Minister van Binnenlandse Zaken: VN-migratieverdrag zal via de achterdeur toegang vinden tot onze rechtssystemen.

Door: David Berger.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl van de FPÖ spreekt de ook in Duitsland zeer populaire argumentatie, dat het bij Het VN-migratieverdrag louter zou gaan om een intentie-verklaring zonder enige rechtsverbinding, tegen.

Heldere taal over het VN- migratieverdrag komt van onze Oostenrijkse buurman: De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Kickl, laat zich uiterst kritischuit over het document, waarvan de ondertekening gepland is in December. Onze wekelijkse tweet, dit keer van pip-News:

Het hele papier zou een geheel ongedifferentieerde, bijna naïeve kijk op het migratie-probleem ademen: Migratie zou iets absoluut goeds zijn, het negatieve wordt compleet veronachtzaamd. Een onderscheid tussen illegale en legale migratie zou niet plaatsvinden Aldus de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Kickl in een talkshow.

“IK ZOU EEN SLECHTE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN ZIJN, ALS IK ZOU INSTEMMEN MET DE ONDERTEKENING VAN DIT PAPIER.”

Kickl sprak daarnaast ook de in Duitsland zeer populaire argumentatie tegen, dat het bij dit papier immers louter zou gaan om een intentie-verklaring, zonder enige rechtsverbinding. Het gevaar zou aanzienlijk zijn, dat er zo catastrofale dingen “via de achterdeur toegang tot onze rechtspraak zouden vinden.”

“Ik zou een slechte minister van Binnenlandse Zaken zijn, als ik zou instemmen met de ondertekening van dit papier.’

De VS en Hongarije hebben zich er reeds van gedistantieerd en zullen niet ondertekenen. Polen staat eveneens op het punt om af te haken. Maar in Duitsland geldt voorzichtige kritiek al (nog steeds) als heiligschennis … https://philosophia-perennis.com/2018/10/23/petitionsausschuss-des-bundestags-loescht-petition-zum-migrationspakt/

Door: David Berger.
vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/10/24/innenminister-un-migrationspakt-wird-ueber-hintertuer-eingang-in-unsere-rechtssysteme-finden/