Duitse AfD stijgt naar tweede plaats.

Door: Rob Meyer.

AFD, min of meer het Duitse PVV,  rukt op naar 2de positie in Duitsland.

Deutschland für alles, zou je kunnen zeggen…

Kort gezegd: als er vanuit het groeiende AFD een nieuw ‘Deutsches Reich’ zou komen te ontstaan, heeft het volk dat te danken aan Mevrouw ‘Goedmensch, wit schaffen dass’ Merkel, die vanuit een onbegrijpelijke ‘humaniteit’ haar eigen volk, en dat van andere landen van de EU, op het hakblok der tolerantie legt.

En wat is het verschil tussen humaniteit en inhumaniteit?

Vraag dat maar aan het Duitse volk.

Of zou het toch zo zijn, dat er achter Merkel een Verborgen Beweging zit die aan de touwtjes trekt en haar als een poppetje de dansjes laat doen die de achterliggende veilaards in hun programmaboekje hebben staan?

Zullen we dat ooit weten?

Rob Meyer 22 september 2018