Hoe Duitsland er in 2025 uit zou kunnen zien.Een niet on-realistische prognose, die nu al gedeeltelijk is verwezenlijkt.

Door: Michael Mannheimer.

DE APOCALYPS – DUITSLAND IN 2025
FICTIE – OF WERKELIJKHEID?

DE APOCALYPS IS NABIJ

De gebeurtenissen in Europa en Duitsland vertonen zonder uitzondering apocalyptische trekken. Een kaste van geesteszieke, krankzinnige maar politiek extreem machtige mensen heeft zichzelf alle machtsposities in de EU toegeëigend. Gering in aantal in verhouding tot de 550 miljoen Europeanen hebben ze desondanks de absolute en totalitaire macht, waarmee opnieuw de hoofdregel van het totalitariteits-onderzoek wordt bevestigd, dat zegt, dat een tot het uiterste vastbesloten minderheid van 5 tot 8 procent hooggeorganiseerde kaders voldoende is om een getalsmatig vele malen superieur volk te onderwerpen.

De onderwerpers zijn vooral socialisten. Zij hebben na 1990 niet alleen Duitsland, maar alle belangrijke Europese machtsposities zoals de EU, het Europees Parlement, de Europese Commissie, bijna alle EU- regeringen, nagenoeg alle media (het belangrijkste wapen van de socialistische globalisten) en vooral ook het hele onderwijs- en opleidingswezen onder hun controle gebracht.
Vanuit deze machtscentra willen ze de omzetting van een waanzinnig, pathocratisch plan werkelijkheid laten worden.
Het plan van het replacement, van de bevolkingsuitruil van hun eigen volkeren door honderden miljoenen mensen uit Afrika naar Europa (Daarover berichtte ik al meerdere keren).

Niets geeft ze het recht om dit te doen. Ze doen het tegen alle landelijke- en EU-wetten, tegen alle constituties en tegen de Duitse grondwet in. Maar ze hebben ook JUSTITIE gelijkgeschakeld. Niet alleen de landelijke justities van de EU-landen, maar vooral de hoogste Gerechtshoven van de EU. Deze besluiten allemaal en zonder uitzondering voor een onbeperkte massa-immigratie, voor een onmiddellijke sociale zorg op hetzelfde niveau als de autochtone Europeanen, die decennialang hebben meegewerkt aan de opbouw van één van de meest sociale en wetenschappelijke continenten in de wereldgeschiedenis.
Terwijl de massa’s van islamitische indringers voor het merendeel geen vinger hebben uitgestoken om bij te dragen aan de welstand en aan het sociales ysteem van hun gastland – dat ze vaak genadeloos benutten.

Vanaf een aandeel van 16 procent van te totale bevolking, aldus de uitkomst van een Amerikaanse studie, is de islamisering van een land of continent niet meer tegen te houden. Dit aandeel hebben wij bereikt. En de islamisering van Europa zal komen. Ze zal voor de oorspronkelijke Europeanen eindigen in een APOCALYPS* – als tenminste niet nog in de laatste minuut de Europese strijdkrachten zich aan de zijde van hun volkeren scharen en het verdorven gebroed van Europese volkerenmoordenaars uit hun posities verdrijft – en ze hun verdiende straffen geeft.

Een absurd scenario? Alleen maar voor wie geen inzicht heeft in de geschiedenis van de uitbreiding van de Islam. En dat is naar schatting nog altijd 90 procent van de Europese bevolking, en een nog hoger percentage aan politici, die Europa in de handen drijven van de Islam, welke zij volledig tegen de waarheid in betitelen als vredesreligie en bij Europa behorend.
De Islam behoort net zo min bij Europa als een kwaadaardige tumor bij een gezond mens.

Net als een kwaadaardige tumor betekent de Islam het einde van deze ooit gezonde mens. En het definitieve einde van elke civilisatie, die hem uit verkeerd begrepen tolerantie in haar wereld heeft binnengelaten.

Want de Islam is geen vredesreligie, maar een insystematische verovering van niet-islamitische civilisaties hoog-gespecialiseerde oorlogscult.
Mohammed was niet op de eerste plaats profeet, maar vooral krijgsheer. Hij voerde talloze oorlogen, doodde eigenhandig, verkocht de buitgemaakte kinderen en vrouwen als slaven – en liet alle mannen doden.

