Kinderdagverblijven (KDV’s): Dreigende kinderdressuur door middel van brochure van de Amadeu-Antonio-Stichting

Door: David Berger.

Gelijkschakeling begint reeds bij de kleinsten. Onder dat motto bracht de Amadeu-Antonio-Stichting (AAS) op 12. 10. 2018 een KDV-brochure over vroeg-kinderlijke pedagogiek uit met de naam: “Ene-mene-Muh und raus bist du!” (“Iene-miene-mutte en jij bent af”). Gesteund werd ze door het Ministerie voor Gezinszaken.

Wie oplettend de drastische afbraak van onze democratie https://philosophia-perennis.com/2018/10/18/stasi-2-0-merkel-sagt-desinformationskampagnen-den-kampf-an/ op de voet volgt, houdt niet meer op met hoofdschudden. Intussen sturen alle gevestigde partijen aan op een communistisch geïnspireerd, linksgroen Utopia.

Daarbij gaan ze in woord en daad steeds ongeremder op de ideologische toer. Terwijl de regering er hard aan werkt, om steeds meer kinderen in de KDV’s onder te brengen, verordonneert of stimuleert ze middels het Ministerie voor Gezinszaken clandestiene stichtingen of instituten, die niets anders van plan zijn, dan kinderen zo vroeg mogelijk te onderwerpen aan rigoureuze hersenspeling.

GESTIMULEERD DOOR HET MINISTERIE VOOR GEZINSZAKEN

En aangezien dat niet gaat zonder verzorgers, worden er strategieën ontwikkeld om dezen op de fraaiste DDR-manier onder druk te zetten. Aldus bracht op 12. 10. 2018 de AAS een KDV-brochure voor vroeg-kinderlijke pedagogiek uit met de naam “Ene-mene-Muh und raus bist du!” http://www.gender-und-rechtsextremismus.de/w/files/pdfs/fachstelle/kita_internet_2018.pdf?fbclid=IwAR3_53u8C5tNt41DlgPU6lhaYCE6nRPWCb3QoVsil3l9PIvWMR1W2xsppfo Gesteund door het Ministerie voor Gezinszaken.

De parlementariër Nicole Höchst (AfD) is ontzet: “Deze brochure is van begin tot eind het prototype van een zienswijze-karikatuur. Hier worden verzorgers, zoals de titel al aangeeft, ingezet om ouders en collega’s te bespioneren, dienen ze collega’s met vermeend rechts gedachtegoed er uit te werken en hun aanstelling te verhinderen. In geanalyseerde gevallen is er sprake van schmink-hoekjes in het KDV, waarin de verzorgers de nagels van jongens lakken, van Barbie-poppen, die natuurwetenschapsters met een donkere huid moeten voorstellen en van homosexuele lego-auto-coureurs. ‘Rechtse’ kinderen zou men herkennen aan gedisciplineerd gedrag en ‘rechtse’ meisjes aan vlechten en kleding. “Volkse” gezinnen zouden hun zoontjes (leeftijd 0-6 jaar) voor het bezoek aan het KDV drillen door ze 1,5 km te laten lopen.

ZO ERG OVERDREEF DE DDR HET NOG NIET EENS

De AfD wordt op meerdere bladzijden tot hoofd-vijand gemaakt en ook de kerk komt er slecht vanaf. Zo erg overdreef de DDR het nog niet eens. En dat alles viert Minister Giffey (SPD) met een lofzang van een bladzijde lang. Die vinden dat nog goed ook! In de inhoudsopgave wordt dan ook kort samengevat, wat de brochure beoogt. Daar staat onder perspectieven bijvoorbeeld niet ‘vooroordeel-vrije opvoeding’, maar ‘vooroordeel-bewúste opvoeding'”.

Duitsland stevent af op een zienswijze-terroristisch gekkenhuis, geleid door anti-democratische, pseudo-tolerante tegenstanders van de Vrijheid van Meningsuiting en – diversiteit. Men kan alleen maar hopen, dat de vele liefdevol geëngageerde vrouwen en mannen in onze kinderopvang de mars-richting van dit van haat doordrenkte ophitsende pamflet herkennen en het, net als het wapenspeelgoed en de soldaten-poppen van de DDR-dictatuur simpelweg verbannen naar de bezemkast.

DIGITALE ZOMBIES

Kinderen zijn ons hoogste goed, onze hoop en onze toekomst. Geen Democratische staat, die pal staat voor zijn beginselen, mag de soevereniteit in de lucht boven de kinderbedjes gebruiken tot dressuur van onze kinderen tot klimaat-hysterische, op diversiteit gefixeerde, links-groene knock-out muizen á la Kahane, of tot digitale zombies.

Door: David Berger.
vertaling: Theresa Geissler.
Bron: Philosophia Perennis.  https://philosophia-perennis.com/2018/10/19/kitas-drohende-kinderdressur-durch-broschuere-der-amadeu-antonio-stiftung/