Vanwege haar intolerantie: Dunja Hayali ontvangt de tolerantie-prijs van de Evangelische Kerk.

 

Afbeelding: Met prijzen wordt hij onderscheiden, die de volkerenmoord op de Duitsers bejubelt of er “tolerant” tegenover staat

“De spoedige ondergang van de Duitsers is volkeren-sterfte van zijn mooiste kant”
Deniz Yücel, scribent voor DIE WELT

Deniz Yücel, Turkse journalist                 Dunja Hayali, Arabische verslaggeefster                  Media Award 2018                                      Tolerantie-prijs 2018

 

Voor journalistieke prijzen geldt de regel: Turk, Moslim, hater van Duitsers. Dan ben je zeker van de prijs.

Het politieke onderdrukkingssysteem fêteert zichzelf: Duitsers hatende journalisten als Deniz Yücel krijgen nota bene de journalistenprijs M 100 Media Award 2018 https://de.wikipedia.org/wiki/M100_Sanssouci_Colloquium#M100_Media_Award, omdat hij “onverschrokken en onderbouwd over de politieke verhoudingen in Turkije” zou hebben bericht. Dat hij de ondergang van Duitsland beschreef als volkerenmoord van zijn mooiste kant doet geen afbreuk aan deze verbijsterende toekenning van de prijs aan een links-extremistische hater van Duitsers en racist met Turkse roots.

Citaten van de meervoudige prijzenwinnaar Deniz Yücel:

“De spoedige ondergang van de Duitsers is een volkerensterfte van zijn mooiste kant.”

“Het behoud van de Duitse taal is overigens geen argument om de Duitse populatie in leven te laten.”

“In het belang van de Duitse taal kunnen de Duitsers niet snel genoeg een toontje lager zingen.”

Deniz Yücel is Turks. En als zodanig staat hij in Duitsland onder de bijzondere soorten-bescherming van het genocidale, links-politieke establishment, dat deze, door Yücel bejubelde volkerenmoord op de Duitsers, doorvoert.

Hij en andere niet-Duitsers (tenminste als zij Moslim zijn) staan hoger in de pikorde dan welke bio-Duitser dan ook. Als deze niet Joschka Fischer heet (De Groenen, ernstig verdacht van deelname aan de laatste RAF-moord in Frankfurt: in zijn auto vond men het moordwapen. Alle onderzoeken tegen Fischer zijn tot nu toe geseponeerd) of Christian Ströbele (een wegens steun aan een terroristische organisatie (RAF) rechtsgeldig veroordeelde Groenen-politicus, langjarige permanente gast in talkshows en bij overschakelingen van ARD&ZDF-nieuwsberichten, als het ging om een beoordeling van politieke situaties in Duitsland of waar dan ook ter wereld).

Opmerking: Nooit hebben de links journalisten Fischer of Ströbele op deze bijzondere omstandigheden aangesproken! Men vergelijke deze manier van doen met de omgangstoon van dezelfde journalisten, als het gaat om de criminalisering van volledig onbesproken AfD-politici.

De de ondergang van de Duitsers bejubelende Yücel kreeg tot nu toe de volgende onderscheidingen:

