Amerikaanse politicus Regeringspartij geeft toe, dat Recep Tayyip Erdogan aanstuurt op de islamisering van Duitsland en Europa

 

Afbeelding: Amerikaanse congres-afgevaardigde Steve King na reis naar Europa:
Geen twijfel meer, dat de Europese en de Duitse cultuur moeten worden vervangen door de islamitische.
GEPLAND: DE VERNIETIGING VAN EUROPA

Door: Michael Mannheimer

Amerikaanse politicus regeringspartij geeft toe: “Dat Recep Tayyip Erdogan AANSTUURT op deze islamiseringsoorlog tegen Duitsland/ Europa.”
Wij islam-critici hadden vanaf het begin af aan gelijk. De islamisering van Europa is geen toeval, maar maakt deel uit van een gigantisch plan ter vernietiging van het christelijke avondland Europa.

De krachten, die dit aansturen, zijn in geen geval alleen de Islam, zoals sommigen (z.B. Stürzenberger) denken. Want deze dient vooral als werktuig voor hen, die de afschaffing van Europa wensen, maar niet sterk genoeg zijn, om dit door te zetten.

Volgens de waarnemingen van de Amerikaanse congres-afgevaardigde Steve King gaat het bij de massa-immigratie naar Duitsland en Europa om een vreedzame invasie van het continent. De Europese cultuur moet worden worden vervangen door de islamitische. Maar “De Duitsers zijn de oorspronkelijke bewoners van dit land”, zegt King in een interview.

Hiermee is het duidelijk: Merkels “oorlogsvluchtelingen-these” is de grootste misleidende manoeuvre van deze tijd

– en één van de grootste leugens uit de hele geschiedenis der mensheid. Merkel was vanaf het begin de wezenlijke officier van de Europa-vernietigers, die, ik heb dit in honderd artikelen aangeroerd en wil het hier niet opnieuw gaan herhalen), hun mastermind in de VN, de EU de socialisten, globalisten, geheime genootschappen hebben en in de kleine groep mensen, wier namen niet genoemd mogen worden.

Wat er hier zo talrijk en divers uitziet, is dat slechts schijnbaar. Want alle hierboven opgesomde krachten hebben zich samengebundeld in de door de globalisten als complottheorie afgedane geheime genootschappen zoals Skull&Bones, de Vrijmetselaars, de Illuminati en de Jezuïeten.Er zijn nog meer van deze geheime genootschappen, waarvan ik me het optellen eveneens maar zal besparen.

Maar één ding is zeker: De Europa-vernietigers zitten bijna zonder uitzondering in de loges van deze geheime genootschappen. Bijna allemaal, van Bush tot Obama, van Mitterrand tot Hollande, van Merkel tot Erdogan zitten of zaten in zulke loges, waar wordt beslist over het lot van deze wereld.

Niets is dus, zoals media en politiek ons proberen wijs te maken.

Alles is leugen, alles, dat zijn de dorpen van Potemkin: opgericht voor de schapen op hun weg naar het slachthuis. De schapen zijn wij, oorspronkelijke Europeanen. Het slachthuis is de Islam. 300 miljoen niet-Moslims heeft hij reeds afgeslacht. dan komt het er op een paar meer of minder niet meer aan.

En het slachthuis zijn ook delen van de USA, vooral de Amerikaanse Democraten aldaar. Zij zijn de wereldwijd drijvende kracht achter het replacement – de uitwisseling der bevolkingen. Zij, de Democraten, zijn volkomen verbolsjeviseerd. En wel (alweer) door de Duitsers. Want het was de School van Frankfort, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de VS werd opgenomen en aldaar haar tentakels uitstrekte – en grote delen van de VS “succesvol” met haar socialistische vuil heeft verpest. (Ik berichtte daar eerder al uitvoerig over   https://michael-mannheimer.net/2018/08/02/wie-der-untergang-der-moral-eine-ganze-gesellschaft-zerstoert/).

Wat wij thans definitief kunnen vaststellen, is:

1. Wij leven in een tijds-omwenteling zonder enig historisch voorbeeld
2. Deze tijds-omwenteling is gericht tegen de blanke cultuur en tegen het blanke ras.
3. Beide moeten worden vernietigd.
4. Het huidige primaire doel is Europa – het meest schitterende continent in de wereldgeschiedenis en het terugtrekkingsgebied van de “blanke man”.
5. het doel is diens vernietiging door middel van uitwisseling door honderden miljoenen zwarte Afrikanen en mensen uit andere islamitische landen.
6. De ideologische basis wordt gevormd door het plan van Coudenhove-Kalergi https://michael-mannheimer.net/2017/08/06/der-kalergi-plan-zur-ausrottung-der-weissen-rasse-mit-einer-weltregierung-juedischer-zionisten/ (maar niet alleen daardoor).
7. Merkel is de grootste leugenaarster en een van de grootste volkeren-moordenaressen uit de geschiedenis. (Opmerking: bij volkerenmoord geldt: ook de poging is strafbaar).
8. Zij en het met haar medewerkende politieke establishment (media (hun taak: dit duivelse plan te verdoezelen), vakbonden, (hun taak: het in bedwang houden van iedere weerstand door de door hen opgetrommelde Antifa-terroristen), grote delen van de vormingssector (taak: het overeind houden van de eeuwige schuld-cultuur van de Duitsers, het aankweken van zelfhaat tegen al wat Duits is) en de gevestigde partijen (Allen hoogverraders aan onze cultuur)
9. en zijn daarenboven volkerenmoordenaars van het blanke ras (zie daartoe paragraaf 6 van het Wetboek van Strafrecht  https://dejure.org/gesetze/VStGB/6.html, in het bijzonder punt 3)
10. De Europese volkeren bevinden zich in de pore strijd om te overleven. Daarin zijn alle middelen geoorloofd teneinde deze strijd in hun voordeel te beslissen.

