“Merkels doden”: Identitairen met symbolische begrafenis op het gazon van de Rijksdag

 

Door: David Berger

Opnieuw hebben gisteren activisten van de Identitaire Beweging in Berlijn voor opzien gezorgd. Voor het Rijksdagsgebouw voerden zij een symbolische begrafenis op van de slachtoffers van Merkels migratie-politiek. Aldus wilden ze tegelijkertijd waarschuwen tegen de ondertekening van de migratie-overeenkomst.

In hun persbericht daarover  https://www.identitaere-bewegung.de/presse/merkels-tote-beerdigung-vor-dem-reichstag/ schrijven de activisten: “De regering wil met de komende ondertekening van de VN-migratie-overeenkomst haar tot nu toe verkeerde immigratie-politiek voortzetten en zelfs uitbreiden.

Wij willen er echter aan herinneren, dat deze politiek reeds reële slachtoffers heeft geëist. Lukasz Urban, Fabrizia di Lorenzo, Victoria Savsjenko, Nada Cizmarova zijn slechts enkele namen, die ten offergevallen zijn aan tereur-aanslagen.”

DE AANDACHT VESTIGEN OP DE DODEN VAN MULTICULTI EN ISLAMISERING

En verderop: “Om deze reden voltrokken identitaire activisten Donderdagmorgen een symbolische begrafenis op het gazon van de Rijksdag in Berlijn, in de directe omgeving van de kanselarij. Wij willen de aandacht vestigen op de doden van multiculti en islamisering en ons gedelfde graf achterlaten als waarschuwing voor de ondertekening van de komende migratie-overeenkomst.

Op deze plek werden de fatale beslissingen voor de massa-immigratie genomen en precies op deze plek moet ook het symbool van de gevolgen worden gedragen.”

Door: David Berger
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/11/23/merkels-tote-identitaere-mit-symbolischer-beerdigung-auf-reichstagswiese/