Links-extremistische gewelddadige excessen in Stuttgart tegen vreedzame info-stand

Door: David Berger

Na de gewelddadige nacht van Freiburg https://philosophia-perennis.com/2018/11/16/linksextremistische-ausschreitungen-in-freiburg-nun-thema-im-landtag/ was er het afgelopen weekend op twee opeenvolgende dagen opnieuw sprake van ernstige links-extremistische gewelddadige excessen tegen vreedzame demonstranten. Dit keer demonstranten van Pax Europa in Stuttgart. Beide steden liggen in het door Groen geregeerde Baden-Württemberg.

Hier wordt wederom aangetoond: De these van de lieve Antifa, die slechts geweld gebruikt tegen voorwerpen en steeds weer auto’s in brand steekt of zakjes verf in woonhuizen gooit, maar afziet van geweld tegen mensen, is niets dan een mythe. Sinds de Antifa steeds meer aansluiting zoekt met islamisten, zijn de linkse gewelddadigheden tegen bekritiseerders van islam- en migratie enorm toegenomen.

Ditmaal werd de activist Michael Stürzenberger het ergst belaagd. Het schuim van de links-extremisten richtte zich daarbij tegen een Infostand van de Burgerbeweging “Pax Europa”, die zich inzet voor de mensenrechten en tegen de islamisering.

Maar een dringend noodzakelijke “strijd tegen Links”is niet in zicht. Wanneer vallen de eerste doden? En zullen Merkel & Co. dan eens wakker worden?

 

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/11/20/linksextreme-gewaltexzesse-in-stuttgart-gegen-friedlichen-infostand/