Online bij uw parlementariërs protesteren tegen de migratie-overeenkomst: Dat gaat zo:

Gastbijdrage op Philosophia Perennis door: (geen naamsaanduiding)

Hele rissen Duitse burgers geven zich momenteel de moeite, de petitie van afkeuring van hun handtekening te voorzien. Het hoge doel is, hun stem te verheffen tegen de migratie-overeenkomst van de VN. Deze inzet is enorm belangrijk. Wie de petitie nog niet heeft ondertekend, kan haar hier vinden https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2018/_11/_01/Petition_85565.nc.html.

Hoezeer de regering-Merkel deze petitie vreest, toont de vertragingsstrategie van de parlementaire bureaucratie en van de door de partij-politiek gestuurde petitie ter afkeuring aan. “Technische defecten”, “server overbelasting” en slingerende aantallen handtekeningen zullen voortgaan. Desondanks werd het quotum van 50.000 stemmen in een recordtijd gehaald. Momenteel zijn er meer dan 80.000 handtekeningen verzameld.

SLECHTS DE PARLEMENTARIËRS ZOUDEN DE AANVAARDING IN MARRAKECH NOG KUNNEN STOPPEN

Als resultaat zal dan in het voorjaar een één uur durende discussie met de petitie van afkeuring plaatsvinden. Dat is belangrijk, omdat het een media-gebeurtenis zal worden. De VN-migratie/overeenkomst is dan echter, volgens het plan van Merkel, allang bezegeld in Marrakech. De Merkel-overeenkomst stoppen kunnen alleen nog de parlementariërs en de functionarissen van de CDU. Daar is momenteel de stemming geweldig aan het omslaan, maar bijbehorende druk is nodig.

Martin Sellner van de IB-Oostenrijk heeft vanaf het begin in zijn campagne tegen de migratie-overeenkomst het lobby-werk naar de parlementariërs in het centrum geplaatst. Tienduizenden E-mails werden reeds verzonden aan de Duitse parlementsleden. Nog meer zullen er volgen!

KLEINE TROEP REBELLEN BINNEN DE UNIE

Wie dus de petitie van het parlement reeds heeft ondertekend, moet zich ook beslist tot zijn parlementariër wenden. Een mogelijkheid daartoe biedt sinds kort de Waarden-Unie. U weet wel, die kleine troep rebellen die in de CDU stand houdt, tot er hopelijk op de één of andere manier een Duitse Sebastian Kurz het roer omgooit.

Onder http://www.sag-uns-deine-meinung.de kan iedereen zijn persoonlijke gegevens afgeven en aan zijn afgevaardigde een comment schrijven. De comments worden vervolgens automatisch doorgestuurd naar de verantwoordelijke parlementariër. Hoe meer patriotten dit via de Waarden-Unie op zakelijke en hoffelijke manier doen, des te meer druk op de CDU als partij er ontstaat. Inmiddels schijnt het in de buurt van het mogelijke te komen om Merkel op de Partijdag in december als prematuur afscheidsgeschenk een oorvijg te geven en een wegstemmen van haar overeenkomst te verkrijgen. Dit zou niet allen gevaarlijk worden voor haar verdere kanselerschap. maar ook voor haar novice Annegret Kramp-Karrenbauer.

Mocht de site van de petitie van afkeuring dus nog wat langer lopen, maakt U dan van die tijd gebruik om uw afgevaardigde te schrijven, bijvoorbeeld via genoemde online-dekmantel der Waarden-Unie. Helemaal zonder laad-onderbreking en strijd tegen zandlopers. Ik ben er zeker van. ‘Mutti’ zal ze op 8 december te horen krijgen.

Door: Gastauteur (zonder naamsaanduiding) op Philosophia Perennis.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/11/26/online-gegen-den-migrationspakt-bei-ihrem-bundestagsabgeordneten-protestieren-so-geht-es/