Smakeloos: Aydan Özoguz (SPD) instrumentaliseert slachtoffers van Straatsburg voor strijd tegen de AfD

Door: David Berger

De lijken van de slachtoffers van de Allahu-Akbar-terroristische actie op de Kerstmarkt van Straatsburg zijn nog niet koud, of daar beginnen de eerste linkse politici het bloedige gebeuren al te instrumentaliseren ten behoeve van hun strijd tegen de AfD.

Het is vaste prik bij het reertoire van politici van het systeem-Merkel, dat elke islamitische terrorisrtische actie onmiddellijk schaamteloos wordt geïnstrumentaliseerd voor de strijd tegen de AfD.De SPD-politica Aydan Özoguz https://philosophia-perennis.com/2016/11/16/aydan-oezoguz-und-die-familienehre/ was bij deze perfide manier van doen weer eens de eerste, die overeenkomstig piëteitloos en perfide begon met de lijkenpikkerij.

Elf uur geleden schreef ze op Twitter: “Het is zo verschrikkelijk, wat er in Straatsburg gebeurt. En zo ongelofelijk, dat de AfD zich laaft aan het leed van de mensen. Geen woorden voor. Onze solidariteit geldt de gewonden en hun naasten. Ik wens hen alle sterkte voor de komende uren, dagen…..

Eén van haar volgers heeft haar daarop geantwoord: “Het is zo walgelijk, zoals hier van een dader en zijn religie wordt afgeleid en de AfD, geheel buiten de feiten om, een heimelijke instemming wordt toegedicht.” En een ander: “Ja, mevrouw özoguz, het is verschrikkelijk, wat er, deze keer in Straatsburg, is gebeurd. Het is ongelofelijk, dat U, mevrouw Özoguz, islamitische Terroristische aanslagen benut voor uw partij-politieke campagne.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/12/12/geschmacklos-aydan-oezoguz-spd-instrumentalisiert-opfer-von-strassburg-fuer-kampf-gegen-die-afd/