Voorbeelden van door de Islam volledig vernietigde, hoog-ontwikkelde culturen zijn
– Afghanistan, dat ooit een bloeiend hindoeïstisch land was, tot de Islam er binnendrong en er miljoenen Hindoes om het leven bracht en tienduizenden hindoeïstische Pagodes vernietigde.
– Perzië, het tegenwoordige Iran, is een ander voorbeeld van de vernietiging van een voormalige hoog-ontwikkelde cultuur, die werd gekenmerkt door de tolerantie van het Zoroastrisme. De binnendringende Turkse- en Arabische krijgsmachten vermoordden miljoenen perzen en veranderden deze ooit tolerante staat in een islamitisch onderdrukkingssysteem.
– Byzantium, de Parel van de Zwarte Zee en ook betiteld als Oost-Rome, werd eveneens veroverd door de Islam. En in de loop van de volgende decennia werden miljoenen christenen óf onder dwang geïslamiseerd, óf massaal vermoord. Hele dorpen werden, als zij weigerden, zich te bekeren tot de Islam, op de meest beestachtige wijze afgeslacht. De razernij was zo bruut, dat de in de Nahost gespecialiseerde Bat Ye’or in haar standaardwerk “De ondergang van het oriëntaalse christendom onder de Islam, 7de-20ste Eeuw. Tussen Jihaden Dhimmitude. (Resch, Gräfelfing, 2002, ISBN 3-935197-19-5.) schreef, dat er door deze bloedbaden geen ooggetuigen zijn overgebleven, die over de onvoorstelbare gruwelijkheden, die de Turken over de Byzantiërs brachten, zouden hebben kunnen berichten. Tegenwoordig levener in Turkije, het vroegere Byzantium, bij elkaar nog 0,2 procent christenen. En krankzinnige politici willen dit in volkerenmoord gespecialiseerde land nog steeds lid maken van de EU.
– Het zwaarste noodlot trof Indië. Daar volvoerden de binnendringende krijgsmachten der Islam de tot op heden voor zover bekend grootste volkerenmoord in de geschiedenis: 80 miljoen Hindoes en 35 miljoen Boeddhisten werden door hen neergesabeld, tot de Hindoes tot de tegenaanval overgingen. Overigens een door de westerse geschiedschrijving en door de Islam zorgvuldig bewaard geheim. Dat echter intussen dankzij publicaties bekende werd  https://de.europenews.dk/80-Millionen-ermordete-Hindus-Der-vergessene-Genozid-muslimischer-Eroberer-an-der-indischen-Urbevoelkerung-78522.html.

Mocht Europa zich weten te bevrijden uit de wurggreep van het socialisme en de Islam, dan moeten allereerst de schoolplannen worden veranders.
Tegenwoordig leren Duitse scholieren bijna uitsluitend over de echte en zogenaamde gruwelen van de Nazi’s – waarbij ze slechts inhoudelijkheden en leugens leren die worden voorgeschoteld door de overwinnaarsmachten. En die maar al te vaak niets met de realiteit te maken hebben.

In de toekomst moeten de scholieren leren, èchte bedreigingen te herkennen (herkenning van de vijand). Ze moeten onderwezen worden over de dodelijke bedreiging door de Islam. Over zijn onmenselijke wetten, die in de Sharia worden samengevat. Over zijn vrouw-vijandigheid, over zijn lijfstraffen zoals handen afhakken, ogen uitsteken, stenigingen. Allereerst moeten ze leren, dat de Islam hetzelfde wil, wat ook de socialisten nastreven. De wereldheerschappij.

* Onder Apocalyps verstaat men een thematisch bepaald begrip uit de religieuze literstuur, dat “Goddelijk Gerecht”, “” de ondergang van de wereld”, “ommekeer der tijden” en de “onthulling van het Doddelijk Weten” in het middelpunt stelt. In profetisch-visionair jargon bericht een Apocalyps over het catastrofale “Einde der Geschiedenis”en het komen en zijn van het “Rijk Gods”. Apocalyptische scenario’s kunnen dus door zowel religieuzen alsook door agnostici worden bedacht en gebruikt.
Het begrip Apocalyptiek omschrijft het gehele voorstellingscomplex, die in de Apocalyps tot uitdrukking komt. De theologische vakterm voor profetische en apocalyptische toekomstverwachtingen is eschatologie.
Apocalypsen reageren vaak op concrete historische gebeurtenissen en hebben daarop betrekking. Ze schilderen radicale binnenwereldse veranderingen in metaforen van de ondergang van de wereld, of verklaren ze geestelijk aangezien ze betrekking hebben op en eindtijdelijke eonen-ommekeer en op het Goddelijke Eind-oordeel. Daartoe maken ze gebruik van een metaforisch en mythisch jargon: Historische naties, personen en gebeurtenissen worden beschreven als symbolen en beeldmotieven – vaak als dieren. Dikwijls verschijnen engelen als openbaarders van de toekomst of uitleggers van toekomst-visioenen. Aldus is hun onthulling nauw verbonden met een engelen-leer (Angeologie). Apocalypsen zijn dus theologische geschiedkundige verklaringen, die de komende geschiedenis uit de voorgaande en de voorgaande uit de toekomstige proberen te interpreteren en zo een totaalbeeld schetsen van de loop der wereld.

Door: Michael Mannheimer.
vertaling: Theresa Geissler.

2 gedachten over “Hoe Duitsland er in 2025 uit zou kunnen zien.Een niet on-realistische prognose, die nu al gedeeltelijk is verwezenlijkt.

 1. “Het plan van het replacement, van de bevolkingsuitruil van hun eigen volkeren door honderden miljoenen mensen uit Afrika naar Europa.”

  Kortweg het Coudenhove-Kalergi plan. Daar hoeven verder geen woorden aan vuilgemaakt te worden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  1. Nee, maar MM is nu eenmaal van mening, dat er niet genoeg op gehamerd kan worden. Al gebeurt het duizenden malen!
   En nu zal hij misschien gedacht hebben: Kom, ik giet het voor de verandering eens in de Apocalyps-vorm.
   Ach, meneer Köhler, ik voor mij ben al hartstikke blij, dat ik met die kanjer weer contact heb kunnen opnemen: Zo af en toe een aardig mailtje krijgen van hem persoonlijk, dat stimuleert, hoor!

   Like

Reacties zijn gesloten.