– Voor zijn parodistische columns https://de.wikipedia.org/wiki/Kolumne “Vuvuzela”, die hij scheef tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika https://de.wikipedia.org/wiki/Fu%C3%9Fball-Weltmeisterschaft_2010, werd Yücel onderscheiden met de Kurt Tucholsky-prijs 2011 voor literaire journalistiek https://de.wikipedia.org/wiki/Kurt-Tucholsky-Preis_(Deutschland). De jury motiveerde de prijs hiermee, dat “Yücel zowel de Duitse kleinburger als de Duitse kleinburgeres op aangename manier ontmaskert.”
– Voor “Hate Poetry” werde Yücel en de andere oprichters in de categorie “speciale prijs” onderscheiden als journalisten van het jaar 2014 https://de.wikipedia.org/wiki/Journalist_des_Jahres_(Deutschland) . “Hate Poetry” is verworden tot handelsmerk en tot voorbeeld voor andere redacties: Geestig, krachtig, onderhoudend, shockerend en ogen openend. Daarnaast helpt het, de betreffende journalisten, met racistische vijandelijkheden om te gaan”, heette het in de motivatie van de jury.
– Als teken van persvrijheid kreeg Yücel de Theodor-Wolff-prijs https://de.wikipedia.org/wiki/Theodor-Wolff-Preis. Jury en college van curators besloten begin april 2017 eenstemmig, hem te onderscheiden met een speciale prijs; tegelijkertijd ijverden ze voor zijn vrijlating. De officiële uitreiking vond plaats op 21 juni 2017; Yücel liet een dankwoord voorlezen.
– Preis voor de vrijheid en toekomst van de media 2017 https://de.wikipedia.org/wiki/Preis_f%C3%BCr_die_Freiheit_und_Zukunft_der_Medien
– Dr. Karl Renner Solidariteitspreis voor de Journalistiek 2017 https://de.wikipedia.org/wiki/Dr.-Karl-Renner-Publizistikpreis samen met Beçale Tolu https://de.wikipedia.org/wiki/Me%C5%9Fale_Tolu
– M 100 Media Award 2018 https://de.wikipedia.org/wiki/M100_Sanssouci_Colloquium#M100_Media_Award, omdat hij “onverschrokken en onderbouwd bericht over de politieke verhoudingen in Turkije” en zich vanuit de gevangenis zou hebben ingezet “voor een kritische en onafhankelijke journalistiek.”.

Met Dunja Hayali onderscheidde het linkse systeem nóg een product van haar politiek ter afschaffing van Duitsland

Dunja Hayali is geen moslima Ze is de dochter van Irakese christenen uit Mossoel. Haar moeder is een Chaldees-Katholieke christin, haar vader is een Syrisch-orthodoxe christen. Hayali-zelf is katholiek. Maar als niet-Duitse geniet ook zij, als katholieke Arbische, een duidelijke voorkeursbehandeling ten opzichte van bio-Duitsers. Daarnaast is ze ook nog uit de kast gekomen als Lesbienne (Bron: http://www.welt.de/vermischtes/article2599171/Moderatorin-Dunja-Hayali-outet-sich-als-lesbisch.html) – wat haar carriëre-vooruitzichten in het gender-doordrenkte Merkelland nog eens wezenlijk kan hebben gestimuleerd.

Meer journalistieke macht dan Hayali heeft, is niet mogelijk.

In april 2007 nam Hayali het voortouw bij zowel de moderatie van de ZDF heute-Nachrichten (Vooral ‘Heute”- in Deutschland en de weekend-editie) als de co-moderatie van het ‘heute”- Journaal naast Hoofd-moderator Steffen Seibert. Sinds Oktober 2007 modereert ze bovendien det ZDF- ‘Morgenmagazin’, dat ze sinds oktober 2010 als Hoofdmoderator presenteert als opvolgster van Patricia Schäfer naast Wulf Schmiese of Mitri Sirin in de “Spätschiene” (7 tot 9 uur ’s morgens). 21 september 2010 was Hayali voor het laatst te zien als co-moderator in ‘Heute”- journaal.
In de zomer van 2015 en 2016 vertegenwoordigde Hayali Maybrit Illner als moderator van het ZDF-programma ZDFdonnerstalk. De talkshow werd in 2017 zeven keer uitgezonden onder de nieuwe titel ‘Dunja Hayali’. Sinds juli 2018 wordt de uitzending eenmaal per maand uitgezonden onder een hoofdthema.
Hayali modereerde bovendien manifestaties als het door VIP’s bezochte congres ven vernieuwende elementen. Sinds augustus 2018 maakt Dunja Hayali deel uit van het moderators-team van het actuele “Sportstudio”. Haar eerste uitzending modereerde ze op 25 Augustus van dit jaar. Meer journalistieke macht dan Hayali heeft, is niet mogelijk.

