Moslima (vroeger: “Mohammedaanse”) krijgt 5.129 euro schadevergoeding, omdat ze werd afgewezen als kandidaat voor het onderwijs.

Door: Maria Schneider

Advocate Seyran Ates, die het land vertegenwoordigt voor het gerecht: “Ik houd het vonnis voor verkeerd”, zei Ates. “Religieuze conflicten worden niet opgelost door een vrouw met hoofddoek voor de klas te laten staan.”

Dank U, mevrouw Ates. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Vroeger moesten prostituées de hoofddoek dragen om zo het onderscheid te kunnen vaststellen tussen kuise en onkuise vrouwen. Tegenwoordig zijn vrouwen met hoofddoek kuis en Duitse en christelijke vrouwen zijn ….

De Koran schrijft de hoofddoek niet voor. Het is een zowel een machtsinstrument tussen man en vrouw als tussen christenen en mohammedanen.

De hoofddoek heeft niets met religie te maken, hoezeer dit ook steeds opnieuw wordt beweerd. Het is veel eerder de vlag van de politieke Islam, teneinde aan te tonen, hoe sterk de islamisering hier reeds is voortgeschreden.

Aldus gaat het bij de rechtszaak om jihad voor het gerecht, om onze samenleving op de knieën te dwingen.

Denk u de macht van een rolmodel eens in, als een lerares met hoofddoek lesgeeft en zo kuisheid propageert. Dat is een gewilde doelstelling. Meisjes moeten hem navolgen.

Wie nu zegt, dat dat vroeger in ons land ook zo was, kan men alleen maar antwoorden: “Waarom moeten wij terug naar af? Waarom moeten wij uit verkeerde tolerantie (=onderwerping) een levensbeschouwing zoveel ruimte geven?”

Het is de hoogste tijd om in plaats van integratie assimilatie te eisen, om onze eigen wortels te vinden en die te verdedigen.

Van nu af aan moet een gezinshereniging in de landen van herkomst de illegaal geïmmigreerde migranten uit veilige landen van herkomst geschieden.

Wij moeten er op staan dat wij als autochtone en geëmancipeerde vrouwen ons land representeren en beslissen over de regels.

De hoofddoek is geen emancipatie van de vrouw, maar een pressiemiddel en een emotioneel zwaarbeladen symbool van de Islam.

Canada wijst immigranten zelfs na 10 jaar weer uit, als ze niet overeenstemmen met de fundamentele waarden van het land. De lerares, die naar de rechtbank stapte, is zo’n geval. Ze heeft bewezen, tegenover haar gastland respectloos en ondankbaar te zijn en zou daarom terug moeten naar haarvaderland, waar ze haar cultuur kan uitleven – uiteraard zonder de genoegens van het westerse leven zoals sociale zorg en scholing voor vrouwen.

#HoofddoekNeeBedankt

#IslamiseringNeeBedankt

#AssimilatieInPlaatsVanIntegratie

#GezinsherenigingInHetLandVanHerkomst

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/das-absurdeste-kopftuch-urteil-des-jahres-5159-euro-entschaedigung-58686240.bild.html

Door: Maria Schneider
Vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://conservo.wordpress.com/2018/11/29/muslima-ehem-mohammedanerin-erhaelt-5-159-e-entschaedigung-weil-sie-als-bewerberin-fuer-den-schulunterricht-abgelehnt-wurde/#more-22931