Georganiseerde orgie van geweld?

Door: David Berger.

Wakkerde Parijs met onzuivere en illegale middelen ongeregeldheden aan, teneinde het uitroepen van de noodtoestand te kunnen rechtvaardigen? De Preussische Allgemeine Zeitung gelooft in een artikel van Eva-Maria Michels, daar aanknopingspunten voor te hebben gevonden.

Citaten uit het artikel: De demonstraties van de Gele Hesjes op 1 december werden niet alleen in Parijs, maar door het hele land overschaduwd door de zwaarste ongeregeldheden van vooral links-extreme autonomen en bendes uit de voorsteden. Volgens verklaringen van politie-agenten, vreedzame Gele Vestjes en enkele onafhankelijke journalisten was veiligheidsdiensten van bovenaf opgedragen om de in gele hesjes geklede autonomen en de bendes uit de Banlieues zoveel mogelijk te laten begaan.

ALS CHAOTEN VERKLEDE POLITIE-AGENTEN

Er zouden zelfs als chaoten verklede politie-agenten aan de ongeregeldheden hebben deelgenomen. Getuigen verklaarden,dat ze zouden hebben gezien, hoe “chaoten” het rode politie-embleem aan de arm staken en zich vervolgens achter de politie-barricaden begaven.

Vredelievende demonstranten daarentegen kwamen bijna niet langs de politie-controles, werden omsingeld en doorde veiligheidskrachten ge-attaqueerd met traangas en waterkanonnen, zodat een deel van hen zich fysiek te weer stelde en ook herrie schopte.

EXTREEM-LINKSE ONGEREGELDHEDEN ZIJN GRAAG GEZIEN

Reeds op het voorterrein had de vertegenwoordigster van de politie-vakbond SGP POLICE FO, Linda Kebbab, er tegenover minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner op BFM TV op gewezen, dat er voor links-extremistische ongeregeldheden kon worden gevreesd en dat de regering zou weigeren, om tegen die chaoten op te treden, hoewel zowel personen als verblijfplaatsen bij de politie bekend zouden zijn.

Maar president Emmanuel Macron en zijn regering proberen klaarblijkelijk om daarenboven de chaos te verbreiden teneinde de legitieme burgerprotesten neer te slaan en de nationale noodtoestand te kunnen uitroepen.

SPELEN MET VUUR

Deze strategie is echter spelen met vuur, want de haat binnen de bevolking wordt al groter. Intussen blokkeren de ambulancerijders detoegang tot het parlement, en rukken de taxi-chauffeurs op ter versterking.

Meer informatie bij het PRUISISCH ALGEMEEN DAGBLAD https://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/organisierte-gewaltorgie.html

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/12/06/organisierte-gewaltorgie/