Freiburgse voetbaltrainer Christian Streich: “Voel me geen Duitser”

Afbeelding: Het volksverraad heeft alle Duitse gelederen beroerd. Veel Duitsers kunnen wel door de grond zakken.
Freiburgse voetbaltrainer Christian Streich: “Voel me geen Duitser”
“Ik heb weliswaar een Duits paspoort, maar voel me geen Duitser.”

Door: Michael Mannheimer. 21 september 2018
Het volksverraad heeft alle Duitse gelederen beroerd.
Veel Duitsers kunnen wel door de grond zakken.

Leuk gezegd, meneer Streich. Dit zal de Groene Khmer in Stuttgart en in uw stad Freiburg nog eens veel plezier hebben gedaan! En u zult hierom worden geprezen.Men zal u misschien zelfs een Duitse eremedaille geven voor het verraad, dat U aan uw volk – het volk, waaraan U alles wat u bent te danken heeft, begaan heeft.

Men zal U uitnodigen in Brussel, die centrale, waarin de volkerenmoord op de oorspronkelijke Europeanen wordt gepland èn doorgevoerd. Misschien krijgt U ook wel een uitnodiging van Duitslands misdadigste politica aller tijden: De volksmoordenares Angela Merkel. Dan heeft U het gemaakt.
Welnu, de tijden veranderen. Wanneer de Duitsers hun strijd om te overleven in hun voordeel hebben beslecht, zal men u serieus nemen. Men zal u het Duitse staatsburgerschap en de burgerrechten afnemen.Daartegen kunt U bezwaarlijk protesteren. Want U bent immers volgens eigen zeggen geen Duitser! Men zal U in Noord-Korea of in Saoedi-Arabië met open armen ontvangen. In het eerste land wordt U vermoedelijk al heel snel in een concentratie- en vernietigingskamp eindigen. Want de communisten aldaar zijn volksverraders. In het tweede land zal men U voor de keuze stellen u tot de Islam te bekeren, óf te worden onthoofd. Wij zijn benieuwd waarvoor u zult kiezen.

Commentaar op deze verbijsterende uitspraak door de Michael-Mannheimer-blog-lezer en gepromoveerde academicus Alter Sack, 21 september 2018:
Ja, het wordt al gekker:
Dieper dan door zijn eigen IDENTITEIT te verloochenen, haar te bestrijden of haar totaal te ONDERWERPEN aan een moorddadige ideologie kan een mens niet zinken:
De Freiburgse voetbaltrainer Streich
“voelt zich GEEN DUITSER”, maar slechts “een mèèèèèns, die een paspoort heeft, waarin ALLES IN HET DUITS STAAT”!

Bron: https://www.suedkurier.de/ueberregional/sport/Christian-Streich-Ich-habe-zwar-einen-deutschen-Pass-aber-fuehle-mich-nicht-als-Deutscher;art410965,9898332

Wat laat díe zijn”onderdanen-mentaliteit zien”!

Hij maakt zijn “ZIJN” afhankelijk van een pas-uitschrijving, die Merkel tegenwoordig iedere aangewaaide misdadiger “achterna smijt”, om een “nieuwe multiculturele en a-nationale mens te crëeren, die het Duitse volk moet “vervangen.”

Crimineel wordt het hoe dan ook, als men anderen, die dit inzicht NIET delen, wil discrimineren en “uitsluiten” van alle stadia, zoals in het Derde Rijk de Joden werden “ontrecht”!

Door: Michael Mannheimer.
Vertaling: Theresa Geissler.