Vervuld van haat en extreem agressief: De “geen – haat!” – demonstranten

 

Door: David Berger

De gebeurtenissen van de linkse rel-nacht van Freiburg ebben langzaamaan weg uit het bewustzijn van de meeste mensen buiten Freiburg. Daarom vertrouwen de politici https://philosophia-perennis.com/2018/10/27/sebastian-mueller-freiburg/ die de taak van “opstokers” overnamen van de gewoonlijk verdachte beroeps-relschoppers, er op, dat het nauwelijks nog een media-probleem wordt. Dit plezier moesten wij ze niet doen.

Van dag tot dag melden zich echter nieuwe ooggetuigen- en politieberichten en er is reeds sprake van twee kleine interpellaties in het deelstaatsparlement van Baden-Württemberg https://philosophia-perennis.com/2018/11/16/linksextremistische-ausschreitungen-in-freiburg-nun-thema-im-landtag/ , die aantonen: Vermoedelijk hebben de vrije media met hun berichtgeving uit Freiburg zich zelfs nóg zachtjes uitgedrukt. En zowel de MSM als de politie hebben op een vergelijkbare manier gefaald, net als in de beruchte Keulse Oudejaarsnacht.

Hier nu een ander bericht. Naam, adres, telefoonnummer van de auteur zijn bij mij bekend:

Gisteren was ik bij de demonstratie van de AfD. Het was mijn eerstedeelname aan een demonstratie sinds mijn protest tegen de Irak-oorlog van meer dan 15 jaar geleden. Ik ben een Freiburger, burgerlijk-liberaal gevormd, hecht waarde aan opleiding, heb vier kinderen, die allemaal hier in Freiburg veilig moeten kunnen leven.
NAUWELIJKS NOG VERTROUWEN IN DE MSM

Het is mij de laatste jaren steeds meer opgevallen, hoe eenzijdig de kranten berichten. Veel wordt verdoezeld, of er wordt geprobeerd, het weg te laten of het anders voor te stellen, dan het in werkelijkheid was. Daarom probeer ik, directe informatie te krijgen, bijvoorbeeld via het internet zoals Parlements-mediatheek ( alle toespraken van de parlementariërs) of youtube-live-streams zoals b.v. bij de AfD-demo op de Dag van de Duitse Eenheid in Berlijn e.d. In de pers werd de demo toen heel anders voorgesteld, dan zoals hij op de on-becommentarieerde livestream video te zien was.

Daarom wilde ik de plaatstelijke demo, hier in Freiburg meemaken, om mijn eigen, rechtstreekse oordeel te vormen – zonder welke beïnvloeding dan ook van media of politici.

Conclusie: Het was verschrikkelijk. Men zou er bang van worden. Slechts dankzij de zeer goede inzet van de politie is er niets gebeurd. De politie hoefde alleen maar aanwezig te zijn vanwege de links-groene, agressieve tegen-demonstranten, voor zover ik het kon bekijken, waren de AfD-demonstranten heel vreedzaam.

DOOR EEN TUNNEL VAN EEN MENSENHAAG HEEN LOPEN EN ZICH LATEN LASTIGVALLEN DOOR DE ‘BETERMENSEN’.

Na kort gadeslaan en aarzelen heb ik me aangesloten bij de AfD-demonstratie. Toen wij door de massa’stegen-demonstranten binnen de politie-doorgang liepen,vond ik het gedeeltelijk iets hebben van een gang naar de guillotine.
De absoluut vreedzame demonstranten van de AfD (er waren ook kinderen bij) bevonden zich als in een tunnel, waar overal, op elke straathoek, zeer veel agressieve “goedmensen” hen hardop lastigvielen, tegen hen schreeuwden, de middelvinger naar hen opstaken en gesticuleerden, met de opgeheven vuist, waarbij ze hen gedeeltelijk ook bedreigden. Wij werden woor het ergste uitgemaakt. Zoiets heb ik in Freiburg nog nooit beleefd. Ik was ontzet.

De AfD wordt ervan beschuldigd, dat ze haat en ophitsing zou verbreiden. Exact het tegendeel was het geval. Wij werden uitgescholden en belasterd. De enigen, die hier gisteren hebben gehaat, opgehitst en gedreigd, waren deze vermeende “goedmensen.”, die – door de momenteel in Duitsland overheerstende stemmingmakerij – werden opgestookt.

Spreekkoren en haat-tirades:

“Heel Freiburg haat de AfD”
“Nazi’s er uit”
“Nazi-zwijnen”
“Kop dicht, Nazi-zwijn”
“Weg met jou, Nazi-zwijn”
“Rot op, Nazi-zwijn”
“Fuck AfD”
“Neuk je, AfD”
“Racistische kakschijters”
“Kop dicht”
“Klootzak”
“Geen recht op Nazi-propaganda”:

Dat laatste sloeg blijkbaar op de motivering en rechtvaardiging, om de vreedzame betoging en demonstratie van een democratisch gekozen partij te verstoren en te proberen, haar te verhinderen.

