Mede-oprichter HoGeSa Marcel Kuschela (32) dood aangetroffen. Onderzoeksautoriteiten spreken van “suïcide”.

Update: Zogenaamd suïcide, waarbij duidelijk is, dat Justitie met zoiets onschuldigs aankomen móet. Hartstilstand zou door niemand meer geloofd zijn:

“De onderzoeken bevestigen een suïcidale gebeurtenis, waarbij de 32-jarige Bremer zichzelf met een mes van het leven beroofde. De dood van de 32-jarige heeft in het bijzonder in de sociale media tot verschillende speculaties geleid, waarbij de doodsoorzaak reeds als vooropgezet moorddelict werd beoordeeld. Dit is door de onderzoeken van de moord-commissie niet bevestigd.”
Bron: https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/30127/4067213

HET DODEN GAAT DOOR … EN DOOR … EN DOOR …
De Woensdagavond in Mönchengladbach gevonden dode is de mede-oprichter van het netwerk HoGeSa (Hooligans gegen Salafisten) en muzikant in de band “Kategorie C” Marcel Kuschela. Dit bevestigde de politie Mönchengladbach Donderdag desgevraagd in de media. De 32-jarige Kuschela zou meerdere steekwonden in het bovenlichaam hebben gehad.

Berlijn, Chemnitz, Halle, München, Dresden, Köthen, Mallorca (Ballermann), Offenburg, Heilbronn, Hannover, Düsseldorf, Múnchen, Kandel, Ellwangen, Ansbach, Wuppertal, Münster, Wiesbaden-Erbenheim, Wiesbaden, Karlsruhe, Cottbus, Neurenberg, Bad Krozingen, Stuttgart, Mannheim, …..
De lijst van steden waarin Duitsers door de Merkel-Kalergi- indringers werden vermoord of verkracht tot de dood er op volgde, gaat nagenoeg gelijk op met de lijst van alle Duitse steden.
De leugenpers doet er alles aan zodat er verder maar niets over wordt bericht. Terwijl ze ons ieder uur confronteert met het Nazi-verleden, waarmee zo goed als geen enkele in leven zijnde Duitser meer te maken heeft, persoonlijk noch juridisch en daarmee ook niet meer moreel.

Bijna 40.000 Duitsers werden in 2017 het slachtoffer van criminaliteit van Migranten https://michael-mannheimer.net/2018/07/02/vertuscht-fast-40-000-deutsche-wurden-2017-opfer-von-migranten-kriminalitaet-mehr-als-100-opfer-pro-tag/.
Meer dan 100 slachtoffers per dag! Dat Duitsland veiliger geworden zou zijn, zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken in zijn meest recente bericht heeft gepubliceerd, dat is het werk van professionele en hoog-criminele, politiek-gemotiveerde statistiek-vervalsers uit de gelederen der gevestigde partijen. Dezen strijden simpelweg om te overleven. En stikken in hun leugens. Zie Maassen.

Nu werd gisteravond het levenloze en met talloze messteken toegetakelde lichaam van de mede-oprichter van de HoGeSa, de 32-jarige Marcel Kuschela. in Mönchengladbach gevonden.
Een Bondsstaat, die dankzij de islamofiele ex-minister van Binnenlandse Zaken Jäger (SPD) verworden is tot een Europese vesting van de Salafisten. Aangezien de HoGeSa zich uitdrukkelijk richt tegen de immense bedreiging door de Salafisten, moet de dader vermoedelijk onder de Salafisten worden gezocht. Dat er vanzelfsprekend ook andere scenario’s zijn (persoonlijke ruzie, ook de door de politie genoemde suïcide kan en mag niet worden uitgesloten.
Hoewel een zelfmoord door middel van een mes zo zelden voorkomt, dat men dit praktisch kan uitsluiten. Ook na lang speurwerk vindt men geen voorbeelden van op een dergelijke manier voltrokken suïcide.), Dat wil ik hier niet buiten beschouwing laten. Al het andere is niet serieus te nemen.

