Het paard van Troje.

Door: Rob Meyer.

Afbeeldingsresultaat voor paard van troje  afbeeldingen

Het heeft geen enkele zin om het over Het Paard van Troje te hebben en het volk te waarschuwen, als er lieden zijn die alles zonder nadenken binnen halen, of laten komen.

Mentaliteitsverandering is de enige weg die op den duur echt gaat werken.

Het islamiseringsgevaar wordt mogelijk gemaakt door er een platform aan te geven.

Stapje voor stapje zie je de grens tussen autochtoon en allochtoon verschuiven en dat wordt gefaciliteerd door een kleine groep meedogenloze, niet te redden en van tolerantie druipende fanatici, die hun eigen moeder zouden verraden ten faveure van de verwerkelijking ‘hun’ multiculturele maatschappij.

Dit van elk realisme gespeend idealisme wordt de voltallige bevolking door de strot geduwd, en kinderen worden al vanaf de basisschool (D’66 rules!) met deze denkbeelden geïnfecteerd.

Dit is een kansloos proces, dat alleen gestopt kan worden door zoveel mogelijk melding te maken van deze landverradersactiviteiten, gepleegd door een select groepje linkse radicalen.

Derhalve vind ik het vrij zinloos om onophoudelijk melding te maken van aanslagen, terreurdaden en allerlei misselijkmakende acties, want dat weten we ondertussen wel.

Dat heeft tevens als bijeffect dat de lezer steeds moedelozer wordt en de hoop op betere tijden dreigt te verliezen bij het in zich opnemen van zoveel gruwelen.

In mijn visie is het zaak om ons rechtstreeks te richten tot diegenen die verantwoordelijk zijn voor het faciliteren van deze cultus van moordenaars:

de politiek, gesteund door een klein, maar niet te stoppen groepje linkse fundamentalisten.

Kom dus met jouw EIGEN mening, in plaats van artikelen van all over the World te kopiëren en te posten.

Zonder makke schapen heeft de ‘herder’ 2 keer niks.

Dit zeggende, zou ik willen stellen:

Zwijgen is zilver, maar Spreken is goud.

Rob Meyer.
26 september 2018.

 

Een gedachte over “Het paard van Troje.

  1. “Dit is een kansloos proces, dat alleen gestopt kan worden door zoveel mogelijk melding te maken van deze landverradersactiviteiten, gepleegd door een select groepje linkse radicalen.”

    Dit proces is dus allesbehalve kansloos. In plaats van kansloos is het eerder onomkeerbaar. Wij, de maatschappij die er mee opgescheept wordt, zijn de kanslozen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

Reacties zijn gesloten.