Groene Lobby o. l. v. Klimaatpaus Nijpels en Greenpeace radicaal Samsom.

Door: Rob Meyer.

De steeds agressievere druk die door bovengenoemde klimaatradicalen op de bevolking wordt uitgeoefend, blijkt minder op realiteitsgrond gefundeerd te zijn dan ze willen voordoen.
Een groep van ca 28 wetenschappers en hoogleraren hebben zich verdiept in de verhalen van de klimaatlobby, en verwijzen het merendeel naar sprookjesland.

Hoogleraar geofysica Guus Berkhout:

‘CO2 is de fundamentele bouwsteen van al het leven op aarde. Hoe meer CO2, hoe groener de aarde. Maar dat harde feit mag niemand horen.’

Volgens deze groep ervaren wetenschappers is de technische kennis bij die klimaatfanatici nagenoeg nul. En de indoctrinatie is zeer ernstig.
Al Gore startte deze waanzin, en die milieuplannen van Nijpels en Samsom zullen uiteindelijk oorzaak zijn van kapitaalvernietiging op grote schaal.
Als je kanttekeningen zet bij hun verhaal, dan ben je binnen de kortste keren persona non grata. Je wordt gedemoniseerd en geïntimideerd en uiteindelijk de mond gesnoerd.
Zo wordt het volk monddood gemaakt: zie het verwijderen van het volksreferendum, dat vooraf ging aan de huidige klimaathetze. Zie het maar als een voorzorgsmaatregel voor die achterliggende Club, zodat ze hun plannen nu ongestoord over de hoofden van de burger kunnen halen.

Achter deze ‘groene’ doordrammers zit een clubje grootverdieners die goud garen spinnen bij deze onzinnige beweging, en na verloop van tijd zal Nederland verworden tot een Derde Wereld land, dankzij deze kapitaaldestructie.
Bij talloze zn klokkenluiderssites bevindt Al Gore hoog op de loonlijst van een groep die bekend staat onder de naam ‘Elite’.
Vreemd? Nee, absoluut niet.
Volgens Berkhout zijn de Franse gele hesjes een voorbode voor een grote golf van burgerlijke ongehoorzaamheid. Die golf zien ze binnenkort ook toenemen in Nederland.

In feite is het heel simpel: een elite club wil de voltallige mensheid onder controle hebben.
Hoe doe je dat?
Trek al het geld naar je toe, en laat net genoeg over voor de burger om brood te kopen.
Dan heb je ze volledig in jouw macht.
Pak het fenomeen ‘nepnieuws’ aan door gemanipuleerde berichtgeving, en je hebt weer een stug gereedschap om het volk monddood te maken.
Vervolgens zorg je voor afleiding middels ‘Boer zoekt Vrouw’, DWDD, ‘Heel Holland Kakt’, ‘The Noise of Holland’ en meer van dat soort ongelooflijke flauwe kul.

Weer een stapje verder, en je trekt het geld van de burger uit diens beurs door btw verhogingen, energiekosten escalatie, de Zorgsector op te schroeven, en dan is het plaatje compleet: de burger hangt aan een touwtje en danst naar de pijpen van die machtsclub.
Wie dat nu nog steeds niet doorheeft, is blind, doof en hersendood.
Die puissant rijke heersers hebben de banken in de zak.
Die geldmachines hebben de politici in de greep.
Politici besturen overheidsorganen, en die op hun beurt hebben de burgers aan het lijntje.
Dit is in grove lijnen de constructie waar die Elite zich van bedient.

Aardige strategie die binnen dit megalomane beeld past is de onlangs
voorgenomen btw verhoging van 6% naar 9%.
Ons wordt verteld dat het slechts om 3 % verhoging gaat.
Na een optreden onlangs vertelde de uitbater mij het volgende:

‘Die 3 % gaat over juist datgene wat de burger onder aan de lijn treft. Als ik een groep mensen te eten heb, dan gaat die 3% verhoging over al het eten, al mijn personeel (dienstverlenende sector) en – eventueel – amusement. Dat kost mij een kapitaal aan kostenverhoging die ik niet op de gasten kan verhalen, want dan komen ze niet meer! Die zijn al een smak geld kwijt – dankzij die 3% verhoging – aan dagelijkse voeding en energiekosten, die zaken die de burger het hardst nodig heeft, en die burger dan ook het hardst treffen’

Dus ook weer een leuk Klaas Vaak Verhaal van onze regeerders….
Past wonderwel binnen voorgeschetste strategie van die Elite.

De enige weg die ons hier uit haalt, is kennis nemen van de juiste achtergrond informatie.
Dat is niet eenvoudig, aangezien men vanuit de Overheid alles in het werk zet om die echte informatie verborgen te houden voor de burger.
Wat ze willen, is dat burger met ogen dicht en handen op de rug gebonden het oerwoud in gaat. Dan zie je die tijger of leeuw niet die klaar staat om aan te vallen.

Elk schaap dat niet meer luistert naar de Herder en een eigen pad creëert, maakt de kudde kleiner, zodat de Herder minder materiaal heeft om zijn plannen uit te voeren.
Daar moeten we heen.

Motto van morgen is dus: Burgerlijke Ongehoorzaamheid, evenwel zonder geweld.

Dit stuk is één van de vele stukken die ik de komende tijd zal posten.
Als ik op een gegeven moment geen blok krijg, maar dat zien we dan wel weer.

Mensen, wordt wakker, keer je rug naar de volks(mis)leiders en creëer je eigen Pad.

Door: Rob Meyer, 29 december 2018.