Hayali, die vaak overkomt als onopgesmukt en onbehouwen, heeft daarmee een dusdanige overweldigende media-presentatie, dat haar feitelijke invloed op de Duitsers wel eens groter zou kunnen zijn dan die van BILD, SPIEGEL en de overige systeemmedia bij elkaar. De Duitsers moeten zich dus door een Arabische het wereldbeeld laten uitleggen, zoals hen is voorgeschreven door de media (de primaire macht van de globalisten). Men kan zich afvragen of dit omgekeerd eveneens mogelijk zou zijn: Dus dat in Saoedi-Arabië, Jemen, Afghanistan of in Turkije een christen nagenoeg alle nieuwsuitzendingen modereert en aanwezig is in alle belangrijke talkshows. Zijn overlevingsperspectief zou geringer zijn dan de levensverwachting van een eendagsvlieg.

Onbehoorlijk gedrag van een Duitse dame tegenover een lid van het links-politieke establishment

duur van de video: 5:51

Hierboven: De neerbuigend – medelijdend – mild glimlachende Arabische Dunja Hayali hoort de beschuldigingen van een Duitse aan.

Over de scène hierboven waarin het gaat om de aanklacht van een Duitse burgeres tegen de politieke toestanden in Duitsland en die heel anders is, dan de media het vervolgens voorstelden, beweerde Focus:

“Demonstrante ging tekeer tegen Hayali.” Bron: https://www.focus.de/politik/deutschland/nach-kritik-an-neutral-aussage-demonstrantin-schrie-hayali-an-nun-klaert-zdf-moderatorin-szene-in-chemnitz-auf_id_9540979.html

En de linkse, wereldwijd opererende Huffingtonpost beweert:

“Dunja Hayai wordt in Chemnitz lastiggevallen -Nadien toont zij zich ten einde raad.” Bron: https://www.huffingtonpost.de/entry/dunja-hayali-wird-in-chemnitz-angepobelt-hinterher-zeigt-sie-sich-ratlos_de_5b8bdc29e4b0cf7b00370de4

Ja, ontzettend, zo onbehoorlijk als dat Duitse volk zich gedraagt in het aangezicht van zijn eigen vernietiging.

Noch is daartegen paramilitaire weerstand, noch verweren Duitsers zich met gewelddadige demonstraties tegen hun extinctie, zoals wij gewend zijn van Links. Nee, de Duitsers zijn gedisciplineerd. Zoals het hoort. en zoals wordt verwacht door hun afschaffers. Gedisciplineerd tot in de dood.

Dat er op Internet een paar blogs zijn, die schrijven tegen de islamisering van Duitsland en tegen de Volkerenmoord: Dat alleen is al sterke koffie in de ogen van de pulp-pers – die deze blogs algemeen onder de noemer “hate speech” schaart.
Een ongehoorde uitglijder heeft de oudere, witharige dame in bovenstaande video gemaakt:

Ze heeft Dunja Hayali niet naar behoren bedankt voor de vernietiging van de Duitse cultuur en het Duitse volk door Links en de Moslims, zoals het een door de Islam onderdrukte Dhimmi* betaamt – maar haar protest met stemverheffing kenbaar gemaakt (op geen enkele manier werd de Arabische moderator “lastiggevallen” of zelfs “uitgekafferd” zoals de leugenpers beweerde.

* Dhimma is een institutie van het islamitisch Recht, dat de juridische status bepaalt van niet-islamitische “beschermelingen”. Wat in werkelijkheid de status van een onderdrukte klasse van mensen betekent, die niet islamitisch zijn, maar christelijk of van het Joodse geloof. Als Dhimmi’s moeten zede zg. Dzjidzja – een religieuzebelasting met protectie-geldkarakter – betalen. Wie dit niet doet, wordt gedood. Dhimmi’s mogen onder meer niet op paarden rijden, alleen op ezels. Een mannelijke Dhimmi mag niet met een moslima trouwen, een moslim echter wel een Dhimmi-vrouw. Zijn getuigenis voor het gerecht is minder waarddan dat van een Moslim, als getuigenis in processen tegen Moslims is het al helemaal niet toelaatbaar.

