zal door de links-groene Hogepriesters van deze krankzinnigen-inrichting met zekerheid worden gehonoreerd op het altaar van het multicultiralisme.
Erg hè, die woedende burgers in Chemnitz ?
Everyday Berlin.

Door: Young German.
Vertaling: Theresa Geissler.