Spuit elf en d’r zoveelste straaltje modder

Afbeeldingsresultaat voor sylvana simons

 

Oh gottegot! Ik lees zojuist, dat Sylvana het vanavond weer eens hoog tijd vond om die vervloekte zwarte-pieten-aanbidders even te laten merken, dat ze er nog steeds ís:
https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/leesvoer-volgens-sylvana-simons-het-wil-maar-niet-vlotten-met-de-islamisering/

Want ánders kan ik persoonlijk deze ‘blijde’ boodschap niet zo goed duiden: Wat wil die tr..  pardon, die ‘drama-queen-van-de-getinte-verworpenen-der-aarde’ hier nu eigenlijk mee zeggen?
Dat het allemaal wel meevalt en dat die vervloekte ‘witten’ zich niet zo moeten aanstellen? En dat  z i j  nooit iets anders heeft beweerd? Want zó triomfalistisch schijnt ze ermee aangekomen te zijn.

Nou, Sylvana’tje, om te beginnen: Je vertelt ons niets nieuws. Dat wil althans zeggen: MIJ niet:  Ik was dat artikel van de Republiek Allochtonië al dagen geleden  op Internet tegengekomen, had het allang gelezen, en kon bepaald niet zeggen, dat ik er verbaasd van stond:

Natúúrlijk gaat het allemaal niet in een vloek en een zucht: Inderdaad zijn er onder de Realisten wel mensen bij, die zich dat in hun hoofd hebben gehaald, die zichzelf èn elkaar compleet gèk zitten te maken met hun doem-scenario’s, maar ik kan je verzekeren, dat  i k  daar nooit toe behoord heb, en altijd ben blijven volhouden, dat er nog van alles aan te doen valt, en al die overtrokken paniek nergens voor nodig is.

Natuurlijk moeten we alert blijven, dat is zeker waar. En niet alles pikken van dat soort lui. Want dát is inderdaad het grote euvel:  het kader van de ‘welkomstcultuur’, de ‘verdraagzaamheid’ en de ‘tolerantie’ wordt er door al die EU-regeringen, tenminste die in west-Europa, niet alleen veel te veel binnengelaten, maar bovendien veel te veel gepíkt!

En dat is inderdaad funest: Met name die islamieten zijn nu eenmaal echt het slag lui om af en toe eens behoorlijk onder uit de zak te geven; dat is namelijk de enige taal, die ze verstaan. Niet mee gaan sjacheren, geen onderhandelingshuishouding, maar ze regelmatig een kort en bondig NEE laten horen.
I k  zeg het al jaren.
Maar ja, wie ben ik …?

Eh, trouwens, sulletje, herstel, ‘Sylletje’: Voor je nu onverhoopt eventjes instemmend  mocht knikken (al zal dat wel weer niet): Ik ken nóg zo’n groepering, voor wie dat onverkort geldt. Over wie denk je, dat ik het heb?
Nee, níet over álle voormalige Rijksgenoten: Er zijn er, Goddank, genoeg onder, die hun nuchtere verstand wèl weten te gebruiken.

Maar dat éne groeperinkje, dat, net als jij, genoeg kronkels in hun hersenen heeft om zich achter jóu te blijven scharen, de queen-bee van Bij1! Waarmee hebben jullie je tot op heden eigenlijk nog méér mee bezig gehouden, dan met het hele land op stelten zetten omdat je koste wat kost een oer-Hollandse traditie de nek om wenst te draaien?
Niet met bijzonder veel, hè? Het is dan ook de vraag, of jij en je kliek verder nog überhaupt ergens een oordeel over hebben: Veel ervan merken laten jullie in elk geval niet.

Dus, zou ik je willen voorstellen, doe in dít geval ook maar liever even wat minder bijdehand. – Al met al zou ik trouwens nog steeds niet zeker weten, waar je precies op doelt:

Als je ermee wilt zeggen,  dat die half-malle ‘Hollanders’ zich altijd druk maken over de verkeerde dingen: Je wist zelf na een blauwe maandag ook niet, hoe gauw je bij “DENK” weg moest komen!

Viel een beetje tegen, zeker, hè? Tja, meissie, je was een vróuw. En dan nog zwárt ook … Je moet niet raar opkijken als jouw soort ergens in de afgelegen uithoeken van Turkije als huisslavin dient: Atatürk  is verleden tijd. En Erdo’ ziet bepaalde dingen misschien wel gráág door de vingers: Als de islamitische traditie ermee gediend is …

Kortom, Syl: Effe een beetje dimmen, een iets minder grote bek en niet proberen, ons hier de les te lezen, want dát staat jou al helemáál niet. Niet, nadat je er zelf al met open ogen ingetuind bent.
Eerlijk gezegd lijkt het er eerder op, dat je rol een beetje is uitgespeeld, hier:

“Oh Sylvana, oh, Sylvana, waarom pak jij je koffers niet…?”

Tóch maar eens over ‘denk’en, troel: We hebben al veel te veel te stellen met de Islam, die dan misschien niet noemenswaardig mag groeien, maar niettemin scherp in de gaten gehouden dient te worden.

En dan is elke zoemende malaria-mug er nu eenmaal één te veel…

Door: Theresa Geissler.

 

Een gedachte over “Spuit elf en d’r zoveelste straaltje modder

Reacties zijn gesloten.