Maar primair zijn toch de salafisten als verdachten aan te merken. We zullen zien, hoe de politie de zaak haat aanpakken. Want nog steeds geldt de Duitse politie als één van de beste ( sommigen zeggen: het beste) ter wereld, waar het hun succesvolle onderzoeken bij misdaden betreft. On afhankelijk van het feit, dat vanwege de politiek tegen een bepaalde groep personen op grond van criminele aanwijzingen niet of slechts met aangetrokken handrem mag worden onderzocht: Tegen de immigranten.
Mocht mijn verdenking worden bevestigd, dat staat Duitsland een hete herfst te wachten. Het politieke establishment weet dit ook. En wij zullen zien, of Mönchengladbach een tweede Chemnitz wordt: Waar met onderzoeksresultaten niet of slechts rudimentair ten strijde getrokken wordt.

Want iets te verliezen heeft er maar één: Het systeem-Merkel. De Duitsers laten steeds duidelijker zien, dat ze hun afschaffing niet langer pikken. Duitland staat aan de rand van een volksopstand. Dat ik als scepticus dit zeg, ligt ‘m louter aan mijn politieke intuïtie. Die mij zelden in de steek heeft gelaten.
Door: Michael Mannheimer.

Met betrekking tot de dood van HoGeSa- mede-oprichter Marcel Kuschela
“Epochtimes” bericht er het volgende over:

Door: Steffen Munter. Gepubliceerd: 20 september 2018

Moord met mes in Mönchengladbach: HoGeSa – mede-oprichter Marcel K. (32) vermoord
Een voorbijganger vond het levenloze lichaam van de 32- jarige ’s middags op een trap bij het Abdijberg-museum in een plas bloed.

Mönchengladbach, stadscentrum, op een late woensdagmiddag, 19 september 2018: Rond 17.00 uur ontdekt een voorbijganger op een trap, zo’n twintig meter voor het museum Abdijberg aan de Abdijstraat een levenloze persoon met steekverwondingen in een plas bloed. Hij belt 112.
Het opgeroepen ambulande-personeel konden alleen nog maar de dood van de man vaststellen. De eerste onderzoeken door de recherche op de plaats van ontdekking sluiten een moorddelict niet uit, een moordcommissie werd in werking gezet.
(Politiebericht)

De plaats van de misdaad werd onmiddellijk zonder omhaal afgesloten. Kort nadat het lijk gevonden werd zou een vriendin van de vermoorde naar de plaats-delictgekomen zijn. Ze moest aan de zorg van een ambulance-medewerker worden overgedragen, bericht de “Rheinische Post” https://rp-online.de/nrw/staedte/moenchengladbach/blaulicht/moenchengladbach-mann-tot-am-museum-abteiberg-gefunden-ursache-unklar_aid-33122979 .

Zoals de “Kölner Express” https://www.express.de/duesseldorf/mordkommission-ermittelt-erstochener-in-moenchengladbach-war-hogesa-mitbegruender-31320028 schrijft, gaat het bij de dode om de 32-jarige Marcel K. uit Bremen, die mede-oprichter van het verbond “Hooligans gegen Salafisten (HoGeSa) was. Zoals “Philosophia Perennis” https://philosophia-perennis.com/2018/09/20/messermord-in-moechengladbach-demo-angekuendigt/ schrijft, nam de vermoorde ook deel aan de beweging “Gemeinsam Stark Deutschland” (GSD) en maakte hij deel uit van de muziekgroep KC (oorspronkelijk Kategorie C.

Volgens getuigenissen moet er naast de dode een mes hebben gelegen. Op zijn bovenlichaam waren meerdere messteken zichtbaar. Voor Donderdagmorgen werd de sectie gepland. Hoofdrechercheur Ingo Thiel en zijn team van de Moordbrigade namen de zaak over.
De politie zoekt onder tel. nummer 02161 getuigen, die verdachte waarnemingen in de buurt van de Abdijstraat gedaan hebben. Bron: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/messer-tat-in-moenchengladbach-hogesa-mitbegruender-marcel-k-32-ermordet-a2646267.html#.

Na de moord op Marcel K. in Mönchengladbach: Vrienden organiseren rouwplechtigheid. Burgemeester Reiners vreest voor “Moordenaarsjacht”.

Vrienden van het slachtoffer wiilen nog op donderdagavond een rouwplechtigheid houden. De burgemeester vreest voor escalaties en hoopt op bezonnenheid van alle kanten.
“Licht uw vrienden in en breng kaarsen alsook bloemen mee.”