Zie hier de uiterst aanbevelenswaardige video over de uitspraken en erkenningen van de Republikeinse Amerikaanse afgevaardigde Steve King over de genocide aan de Europeanen.

Duur van de video: 2:07 minuten. Predicaat: Bijzonder waardevol.

Hier de letterlijke weergave van de video-tekst:

“Het Republikeinse Congreslid Steve King liet zich enige dagen geleden interviewen door de blogger en free-lance journalist Hagen Grell tijdens het VS eagle’s council congress over zijn waarnemingen betreffende de massa-immigratie naar Duitsland en Europa.
Steve King, die zelf Duitse roots heeft, reisde langere tijd door Europa, nadat hij vernomen had van de immigratie-toestroom vanuit het Midden-Oosten, Afrika en Azië naar Duitsland en Europa, almede van de welkomstpolitiek van Merkel.

Daarbij sprak hij met zowel politici als met migranten.

Kings slotconclusies na zijn reizen zijn unaniem:

“De Europese en de Duitse cultuur moeten worden vervangen door de islamitische cultuur.”

“TIJDENS MIJN REIZEN BEGREEP IK PLOTSELING, WAT ER GAANDE WAS , NAMELIJK EEN UITWISSELING VAN CULTUREN DOOR HET BINNENDRINGEN VAN EEN ANDERE CULTUUR, SNELLER, DAN EEN MILITAIRE INVASIE HET ZOU KUNNEN.”

aldus de congres-afgevaardigde. Volgens King zouden Imams de massa’s in hun land aanmoedigen: “Ga naar Europa!”

Gepland zijn de Hidjzra, zoals het in de Koran geschreven staat. Dat is een “vreedzame” migratie met het doel, een land te betrekken om het later over te nemen.

“Dat maakt deel uit van hun religie, hun ideologie. En welnu – zo ziet de praktijk er uit.”
aldus de Amerikaanse politicus.

“De moslims moeten niet integreren, maar hun eigen enclaves met Moskeeën opbouwen. Ze moeten eigen gezinnen stichten en hun gezinnen laten overkomen”.

zo gaat de Republikein verder. Erdogan zou volgens King het Turkse volk stimuleren, deze kant op te komen, aldus King.

“GA NAAR EUROPA, WOON ALDAAR IN HUN WONINGEN, RIJD IN HUN AUTO’S, MAAK GEBRUIK VAN HUN SOCIALE STAAT EN KRIJG MINSTENS 5 KINDEREN”,

aldus de woorden van Erdogan. King appelleerde aan alle Europese landen:

“WEES TROTS OP UW CULTUUR, OP UW TAAL EN OP UW GESCHIEDENIS.”

Maar hij waarschuwde ook: In Amerika hadden ze dit probleem al. Ondanks legale migratie zouden niet meer dan 7 tot 11 procent van de migranten metterdaad positief bijdragen aan de samenleving.”

(weergave interview door Michael Mannheimer.)

Door: Michael Mannheimer.
Vertaling: Theresa Geissler.

Een gedachte over “Amerikaanse politicus Regeringspartij geeft toe, dat Recep Tayyip Erdogan aanstuurt op de islamisering van Duitsland en Europa

  1. Helder stuk van Mannheimer. Al vanaf 1975 (Verdrag van Straatsbourg) is dit proces gaande. Citaat uit dat Verdrag: “Na de Arabisch-Israëlische oorlog in 1973 en de daaruit voortvloeiende olieboycot hebben de bureaucraten van de EEG (de voorloper van de EU) met Saoedi Arabië en andere oliestaten in juni 1975 afgesproken om voortaan de immigratie van moslims naar Europa actief te bevorderen. De tekst van de resolutie benadrukt “de grote verrijking die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft vooral op het gebied van normen en waarden”. Vraag blijft alleen: hoe verder? Oorlogen zijn zinloos. In mijn optiek kan alleen een verhoging van het Westerse bewustzijn uiteindelijk werken. Als de schapen uit de kudde weglopen, heeft de ‘herder’ geen controle meer over zijn kudde.

    Like

Reacties zijn gesloten.