Hoofdredacteur van’Bild’, Julian Reichelt, waarschuwt collega’s voor Racisme tegenover Duitsers.

 

Door: David Berger.

Eigenlijk wilden gelijkgeschakelde media-producenten hem aan de kaak stellen door hem een prijs met een negatieve betekenis te doen toekomen. Maar de kogel werd vakkundig teruggekaatst. Julian Reichelt waste de linkse propaganda-makers geducht de oren.

Daar hadden ze niet op gerekend, de zelfbenoemde “nieuwe media-producenten”, die echt niet meer nieuw zijn, maar nu al sinds 10 jaar in hun linkse sop gaarkoken, zodat het brouwsel  steeds meer van de oorspronkelijke gele tint naar donkerrood afglijdt: Dat de Hoofdredacteur van Bild, Julian Reichelt, zich in de door hoge criminaliteitscijfers en drugsslachtoffers gekenmerkte atmosfeer van “Kotti” in Berlijn waagt, om aldaar in het nauwelijks minder smoezelige “Südblock” hun prijs in ontvangst te nemen.

REICHELT WIJST PRIJS “GOUDEN AARDAPPEL” AF

Maar hij kwam dan toch maar, verrassend, naar de “prijsuitreiking”. Niet alleen bracht hij een journalist met Syrische migratie-achtergrond mee, die bewees, dat de kritiek van de ‘Bild’ krant op de migranten-toestroom  niet in het minst met buitenlander-vijandigheid te maken heeft. maar ook wees hij aanvaarding van de prijs af.

Want racisme verheerlijkende prijzen wenste hij onder geen beding aan te nemen.

De betiteling van de prijs met de naam “Gouden Aardappel” zou namelijk gehaal openlijk racistisch zijn – racistisch tegenover Duitsers zónder migratie-achtergrond. Men zou zijn oor eens te luisteren moeten leggen op basisscholen, waar de leerlingen met migratie-achtergrond de meerderheid vormen; daar zou “aardappel” intussen een onversneden racistisch scheldwoord geworden zijn.

TOEHOORDERS OVERDONDERD

De uitgenodigde links-groene propaganda-afdeling reageerde aanvankelijk geschrokken, vervolgens werd Reichelt steeds opnieuw onderbroken door woedende kreten. Dat toont aan: Alles goed gedaan, goed gebruld, leeuw!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron:  https://philosophia-perennis.com/2018/11/04/bild-chef-julian-reichelt-warnt-kollegen-vor-rassismus-gegenueber-deutschen/