Tommy Robinson verlaat het gerechtshof als vrij man

Door: David Berger

Vandaag stond de islam-criticus Tommy Robinson in Londen opnieuw voor het gerecht.
De rechter van het hoogste Gerechtshof heeft besloten, dat zijn zaak te complex is en verder in handen van de Procureur-Generaal gegeven moet worden. Tommy heeft de rechtbank zoëven als (voorlopig) vrij man verlaten.

Het proces vond vandaag plaats voor het hoogste Gerechtshof van Groot-Brittannië, de Old Bailey. Hier worden anders slechts processen gevoerd tegen zware criminelen zoals moordenaars en terroristen.

BERICHT OVER AFGHAANSE SEKSUELE MISDADIGER DEED HEM DE DAS OM

Robison werd gearresteerd omdat hij als freelance journalist en activist over een proces in Huddersfield tegen leden van een “grooming Gang” berichtte:
20 mannen (de meesten uit Pakistan) werden daar tot bij elkaar 221 jaar gevangenisstraf veroordeeld – vanwege de verkrachting van meer dan een dozijn meisjes, die voor een deel niet ouder waren dan 11 jaar.

Spontaan begonnen de honderden aanhangers, die zich voor het gerechtshof hadden verzameld, leonard Cohens “Halleluja” te zingen, nadat ze hadden gehoord, dat hij opnieuw als vrij man het gerechtshof heeft verlaten. Ze zongen ook: “Wij houden van Trump”.

“MAAKT NIET UIT WAT ER NU GEBEURT, IK HEB AL GEWONNEN”

De honderden juichende aanhangers, die hem voor het gerechtsgebouw van Old Bailey begroetten, riep hij toe: “Maakt niet uit, wat er nu gebeurt, ik heb al gewonnen”.

In linkse kring maakt men zich momenteel druk over de voortzetting van het proces: Daardoor zouden er nog meer solidariteits-giften voor Robinson binnengekomen zijn, stellen ze geërgerd vast.

(Video helaas niet langer beschikbaar.)

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/10/23/tommy-robinson-verlaesst-gericht-als-freier-mann-livevideo-aus-london/

2 gedachten over “Tommy Robinson verlaat het gerechtshof als vrij man

 1. Ik heb zeer met die “Linkse Kring” te doen. Die worden zonder enige waarschuwing ineens geconfronteerd met een verwijzing van de zaak naar de Procureur-Generaal, terwijl die vervloekte Robinson zomaar als vrij man de zaal uitloopt.
  Iedereen met een klein beetje gezond verstand begrijpt toch zeker dat een man als Robinson, die brutaalweg verslag doet van de misdaden van het Pakistaanse moslim uitschot, een misdadiger is en achter de tralies hoort. Tenslotte is het de schuld van de maatschappij dat dat adderengebroed kleine meisjes verkracht en prostitueert. Had die maatschappij al dat moslim bagger maar burgemeester van een grote stad moeten maken of zo.
  -Sarcasme modus uit-

  Ik ben blij dat ik een, zij het bescheiden, bijdrage heb mogen leveren aan de verdediging van Tommy. Keep up the good work, Tommy! And justice for all!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  1. Bravo, meneer Köhler: Zo is het maar net!
   En i k ben blij, dat ik op mijn beurt enige maanden geleden naar de demo vóór de Haagse Ambassade ben geweest: In diezelfde tijd was er de grote demo in GB en verder nog demo’s in andere Europese landen, en daar kun je over denken, zoals je wilt, maar het was wèl frappant, dat Tommy niet zo heel veel later metterdáád – in afwachting van dit proces – voorlopig op vrije voeten kwam.
   En dat zou niets met mekaar te maken hebben gehad? He-le-maal niets? Maak dat de kat wijs!
   Laat die toetsenbord-griepers maar griepen met hun “Demo’s-helpen-niet-en-je-maakt-je-alleen-maar-belachelijk”: Als het even meezit vindt men mij Zondag weer in Den Haag!

   Like

Reacties zijn gesloten.