“Ziekenhuiskiemen”-oftewel: Straatsburg zal niet de laatste terroristische daad in zijn soort blijven.

Door: David Berger op 14 december 2018.

Twee dagen na de terroristische aanslag op de Kerstmarkt van Straatsburg https://philosophia-perennis.com/2018/12/12/terror-am-strassburger-weihnachtsmarkt-nach-schuessen-4-tote/ werd de islamitische aanslagpleger Chérif Chekatt gisteravond door een speciale eenheid van de politie neergeschoten. Men voelt zich herinnerd aan de gebeurtenissen rond de Berlijnse Kerstmarkt-aanslagpleger Anis Amri https://philosophia-perennis.com/2016/12/23/anis-amri-ist-tot/ en vraagt zich af: Wat hebben politiek en media in de afgelopen twee jaar bijgeleerd?

Sinds de aanslag op de Kerstmarkt in Berlijn hebben sommige EU-landen duidelijk weinig tot helemaal niets bijgeleerd. Dagenlang hadden Duitse Mainstream-media ervoor nodig, eer ze bereid waren, om over de motieven van de dader te spreken. En ook dat dan nog zeer voorzichtig en met de gebruikelijke relativeringen.

ZIEKENHUIS-KIEMEN BIJ DE ARD TER RELATIVERING VAN HET GEBEUREN
De aftrap gaf – zoals Daniel Matissek grondig uitwerkte https://www.facebook.com/daniel.matissek/posts/10217518026291568 – met betrekking hiertoe de leidinggevende van de ARD- hoofdstad studio Moskou, Udo Lielischkies, met een tweet: In alle ernst stelde hij als eerste reactie op de schoten gisteren, waaraan (tot nu toe) vier mensen ten offer vielen, de retorische vraag:
“Hoevelen stierven er vandaag tegelijkertijd, omdat wij bv. multi-ressistente ziekenhuiskiemen niet serieus nemen of de noodtoestand in de verpleging negeren – zonder camera-teams
Zijn resumé leverde hij er meteen maar bij: “Openbare risico waarneming is nu eenmaal zo’n ding”.

WILDE SPECULATIES, ALLEEN HET WOORD ISLAM MAG DAARIN NIET OPDUIKEN

De grote Franse media verschillen daarin nauwelijks: De in Frankrijk als conservatief geldende “Le Figaro”bijvoorbeeld stuurde de theorie de wereld in, dat de aanslagpleger eenvoudigweg nijdig geweest was https://www.youtube.com/watch?v=t4ODYgU-E2A, omdat men enkele van zijn kameraden had gearresteerd en tot gevangenisstraffen veroordeeld. En man is zo overtuigd van zijn nanny-journalistiek, dat men überhaupt niet opmerkt, dat dit nauwelijks van toepassing kan zijn op de duurzame beweegredenen van een “lone wolf”.

Linkse politici – overwegend met islamtische migratie-achtergrond – begonnen het gebeuren onmiddellijk te instrumentaliseren voor hun politieke agenda https://philosophia-perennis.com/2018/12/12/geschmacklos-aydan-oezoguz-spd-instrumentalisiert-opfer-von-strassburg-fuer-kampf-gegen-die-afd/ . Medelijden met de slachtoffers: Negatieve aangifte.

HET ONDERTEKENEN VAN DE MIGRATIE-OVEREENKOMST EN MEDELIJDEN HEBBEN MET DE SLACHTOFFERS GAAT NIET SAMEN

Anderzijds het gebruikelijke leugenachtige getroffenheidsgedoe, dat daarom zo schijnheilig is, omdat het uitgerekend afkomstig is van diegenen, die weigeren, aan de voor de hand liggende oorzaken van dergelijke terroristische daden iets te veranderen. Ja, integendeel, de door Merkel bijna terzelfdertijd met de Straatsburger bloednacht ondertekende VN-Migratie-overeenkomst https://philosophia-perennis.com/2018/12/02/david-berger-geschichte-des-migrationspaktes-ist-eine-der-luegen-taeuschungen-und-verachtung-des-volkswillens/ is het garantie-certificaat, dat het zo doorgaat, ja, vermoedelijk nog erger wordt.

Want wie zich onttrekt aan een genezing aan de wortels, zelfs het spreken over deze wortels – zoals de migratie-overeenkomst https://philosophia-perennis.com/2018/10/10/un-migrationspakt-will-kritik-an-immigration-unter-strafe-stellen/ geheel wil verbieden, kan nog zo vaak de etter aan de oppervlakte wegpoetsen. Het zal allemaal nog veel erger worden.

HAD CHÉRIF CHEKATT IN MERKELS CHISTENGHETTO BIJ DE MIGRATIE-OVEREENKOMST TOEGESLAGEN …

Bekroond wordt deze Merkels leugenachtigheid door acties als het afbakenen van de Kerstmarkt aan de Breitscheidplatz in Berlijn. Had Chékatt hier toegeslagen, dan had dat – vanwege de in het christenghetto ontstane massale paniek vermoedelijk veel en veel meer slachtoffers gekost.

En last but not least is het neerschieten, nog beter gezegd het ‘neutraliseren'(politie-jargon) van Chérif Chekatts een nieuw prikkeling voor complottheorieën, die nu al op de sociale netwerken vrolijk hoogtij vieren. Dat die er niet altijd naast hoeven te zitten, heeft de zaak- Anis Amri en de zorgvuldig onderzochte onthullingen daarover van Stefan Schubert aangetoond https://philosophia-perennis.com/2018/08/01/neue-enthuellungen-zum-breitscheidplatz-ein-staatspolitischer-skandal-ohnegleichen-bahnt-sich-an/

CUI BONO?

Chérif Chekatt zal niets meer kunnen vertellen over de achtergronden van zijn daad. Geen wonder dus, dat juist de mensen in Frankrijk nu vragen: https://youtu.be/eIx0f9FFzqI Wie gebruikt ze – naast de Islam, die sinds jaren door middel geweld de regeringen en de gerechtigheid binnen de EU op de knieën dwingt in de huidige situatie het meeste? https://philosophia-perennis.com/2018/10/25/europaeische-menschenrechtsgerichtshof-mohammed-darf-nicht-paedophiler-genannt-werden/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2018/12/14/nichts-dazugelernt-strassburg-wird-nicht-der-letzte-terrorakt-seiner-art-bleiben/