Rijk worden.

Door: Rob Meyer.

Hoe kun je rijk worden?
Dat is vrij eenvoudig.

Dat gaat als volgt:

Eerst ga je collectief chemische troep toevoegen aan levensmiddelen.
Dan koop je politici om zodat ‘die het niet weten’, en jij ongelimiteerd je gang kunt gaan.

Vervolgens ga je medicijnen op de markt brengen die de door deze chemische toevoegingen ziek geworden consument weer ‘beter moeten maken’, doch die alleen maar de symptomen bestrijden, terwijl deze ‘medicijnen’ elders weer nieuwe ziektebeelden veroorzaken, zodat er nòg meer – chemische – medicijnen kunnen worden afgezet.

– Oja, zet dan ook in alle bladen en kranten vette advertenties over dat ‘prikkelbare darmsyndroom’. Waar zou dat nou toch vandaan komen???

Tot zover gaat het lekker.

Dan nog ‘even’ het probleem van de sterk groeiende sector van de alternatieve geneeswijze de mond snoeren middels allerlei beperkende wetgevingen zoals o.a. de beruchte Codex Alimentarius wetgeving (https://suziqi.nl/2013/05/25/schrijven-over-geneeskrachtige-kruiden-is-verboden/, en het verbieden van productinformatie op verpakkingen, zodat je internet op moet gaan om te zien waarvoor bepaalde kruiden- en voedingssupplementen bedoeld zijn, en je bent verzekerd van een constant riant inkomen.

En dan maar roepen dat kanker #1 staat op de ranglijst van doodsoorzaken!!

Ik zou eerder zeggen dat de levensmiddelenfabrikant en de farmaceutische sector doodsoorzaak #1 zijn!

En hun handlangers zijn onze landsbestuurders.

Niet overtuigd van de overheidsagenda? Meegekregen van een ander NVWA (Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit) slachtoffer, mededeling van een NVWA inspecteur:

‘U denkt toch niet wij wij u toestaan spullen te verkopen die de omzet van geneesmiddelenfabrikanten verlagen?’

Gaan we gewoon verder met het ‘slikken’ van alles wat deze misdadige instanties ons door de strot duwen, of gaan we eens een keertje…

…NADENKEN!!

In feite zijn de grootste oorzaken van allerlei ziektes en ellende onze eigen onwetendheid en goedgelovigheid.
Slaap zacht, Beste Burger!!

Rob Meyer 13 november 2018