De Blogger Hadmud Danisch beschreef bovenstaande video-scène als volgt:

“Hebben jullie de video’s bekeken, die ik vandaag gestuurd heb? Die met Dunja Hayali in de menigte, aan wie ik schreef, dat ze eens naar haar eigen eeuwige grijns zou moeten kijken? Naar haar eigen lichaamstaal en mimiek?

Nou dan, als je het mij vraagt, hebben die mensen daar weliswaar (vanwege de situatie) luidkeels, maar tamelijk begrijpelijk uitgedrukt,wat ze op het hart ligt. Ik weet niet, hoe jullie dat zien (en horen), maar voor mij was het duidelijk. Ik heb begrepen, wat die mensen op hun lever hebben. En ik heb gezien, dat daar ene Dunja Hayali staat, die alleen maar neerbuigend-medelijdend-mild glimlacht, stom staat te kijken, en er eigenlijk niets van snapt. Wat trouwens exact de indruk was, die ik ooit al eens bij een manifestatie van haar gekregen heb. http://www.danisch.de/blog/2018/04/17/augstein-und-hayali/

Die mensen zeggen het haar luid en duidelijk, en zij staat daar maar en snapt het niet. Een opvattingsvermogen als een stenen pot. Maakt niet uit hoe men er op inhakt, er gebeurt niets, het maakt geen indruk. Voor de lopende camera. Geen wonder, dat die altijd maar zo weinig buitenopnames aansleept.

Nu bereikte mij daarover een link op dit artikel van de Huffington Post https://www.huffingtonpost.de/entry/dunja-hayali-wird-in-chemnitz-angepobelt-hinterher-zeigt-sie-sich-ratlos_de_5b8bdc29e4b0cf7b00370de4?utm_hp_ref=de-homepage dat Hayali daar zo zou zijn lastiggevallen, dat ze nu nóg radeloos zou zijn. Wat in zekere zin wel past bij haar arrogant-aanmatigende manier van doen, zo op de manier van: “Ik weet ook niet, hoe men deze bedorven kinderen nog zou kunnen opvoeden”. Wat in mijn ogen al fake news ís, want de video-opnamen laten iets heel anders zien. Zonderling genoeg citeren ze hieronder tweets met deze videos.”

Bron: http://www.danisch.de/blog/2018/09/02/dummes-fernsehen-durch-dumme-fernsehmacher/

Op haar facebook-pagina krijgt Hayali hier en daar minder aardige commentaren.

Ik krijg zulke commentaren dagelijks – moorddreigingen inbegrepen. Die ik vanzelfsprekend verwijder – en waarbij ik heb afgeleerd, de rechtsweg te gaan: Want al mijn aangiften tot nu toe raakten onder het zand en werden geseponeerd. Wat, als men het volgende vonnis van de rechtbank in Hamburg in ogenschouw neemt, betekent, dat een niet-Duitser 250.000 Euro (500.000 Mark) meer waard is dan een Duitser:

In februari 2016 verbood de rechtbank Hamburg per voorlopige beschikking een gebruiker op facebook beledigende haat-commentaren op de facebook-pagina van Hayali. De rechtbank stelde bij herhaling een boete vast tot 250.000 Euro
http://www.derwesten.de/panorama/gericht-verbietet-hasskommentare-gegen-dunja-hayali-id11550016.html

Een vonnis, dat natuurlijk door de linkse media, voor wie Hayali tenslotte werkt, net als haar collega Yücel, uitvoerig becommentarieerd wordt, teneinde de rechtse “haat-scene bloot te leggen.

Waar in de systeempers zijn vergelijkbare nieuwsberichten en commentaren te vinden over haat-misdrijven van Links? Over provocaties door de Antifa, het afbranden van kerken? Bio-Duitsers vermoorden? Over het verkrachten van Duitse vrouwen?Het neersteken van politie-agenen? Her in de as leggen van Duitsland? Precies: Nergens.

