Dresden: Duizenden vieren vierde verjaardag van Pegida (live video)

Door: David Berger.

Duidelijk meer dan de verwachte 4000 deelnemers vieren momenteel in Dresden op de Nieuwe Markt de vierde verjaardag van de burger-beweging “Pegida”. Prominenten uit heel Europa zijn er bij aanwezig.

Nauwelijks hoorbaar zijn de kreten van de linkse tegen-demonstranten, die vanuit heel Duitsland naar Dresden werden gesleept om de verjaardag van Pegida te verstoren – zo groot is de menigte der menigten, die de verjaardag van Pegida wil vieren, intussen geworden. Het plein kan – zoals de volgende foto van twitter laat zien – de mensenmenigte nauwelijks bevatten:

Niet alleen Christoph Berndt en Anne Haberstroh van “Zukunft Heimat”, maar ook Tommy Robinson vieren het succes van Pegida. Robinson onderstreepte de dringende noodzaak om de strijd tegen de islamisering met al onze kracht voort te zetten. Vrede met de Islam is onmogelijk: “Laat jullie niet misleiden, integratie is in de Islam niet mogelijk, een vrede daarmee is een valse vrede.”

Door: David Berger.
vertaling: Theresa Geissler.
Bron: Philosophia Perennis.  https://philosophia-perennis.com/2018/10/21/pegida-feier/

(Noot van vertaalster: zie ook mijn eigen artikel over Pegida Dresden op dit blog: https://theresasvisie.com/2018/09/13/pegida-dresden-leeft-nog-steeds-wat-is-haar-geheim/)