De politie houdt volgens “Rheinische Post” rekening met zo’n 500 deelnemers. “Wij gaan uit van een vreedzaam verloop, maar zijn er op voorbereid, als het tot onlusten mocht komen” aldus een politie-woordvoerster op de middag er voor. Bron: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/nach-mord-an-marcel-k-32-freunde-organisieren-trauerfeier-ob-reiners-befuerchtet-moerder-jagd-a2646361.html#

Het online-blog Halle-leaks.de bericht als volgt over de zaak:

Opnieuw steekmoord door Islamisten of Antifa – HoGeSa “Flubber” vermoord – Upd.: zg. suïcide

“Woensdagavond werd door een voorbijganger in #Mönchengladbach volgens de politie vlak voor het museum Abdijberg het lijk van een 32-jarige man gevonden.
Het levenloze lichaam lag in een plas bloed.
De exacte #doodsoorzaak is nog onduidelijk – een #mes zou zogenaamd bij deze daad een rol hebben gespeeld.
De man zou ingeschreven staan in #Bremen. Volgens inlichtingen van #Abakus News gaat het bij de dode om Marcel # Kuschela (genaamd “Flubber”), een kameraad van de #Divisie Wolfsburg#Berserker #Duitsland, die op hun #Facebook-pagina thans met grote droefheid en in stilte gedenkend afscheid namen van hun kameraad (https://www.facebook.com/Division-Wolfsburg-Berserker-Deutschland-327846874458728/).

Mocht de sectie resp. het politie-onderzoek leiden tot de uitkomst, dat de man door een #migrant werd neergestoken, dan zou dit in Mönchengladbach en omgeving wel eens voor grote onrust kunnen zorgen.”

Bron: https://abakusdotnews.wordpress.com/2018/09/19/moenchengladbach-maenner-leiche-32-am-museum-abteiberg-gefunden-messer-mord/

Achtergrond-informatie “HoGeSa.”

Hooligans Gegen Salafisten (afk. HoGeSa) is een door de hele Bondsrepubliek hen agerende, voornamelijk uit de Hooligan-scene afkomstige actiegroep, die zich naar eigen zeggen tegen het Salafisme in Duitsland keert. De tot nu toe overwegend op Internet agerende groepering werd vooral bekend door een demonstratie op 26 oktober 2014 in Keulen, waaraan tussen de 3000 en 6000 personen deelnamen.
De “Hooligans gegen Salafisten” zijn geen vaste en compacte groepering, maar oriënteren zich op het conceptvan de English Defence League, die in 2009 door Hooligans werd opgericht en die islam-kritisch is ingesteld.

Aangezien het links-politieke systeem zo goed als niets deed tegen de omvangrijke bedreiging van de Duitse veiligheid door de Salafisten, was de oprichting van deze groep een absoluut navoelbare reactie met het karakter van zelfverdediging en noodweer. Salafisten sloegen voorbijgangers in elkaar, heulden met de terroristische Antifa in tegen-demo’s en deinsden er evenmin voor terug, om met ijzeren staven en andere werktuigen op de politie in te slaan.

In 2012 werd het netwerk GnuHoonters (uitspraak hetzelfde als “New Hunters”) opgericht dat bestond uit 17 Hooligan-groeperingen over heel Duitsland. Deze groepering zag vervolgens vooral de eerdere links-gerichte ultra-groepen als de vijand.

Op initiatief van enkele GnuHoonters ontstond het internet-forum “Waarom Duitsers nog durven”, waarin ongeveer 300 Hooligans verenigd waren, die vooral tot het rechts-extremistische kamp getekend moeten worden. Op het forum ontstond het plan voor een actiefront, dat zich richt tegen het Salafisme en leidende figuren uit de Salafisten-scene in het vizier had, waarbij de planning pendelde tussen legale en illegale acties. In het bijzonder de islamitische prediker Pierre Vogel werd tot vijandbeeld van de groep verklaard.

Het doel was echter, het burgerlijke kamp aan te spreken.
Door: Michael Mannheimer en Steffen Munter (Epochtimes).
Vertaling; Theresa Geissler.