Hoe de vluchtelingen uit het Nabije Oosten christelijke structuren vernietigen.

 

Door: Burak Bekdil (Gatestone)

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft in zijn toespraak https://www.express.co.uk/news/world/1022665/un-general-assembly-live-erdogan-turkey-united-nations-latest voor de Generale vergadering van de Verenigde Naties in September een vernietigende aanval opde Europese Unie geopend. Hij beschuldigde de EU ervan, niet genoeg te hebben gedaan om de vluchtelingen te ondersteunen, en eiste, dat de EU Turkije meer moest betalen, dan ze had toegezegd (drie miljard Euro).

Erdogan heeft al dikwijls verordonneerd, dat hetchristelijkge Europa meer islamitische vluchtelingen zou moeten opnemen. In een toespraak van 2016 https://www.nytimes.com/2016/11/25/world/europe/turkey-recep-tayyip-erdogan-migrants-european-union.html dreigde hij woedend, de migranten-sluizen naar Europa wederom open te zetten (alleen al in het jaar 2015 passeerde een driekwart miljoen migranten Turkije op weg naar Europa).

SYRISCHE MIGRANTEN ALS BASIS VOOR ONDERHANDELINNGEN

Gebruikt Erdogan de voor het merendeel Syrische migranten als basis voor onderhandelingen, om de mislukte toetreding van zijn land tot de EU opnieuw te waarderen? Is hij alleen maar een tapijten-handelaar, aangezien hij probeert, de bedragen aan Europees geld , die bij wijze van hulp naar Turkije stromen, te maximaliseren? Zonder twijfel, maar dat niet alleen.

Zijn islamitische ideologie schrijft voor, dat het aantal Moslims, die in alle hoeken wan het oude continent wonen, op een dag een demografische overwinning voor de Islam moeten inluiden.

Met de kracht van het zwaard “ongelovge landen bezetten” was een Osmaans idee. De bezetting van ongelovige landen door de demografie is één van de kentekenen van het post-moderne islamisme, aangezien de islamitische naties in tegenstelling tot het Osmaanse Rijk ontbreekt aan de voor een militaire invasie vereiste militaire macht.

LESBOS: DE BEVOLKING HEEFT ER ZIJN BUIK VOL VAN

De jongste gebeurtenissen op het Griekse eiland Lesbos, waar de gastvrije lokale bevolking tegenover alle islamitische migranten https://eaea.org/2017/10/03/reaching-out-to-migrants-who-struggle-with-integration/ uiterst behulpzaam https://www.pri.org/stories/2016-01-15/lesbos-courageous-doctor-struggles-save-syrian-refugees-and-help-locals was, tonen de meer realistische kant van de islamitische immigratie in christelijke landen. Zelfs Paus Franciscus bezocht https://www.cnbc.com/2016/04/16/pope-francis-makes-provocative-trip-to-greece-to-meet-migrants-at-detention-center.html in april 2016 de voor het merendeel Syrische migranten in twee kampen op het eiland Lebos, om zijn solidariteit met hen tot uitdrukking te brengen en het bewustzijn aan te wakkeren voor hun noodsituatie.

In april werden echter ernstige aanvaringen gemeld tussen migranten en oorspronkelijke bewoners op het Centrale plein van Mytilene, de haven- en hoofdstad van Lesbos. Bijna een week lang bezetten migranten het Hoofdplein, om te protesteren tegen hun omstandigheden. De demonstraties wekten vervolgens de woede van de oorspronkelijke bewoners, alsook van enkele extreem-rechtse groeperingen, die het plein ontruimd wilden hebben.

DE “ISLAMITISCHE STAAT” HEEFT MIGRANTENKAMPEN OP LESBOS STEVIG IN DE GREEP

Na de aanvaringen volgden ernstiger nieuwsberichten. Een televisie-reportage van de Duitse golfzender https://www.dw.com/en/terror-at-the-moria-refugee-camp/av-45685604 beweerde, dat criminele bendes van Syriërs, die sympathiseren met de islamitische Staat (ISIS), in het migrantenkamp Moria op Lesbos een terroristische heerschappij zouden hebben opgebouwd. Het bericht, gedeeltelijk in het geheim gefilmd, toonde pro-ISIS-slogans op de muren van het overbevolkte kamp.

Naar het schijnt waren het niet alleen de onminselijke omstandigheden in kamp Moria, die de migranten ziek maakten. Niet-geïdentficeerde migranten-groeperingen hebben op Lesbos een crucifix vernield https://greekcitytimes.com/2018/10/19/after-crucifix-islamists-on-lesvos-vandalise-more-christian-structures/. Slechts een paar dagen later en tijdens een tweede daad van ontwijding van orthodoxe symbolen vandaliseerden en vernielden extremistische Moslims op het eiland een kleine Proskinitari (een kleine sokkel, waarop een heiligenfiguur staat).

“WIJ MOSLIMS ZULLEN JULLIE CHRISTELIJKE LANDEN VEROVEREN”

Zo veel inspanning op een anders vredid Grieks eiland geschiedt niet zonder reden. in 2017 zei een Syrische migrant op Lesbos tegen deze auteur: “Ik zeg U, rechtstreeks van Moslim tot Moslim. Deze [europese maatschappelijke werkers] zijn raar. Ik weet niet, waarom ter wereld zij dermate verliefd zijn op een islamitische aangelegenheid, die zelfs wij Moslims verachtenDatzelfde jaar zei een Afghaan op hetzelfde eiland tegen dezelfde auteur: “Op een dag zullen wij goede Moslims jullie ongelovige landen veroveren.”

Aan het begin van de vluchtelingencrisis in 2015 kon U in dit journaal lezen https://www.gatestoneinstitute.org/6488/muslims-evil-west:

“De Syrische vluchtelingencrisis in landen, die zich uitstrekken van het Nabije Oosten tot in het hart van Europa, is een volgende episode in een grandioos, gecompliceerd Nahost-dilemma: Moslims in dit deel van de wereld beschiuwen het christelijke westen als “slecht”; niettemin wetn ze, dat christelijke landen de meest fatsoenlijke plaatsen zijn, om economisch en politiek te leven Rijke, Arabische staten wenden zich star af van de noodsituatie van hun islamitische medemensen, die een helpende hand behoeven, en islamitische huichelaars geven het westen de schuld.”

Drie jaar later klopt dat meer dan ooit.

Door: Burak Bekdil

Burak Bekdil, een van de toonaangevende journalisten van Turkije, werd onlangs door de meest gerenommeerde krant in het land na 29 jaar ontslagen, omdat hij voor Gatestone had geschreven, wat er in Turkije gaande is. Hij is Fellow bij the Middle East Forum. Deze bijdrage verscheen aanvankelijk bij het Gatestone Instituut https://www.gatestoneinstitute.org/13195/refugees-vandalism. De vertaling in het Duits is van de hand van Daniel Heiniger.

Vertaling uit het Duits: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/11/11/wie-die-fluechtlinge-aus-dem-nahen-osten-christliche-strukturen-zerstoeren/