De fantastische geschiedenis van Samer S. en andere curiositeiten.

Door: Young German.

De rechtszaal in Leipzig: Samer S. is aangeklaagd http://www.lvz.de/Leipzig/Polizeiticker/Polizeiticker-Leipzig/Angriff-auf-Notaerzte-in-Leipzig-Mann-angeklagt . De geschoolde arbeider voor kinetische energie-projectie en pyrotechnologie wordt begeleid door zijn advocaat, die, anders dan Samer, wordt geacht, althans rudimentair bekend te zijn met de Grondwet. En hoewel Samer voldoende gekwalificeerd schijnt te zijn om een permanent verblijf in Duitsland te genieten, maakt Justitie hem thans het leven zuur.

God zij dank heeft hij ondersteuning meegebracht in de vorm van de Koran, die hij meenam, de rechtszaal in en presenterend in beide handen hield. Want wat kunnen hem de Grondwet, het Wetboek van Strafvordering of andere wetten van de Kuffar, die ongelovigen,schelen, als hij toch het Woord Gods aan zijn zijde heeft? Ergens daarin moet toch een goede verdediging te vinden zijn voor de aanvallen van Samer tegen politie-agenten, verplegend personeel en de brandstichting in de vluchtelingenopvang.

Het feit, dat hij andere mensen bedreigde met fruitmessen en daarbij riep “Ik dood jullie, ik steek jullie ogen uit” zal, als het aan de Groenen en aan de Linksen ligt, niet veel veranderen aan de beschermde status van Samer. Ik kan bijna niet wachten, tot er over de man uitspraak wordt gedaan. De plaatselijke Sociale Dienstverleningen zouden zeker een paar uur ondersteuning kunnen gebruiken.

Intussen werd in Dresden een man tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld, omdat hij een geïmproviseerd explosief voor een Moskee neerlegde en daarmee een terroristische aanslag beging, waarbij echter niemand gewond raakte. Desondanks besloot men, de Duitser te veroordelen wegens poging tot moord, samenstelling van brandbaar materiaal en zware brandstichting. Een hard, maar zeker passend vonnis, als men bedenkt, dat bij het detoneren van het explosief (veel meer dan een grote lichtkogel was het eigenlijk niet) ook de deur open had kunnen gaan en de Imam of een familielid gewond had kunnen raken. Minstens had de dader geriskeerd, dat hij hier mensen had kunnen verwonden.

En dan hebben we iéén moeite door het vonnis over de moordenaar van Mia uit Kandel, die nu kort geleden volgens het Jeugdstrafrecht werd veroordeeld tot acht en een half jaar  https://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/ludwigshafen/Der-Mordfall-Mia-Urteil-im-Kandel-Prozess-soll-fallen,mia-prozess-urteil-100.html.  Abdul D. zou ten tijde van het misdrijf minderjarig geweest zijn, wat door deskundigen in twijfel getrokken werd.

“Een deskundige in opdracht van Justitie kwam tot de conclusie, dat hij op het tijdstip van de moord minstens 17 jaar en zes maanden oud was, maar waarschijnlijk al 20 jaar”. – SWR https://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/ludwigshafen/Der-Mordfall-Mia-Urteil-im-Kandel-Prozess-soll-fallen,mia-prozess-urteil-100.html

Dus gaat het vermoedelijk toch om een volwassene, die nu echter voor de rechtbank tot kind werd gemaakt, nadat hij een ander kind, namelijk Mia, van een vermoedelijk lang en gelukkig leven had beroofd. Daarvoor dan een luttele acht en een half jaar te geven spot toch werkelijk met Justitia, als men bedenkt, wat er gebeurt met belastingontduikers, hackers en brandstichters

Maar hier hoeft men slechts een blik te werpen op de door ouderdom en aftakeling getekende gezichten van de SPD-kopstukken in Rijnland-Palts,die zich in de media opgelucht en gelukkig uitlaten over het einde van de zaak. Want nu kan men de zaak immers begraven ,zand er over, tot de volgende Mia aan de beurt is.

Abdul had noch recht op asiel, noch was hij minderjarig en wordt hij nu simpelweg overgelaten aan de charade van gerechtigheid. In dit verband verstout ene meneer Seehofer zich, de AfD te betitelen als “staatsontwrichtend”. Daarnaast zijn hij en de kliek van gevestigde partijen het, die staatsontwrichting van jewelste bedrijven, doordat ze toestanden als deze hier eenvoudig slikken.

Zou men Samer A. en Abdul D. na het uitzitten resp. uitchillen van hun straf nog eens uitwijzen? Wij vermoeden reeds, wat daarop het antwoord zal zijn.
Foto: Pixabay

Door: Young German.
Vertaling: Theresa Geissler.