Eten en ziek worden: Hegemonie van de chemische dictatuur.

Afbeeldingsresultaat voor placebo
Door: Rob Meyer.

Het zit eigenlijk heel simpel en logisch in elkaar.

De levensmiddelenindustrie levert voorverpakt voedsel waaraan door de chemische maffia diverse ‘niet schadelijke’ stoffen worden toegevoegd.

Na jaren die meuk te hebben gegeten, wordt de mens ziek en komt met die kwalen bij de dokter. Die geeft weer – door de farmamaffia verstrekte – medicijnen aan de patiënt, die op benoemde kwalen wel enige genezing ervaart, maar door de bijwerkingen weer last krijgt van andere kwalen.

Daar krijg je weer medicijnen voor waar je nèt niet dood van gaat, maar binnen de cirkel blijft van het chemisch infuus.

Zo is de cirkel rond.

Dit is een heel knap verdienmodel.

Dan nog dat candida verhaal.

Vraag de huisarts daar eens naar.

Antwoord: ‘Heb ik nooit meegekregen tijdens mijn studie medicijnen.’

Dus datgene waar miljoenen mensen aan lijden, een woekerende candidaschimmel, de veroorzaker van o.a. ‘prikkelbaar darmsyndroom’ (waar tegenwoordig in vrijwel alle bladen mee geadverteerd wordt), diabetes, dementie, overal infecties veroorzakend, teveel om op te noemen, daar is mijn huisarts niet bekend mee?

En nu Lyme.

Dat Borelia verhaal wordt afgedaan als ‘kwakzalversverhaaltje’, terwijl juist die Borelia de binnenhaler is van allerlei bacteriologische aanvallen.

Tevens, als klap op de vuurpijl, is de farmalobby er in geslaagd om een wet uit te brengen die het natuurgenezers, fabrikanten van alternatieve geneesmiddelen waarvan sommige al tientallen, zo niet honderden jaren hun geneeskracht hebben bewezen, en de detailhandel onmogelijk maakt om iets over de werking van de middelen te vertellen.

Men wordt gedwongen om tijdrovende zoektochten te ondernemen op internet om iets te weten te komen.

Allemaal heel knap in elkaar gezet.

Allemaal in eigen voordeel, want die farma-garchen laten zich de kaas niet van hun brood eten.

Het wordt tijd dat het volk dit door gaat krijgen en in verweer gaat.

Laten we onze huisartsen – om mee te beginnen – eens flink de oren wassen en hun gemanipuleerde praatjes en de daaruit voortkomende handelswijze niet meer voor zoveel zoete koek slikken.

Door: Rob Meyer – 22 september 2018.