Als niet-Duitse, lesbienne en lid van de linkse elite wordt Hayal nagenoeg met prijzen overladen:
– 2016: Gouden camera https://de.wikipedia.org/wiki/Goldene_Kamera_2016 in de categorie “beste informatie
– 2016: Robert-Geisendörfer-prijs https://de.wikipedia.org/wiki/Robert-Geisend%C3%B6rfer-Preis: speciale prijs van de jury voor exemplarische, journalistieke of artistieke prestaties
– 2016: Orde van Verdienste der Deelstaat Noordrijn-Westfalen https://de.wikipedia.org/wiki/Verdienstorden_des_Landes_Nordrhein-Westfalen
-2016: Annemarie-Rnger-prijs van de arbeiders-samaritanenbond Duitsland https://de.wikipedia.org/wiki/Annemarie-Renger-Preis https://de.wikipedia.org/wiki/Arbeiter-Samariter-Bund_Deutschland
2017: Radio Regenboog Award https://de.wikipedia.org/wiki/Radio_Regenbogen_Award voor Mediavrouw 2016
2017: Theodor heuss-medaille https://de.wikipedia.org/wiki/Theodor-Heuss-Stiftung#Tr%C3%A4ger_der_Theodor-Heuss-Medaillen van de Theodor-Heuss-Stichting https://de.wikipedia.org/wiki/Theodor-Heuss-Stiftung
2018: Benedictusprijs van Mönchengladbach https://de.wikipedia.org/wiki/Benediktpreis_von_M%C3%B6nchengladbach voor waarde-oriëntatie en voor de achtergrond van de christelijk-avondlandelijke ervaringen in op speciale wijze naar buiten tredend handelen
– 2018: Bondskruis van Verdienste aan lint. https://de.wikipedia.org/wiki/Verdienstorden_der_Bundesrepublik_Deutschland

Youwatch schrijft over weer een nieuwe onderscheiding voor deze Arabische vrouw als volgt:

VOOR HAAR INTOLERANTIE: DUNJA HAYALI ONTVANGT DE TOLERANTIEPRIJS VAN DE EVANGELISCHE KERK

25 september 2018

Als de houding maar klopt, moet men zich als journalist bukken om niet onder de prijzen bedolven te raken: De televisie moderator Dunja Hayali, bekend vanwege haar strijd tegen Rechts, ontvangt nu ook de tolerantierijs van de Evangelische Academie. Want: ze bericht buitengewoon íntolerant over andersdenkenden.

De 44-jarige vrouw ontvangt de prijs in de categorie “Burgermoed”voor haar buitengewone engagement tegen racisme, vreemdelingenhaat en rechts-extremisme, aldus de Kerkelijke Academie. “Haar bezield optreden voor een open samenleving is een bemoediging, dat de enkeling iets kan veroorzaken”, heette het in de motivatie.

Onthullingen, objectieve berichtgeving? Niets van dat alles bij Dunja Hayali! Maar daarom gaat het in de openbaar-rechtmatige media allang niet meer. Het gaat om mediale vernietiging van andersdenkenden – en dát kan die vrouw met migratie-achtergrond buitengewoon goed.

Vandaar dat ze nu ook het “Aktuele Sportstudio” van ZDF politiseren. Daarin ziet ze haar opdracht, “de politieke ordening van sportieve thema’s “in de uitzending op de voorgrond te plaatsen”, heeft ze aangekondigd. Dat is vast, waar de Duitse voetbal-fan al lang op heeft zitten wachten.

Nadat al in “Tatort”bijna alleen nog maar buitenlanders als slachtoffer, en Duitsers als dader worden neergezet,was het de hoogste tijd dat de sportieve gebeurtenissen met Hayali de juiste anti-rechts-draai krijgen.

Daardoor zouden Dunja Hayali dan ook nog de prijzen voor sportjournalistiek om de oren vliegen. Bron:   https://www.journalistenwatch.com/2018/09/25/fuer-intoleranz-dunja/

WIJ NOTEREN: MET DE TOLERANTIE-PRIJS WORDT HIJ ONDERSCHEIDEN, DIE TOLERANT TEGENOVER DE VOLKERENMOORD OP DE DUITSERS STAAT.

Door: Michael Mannheimer en “YouWatch”.
vertaling: Theresa Geissler.