Opnieuw Freiburg: Sex-aanvallen op vrouwen, geiten en schapen door bij de politie bekende asielzoeker uit Eritrea


Door: David Berger.

Alweer Freiburg: Door de arrestatie van een bij de politie reeds bekende asielzoeker uit Eritrea werden nu meteen meerdere gevallen van de 24/7 terreur in Freiburg bekend van een grotere omvang: Tussen mei en juli zou de 28-jarige drie vrouwen sexueel hebben bedreigd. Bovendien vergreep de Eritrese man zich aan meerdere schapen en geiten.

 

Het politiebericht luidt: De onderzoekers van de recherche konden afgelopen vrijdag 26 oktober 2018 een 28-jarige man uit Eritrea arresteren, die meteen in aanmerking komt voor meerdere strafbare feiten.
DNA-SPOREN HIELPEN DE SPEURDERS VERDER
De acribische sporenbeveiliging van de speurders in het geval van een sexueel misdrijf van 11 mei 2018 bracht aan het licht, dat DNA sporen, die op het 30-jarige slachtoffer konden worden gevonden, overeenstemmen met de reeds voorhanden zijnde DNA-sporen.
Deze konden worden gewaarborgd in het kader van het handelen in strijd met de wet op de dierenbescherming uit het jaar 2017. De toentertijd onbekende dader werd ten laste gelegd, schapen en geiten op een boerderij in Freiburg met sexuele bedoelingen te hebben belaagd. Vervolgens konden deze overeenstemmende sporen niet aan een dader worden toegeschreven.
AANVAL MET SEXUELE BEDOELING
Op 12 juni 2018 kwam het tot een tweede voorval, waarbij de dader na een vluchtige kennismaking in het kader van een wandeling in de omgeving van de Schlossberg een 31 jarige vrouw met sexuele bedoelingen heeft belaagd.
Op 31 juli 2018 was er weer sprake van een misdrijf waarbij de man een 20-jarige op weg naar huis in een portiek met seksuele bedoelingen belaagde.
De intensieve ondervragingen en onderzoeken van de recherche leidden in beide laatstgenoemde gevallen tot de identificering van de vermoedelijke dader, waarbij het gaat om de thans gearresteerde 28-jarige. het afgenomen DNA- monster bracht de overeenstemming met zowel de sexuele aanval van 11 mei 2018 als de aanvallen op dieren in het voorjaar van 2017 aan het licht.
AFGHAAN OF UIT ERITREA?
De politie beschreef hem aan de hand van de aangiften van de vrouwen toentertijd ongeveer zo: Hij was iets van 185 cm lang, tussen de 20 en de 25 jaar oud, had een zwarte huidskleur en donker haar. Hij droeg een siliconen-armband aan de linker pols in de kleuren van de Duitse vlag en gaf in het Engels aan, Johannes te heten en afkomstig te zijn uit Eritrea. Hij droeg naar vermoeden een lichtgekleurd T shirt en reed op een rode herenfiets – geen bagagedrager, geen licht – waaraan een met zwarte stof bekleed kettingslot hing.
of:
Donkere huidskleur, evt. Afghaan, ca. 170 cm lang, uitstekende jukbeenderen, mager postuur, kort glad zwart haar, ca. 30 jaar oud. Hij ging gekleed in een donkerblauw T-shirt met witte en rode strepen en droeg een lichte jeans-broek. mogelijk had hij een zwarte rugzak bij zich. Hij sprak gebroken Duits.
IN BEWARING GESTELD
De in Freiburg woonachtige, zwaar onder verdenking staande man werd op verzoek van justitie Freiburg voor de politierechter geleid, die de overbrenging in een Huis van Bewaring verordende, volgens de politie.
De dader was reeds voorheen al een bekende van de politie wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en het toebrengen van schade aan eigendom, maar bevond zich klaarblijkelijk op vrije voeten. Intussen eisen regionale politici eigen bewaarplaatsen voor ‘licht criminele’ asielzoekers, bij wie het gevaar bestaat, dat ze zwaar crimineel worden.
Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/10/31/erneut-freiburg-sexattacken-auf-frauen-ziegen-und-schafe-durch-polizeibekannten-asylanten-aus-eritrea/