Terreur-aanslag op partijbureau AfD in Döbeln: Wanneer vallen de eerste doden?

Door: David Berger.

JouWatch https://www.journalistenwatch.com/2019/01/04/explosion-doebeln-erneuter/ meldt deze morgen: “Het zal niet lang meer duren, of bij de AfD vallen de eerste doden te betreuren.

Apgehitst door de linkse media en -politici hebben vermoedelijk links-radicalen weerd eens een terreuraanslag gepleegd op een bureau vande AfD. Deze keer in Döbeln, Saksen. “n-tv” https://www.n-tv.de/politik/Explosion-vor-AfD-Buero-in-Doebeln-article20795979.html meldt, dat voor het bureau van de AfD in de Saksische stad Döbeln een zware explosie heeft plaatsgevonden. De politie onderzoekt momenteel de mogelijkheid van een vermoedelijke aanslag. Tegen 19.20u. zou er voor het bureau van de AfD in de Bahnhofstrasse een enorme knal tehoren geweest zijn, een onbekende substantie tot ontploffing zijn gebracht.”

Meer over de gebeurtenissen: JOUWATCH https://www.journalistenwatch.com/2019/01/04/explosion-doebeln-erneuter/

DRIE VERDACHTEN GEARRESTEERD

Update: De “Welt” meldt thans https://www.welt.de/politik/deutschland/article186532980/Sachsen-Explosion-beschaedigt-AfD-Buero-in-Doebeln-Tatverdaechtige-festgenommen.html

“Inmiddels zijn er drie verdachten gearresteerd. Het gaat hierbij om drie Duitsers in de leeftijd van 29, 32 en 50 jaar, zoals het Landeskriminalamt (LKA) in Dresden vrijdag meedeelde. Nadere informatie verstrekte de autoriteit vooralsnog niet.

Het snelle binnenhalen van de Task Force geweldsdelicten van de LKA en de doeltreffende maatregelen van de politieleiding Chemnits zouden zeer snel tot arrestatie van de drie verdachten hebben geleid, deelde de president van de LKA, Petric Kleine, mee.

Een woordvoerster van de LKA Saksen zei, dat het vermoedelijk om een politiek gemotiveerde daad ging.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/01/04/terroranschlag-auf-afd-parteibuero-in-doebeln-wann-gibt-es-die-ersten-toten/