Soros financiële bron achter KOZP.

Door: Rob Meyer.

New Urban Collective ontving $24.750.= voor hun anti zwarte piet project van Soros. Dit verklaart dus duidelijk waarom KOZP zolang stand kan houden. Terwijl een meerderheid tegen hun is.

Jerry Afriyie is gewoon een pion van Soros, iets wat hij nooit zou toegeven natuurlijk, want daarvoor wordt hij goed betaald.
Zoals ik al eerder zei; het gaat niet zo zeer om de Zwarte Piet op zich, het gaat er gewoon om dat Nederlandse tradities steeds meer zullen afnemen. Jerry Afriyie werkt names Soros. Maar toegeven zal hij nooit. Maar och, dat doen de leden van Bilderberg ook niet. Zij zullen ook nooit toegeven dat zij vrijmetselaars zijn en werken namens de Rothschilds.

Wat heel duidelijk is dat Soros bezig is om Europese landen van hun vrijheden, cultuur en gewoonten te beroven. Onder het mom van “racisme” en “discriminatie” probeert Soros via zijn handlangers de culturele vrijheden in Europa steeds meer weg te nemen. België veranderde sinds kort hun kerstmarkt in Wintermarkt. Omdat dit anders aanstoot zou geven aan ander gelovende(wat gewoon neerkomt op de islam).

En het wegnemen van het Europees westerse cultuur is gewoon onderdeel van dat plan. De islam wordt gebruikt als één van de zovele tentakels om het Europese volk het zwijgen op te leggen. KOZP is niets meer dan een organisatie van Soros die de opdracht heeft gekregen om een aanleiding te laten ontstaan om de Nederlandse cultuur en gewoonten af te laten schaffen. Zij gebruiken gewoon het Nederlandse rechtssysteem en de vrijheid van Godsdienst.

https://dailypaper.org/2018/11/17/kozp-wordt-gefinancierd-door-soros-onderzoek/?fbclid=IwAR0K-8se2t6bEIeUdvKOVWnd9uzEjcc173WcW3b31iCNpNsmGtfNTkSVpLI

Door: Rob Meyer.

Een gedachte over “Soros financiële bron achter KOZP.

  1. Ik heb hier, hoe dan ook, een schitterende video gevonden van de confrontatie PSV-supporters vs. KOZP in Eindhoven:

    Wie hem tot het einde toe uitkijkt, ziet die Soros-marionetjes tenslotte met de staart tussen de benen afdruipen! Heerlijk gezicht!
    Prima gedaan, jongens! (en let tevens meer aan het begin op het prachtige optreden van de “kleine Zwarte Piet”!)

    Like

Reacties zijn gesloten.