Martelaren voor de diversiteit

Door: Young German.

Clemens Ladenburger, de vader van Maria Ladenburger, sprak onlangs in het openbaar over zijn door de asielzoeker Hoessein K. vermoorde dochter. Hij liet zich uit over de vele zogenaamde haatbrieven die hij had ontvangen en benadrukte de natuur van zijn dochter aan wie hij nu ook een stichting heeft gewijd. Dat heeft U goed gelezen. Er bestaat thans een Maria Ladenburger-stichting. De in Brussel bij de EU werkzame jurist Clemens Ladenburger heeft zijn dochter verloren door de nalatigheid van de Duitse politiek inzake het beschermen van de eigen burgers en -samenleving, door zulke monsters als Hoessein K. het land binnen te laten. Thans richt hij zich in alle ernst tot de verzamelde inwoners van Freiburg en kondigt het bestaan aan van een (medische) stichting, waar het glimlachende gezicht van zijn dode dochter op een half miljoen euro wordt geschat https://www.swr.de/swraktuell/baden-wuerttemberg/Maria-Ladenburger-Stiftung-Eltern-sprechen-ueber-ihre-Tochter,av-o1073314-100.html.

Op de één of andere manier komt dat op mij cynisch over. Maar ieder zijn meug.

Misschien is hij zelf van mening, dat Maria het zo gewild zou hebben. Ik weet het niet, want voor de doden spreken kan ik natuurlijk in geen geval. Maar ik ben er zeker van, dat Maria L., ondanks een zekere ideologische hersenspoeling, er de voorkeur aan gegeven zou hebben, te léven en niet te worden verkracht en verdronken. Mijn medegevoel voor haar is groot; optisch doet ze me toch sterk denken aan één van mijn vroegere vriendinnen. Maar wat de ouders betreft, kan er hier geen excuus meer gelden voor de naïviteit en lichtzinnigheid waarmee zij, ook twee jaar na de moord op hun dochter de wereld beschouwen. Had Maria L. wat meer praktische voorzichtigheid bijgebracht gekregen in de omgang met vreemden, dan was deze geschiedenis misschien gelukkiger oftewel minder dramatisch voor het oog van de wereld afgelopen. Dat hier ook na Sophia Lösche, Maria Ladenburger, Nia, Mireille, Susanna en ga zo maar door bijna geen bezorgdheid plaatsvindt en het infantiele gewauwel van Bedford-Strohm en Co. zich als slijmerige bagger door de hoofden van de mensen heen vreet, is zeer betreurenswaardig, maar waarschijnlijk niet te veranderen.

Meer voorzichtigheid had Maria kunnen redden. En Sophia eveneens. Daaraan verspilt Bedford-Strohm, die bijvoorbeeld bij de rouwplechtigheid van Sophia Lösche zei: “Misschien zou ze nog geleefd heben als ze meer geleefd had vanuit wantouwen. Maar zou dat dan het betere leven geweest zijn?” geen gedachte. https://www.sonntagsblatt.de/artikel/menschen/landesbischof-wuerdigt-getoetete-studentin-sophia?”

Om die vraag dan maar te beantwoorden: Ja, dat zou het. Tenslotte zou het überhaupt “een leven” zijn geweest, wat beter is als “geen leven”. Heb uw moordenaars en hen, die U afslachten lief? Of vreest niet voor de gruwelijke dood van uw kinderen door de hand van mensen die hier niet zouden moeten zijn? Misschien kan iemand het voor mij vertalen in dark german, omdat ik er werkelijk met mijn kop niet bij kan, hoe een hele gezeten rij burgers na dergelijke woorden nog rustig voor een Bedford-Strohm kan zitten. Deze stichtingsgeschiedenis, dit eerbetoon door de Evangelische Kerk voor de dode Sophia Lösche en al die geritualiseerde frasen die samengaan met de moord op onze medemensen, hebben ergens een bittere bijsmaak. Alsof deze mensen schouderophalend bereid zijn, de dood van hun eigen kinderen op de koop toe te nmen, omdat het uiteindelijk voor een goede zaak is!

Sterven moeten ze dan wel, de kinderen en de onschuldigen, maar toch voor de grote ideologie van de betere, veelkleuriger wereld https://www.youtube.com/watch?v=X3-_KZExlJ0.

En voor deze nieuwe wereld is schijnbaar geen prijs te hoog. Want uiteindelijk staat men tenslotte voor de toren van het Paradijs.

#detnyalandet https://www.youtube.com/watch?v=WoQFUBgAMyo, zoals de Zweden waarschijnlijk zouden zeggen. En welk groter geschenk kan er zijn, dan martelaar voor deze nieuwe wereld teworden? Martelaren voor de diversiteit zullen er in de komende jaren nog meer dan genoeg zijn.

Door: Young German.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://younggerman.com/2018/11/29/maertyrer-fuer-die-vielfalt/