Een partij die zich voor recht en wet verklaart en deze in geen geval wil breken. Ze wil meer burger-beschikking, waarbij het volk direcht in de politiek kan meebeslissen. Wat is er anti-democratisch aan deze partij?

De permanente afweer van de gevestigde partijen, om met deze partij nog niet eens te willen praten, alle voorstellen van haar in het parlement te boycotten en af te wijzen is onbeschaamd en maken mij langzamerhand echt woedend.

De agressiviteit van deze `goedmensen`hier in Freiburg was meer dan beangstigend en beschamend. Nergens in de pers werd dit door middel van video´s of berichtgeving behoorlijk weergegeven. De openbare berichtgeving was volkomen anders dan het in de politie-tunnel werd beleefd.

Ik had de indruk, dat de AfD-demonstranten regelrecht door de politie moesten worden beschermd. Ik was heel blij, dat er zoveel politie-agenten aanwezig waren. Ze hebben hun werk fantastisch gedaan.

Deze vermeende goedmensen hebben een dubbele moraal. Ze mogen ongegeneerd de AfD’ers en democratisch andersdenkenden haten en tegen ze ophitsen, ze bedreigen, ze uitschelden en te belasteren, talloze gebalde vuisten en middelvingers laten zien – zonder consequenties.

Tegelijkertijd wrijven ze en AfD haat en ophitsing aan. Als de AfD zich zo had gedragen, zou dat nu permanent in alle media en in alle talkshows gezeten hebben.

Ik geef de vermeende goedmensen in kwestie de dringende raad:

Kijkt U eens naar de toespraken van afgevaardigden van alle partijen en vorm vervolgens uw mening (Parlements-mediatheek). U zult vaststellen, dat de AfD een normale, democratische partij is. Het zijn over het algemeen verstandige, ontwikkelde mensen, die ook al succesvol zijn in hun beroep. Het is een burgerlijke partij. Tegenwoordig is ze te vergelijken met de CDU in de jaren ’80.

Zij, die de AfD globaal beoordelen als rechts-populisten, racisten en Nazi’s omdat ze vrezen voor hun kritiek, zijn bv. ettelike politici van de gevestigde partijen. en dat dat bevestigt de vermeende “goedmensen” en veroorzaakt de tweedeling in onze samenleving. De linkse straatscheeuwers worden daarbij slechts geïnstrumentaliseerd door de belangen van de machtigen.

Het uitschelden en belasteren door de politici der gevestigde partijen en de pers moet eindelijk eens ophouden. De oud-politici doen het alleen maar, omdat ze zich op die manier de politieke concurrentie heel gemakkelijk van het lijf kunnen houden. Ik ben er 100 procent van overtuigd, dat de AfD om die reden niet nog meer stemmen gekregen heeft. Want niemand wil een Nazi of een racist zin, op hen stemmen of ze ondersteunen. De AfD-tegenstanders en -haters hebben tot nu toe beslist nog niet behoorlijk en uitgbreid informatie ingewonnen bij de directe bronnen.

Ik ben geen AfD-lid. Maar heb hun verkiezingsprogramma intensief bekeken AfD-politici in het parlement bekeken. Ze hebben mij in mijn keuze bevestigd. Op deze partij zal ik ook verder net zolang stemmen, als zij goede, democratische politiek bedrijft. Doet ze dat niet, dan houd ik daar gewoon weer mee op.

In tegenstelling tot de gevestigde partijen bundelen zich bij de AfD politici en kiezers uit bijna alle andere partijen samen. Derhalve heeft ze een goede kans om een toekomstige volkspartij te worden. Ze vertegenwoordigt de belangen van een brede doorsnede van onze samenleving.

“GOED, DAT DE AFD ER IS.”

Daarom zouden de burgers bv. de moeite moeten nemen, toespraken van de AfD- politici, die in de pers negatief worden neergezet en evt. verdraaid of niet waarheidsgetrouw worden weergegeven, op Internet rechtstreeks te beluisteren en zelf te analyseren, wat de spreker daar precies mee wil zeggen. Sleutelwoord “gedenkteken der schande”, “muggenzifterij” enz.

Duitsland mag blij zijn, dat deze partij er is en vertegenwoordigd is in het parlement en momenteel in alle deelstaat-parlementen in de oppositie. Het is haar gelukt om de gevestigde partijen eindelijk op gang te brengen om aan de afgedwaalde politiek van de afgelopen jaren iets te veranderen. Maar dit is nog lang niet voldoende.

Tot zolang kunnen wij alleen maar jaloers naar Oostenrijk kijken.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/11/19/hasserfuellt-und-extrem-aggressiv-die-kein-hass-demonstranten/