Vrijgegeven om af te schieten

Door: Young German.

Een groene parlementariër wordt neergeslagen en belandt met zware verwondingen in het ziekenhuis. Wekenlang zijn er speciale uitzendingen in ARD, ZDF en alle andere media. Op de radio doet beleidsinformatie de ronde en de herhaalde verzoeken om een “versterkte “strijd tegen Rechts”. Als het bekend wordt, dat iemand uit de groep daders eens ergens, op een niet nader gespecificeerde datum, mógelijk en eventueel heeft aangezeten aan de stamtafel van de identitairen en daarna in de bus een AfD-politicus ontmoette, is de reactie eensgezind – nu moet alle gram van de democratische rechtsstaat op de daders en hun achterban neerdalen. Het SEK bestormt activisten-behuizingen in Halle, AFD-parlementariërs en partij krijgen met huiszoekingen te maken.

Zo, of ongeveer zo zou het aflopen, als de rollen omgedraaid geweest zouden zijn. Als Claudia Roth of Özdemir bloedend op de grond hadden gelegen, mogelijk neergeslagen door deze of gene extreem-rechtse warhoofden. Als niet Magnitz van de AfD als “ter afschieting vrijgegeven vijand van de republiek” in het ziekenhuis zou liggen, maar welke politicus van de andere partijen dan ook. We zouden het einde van de berichtgeving niet meer meemaken. Het zou een nieuwe cesuur zijn,vergelijkbaar met het leugensprookje van Chemnitz. Alleen met dit onderscheid, dat er dit keer geen president van de BVD partij trekt voor de waarheid https://www.infranken.de/regional/aschaffenburg/unterfranken-unbekannter-attackiert-passanten-auch-kind-9-unter-den-opfern;art165838,3968081. Met “Rechts” valt toch al niet meer te praten, https://jungefreiheit.de/wissen/geschichte/2017/der-angriff-dauerte-nur-eine-minute/, aldus de TAZ, die mogelijk in Bremen met gevechten en in Saksen met bomaanslagen te maken heeft gekregen. En waar geen dialoog meer nodig of gewenst is, blijft alleen nog de vuist, het mes en de kalashnikoff over. De reeks aan gewelddadigheden tegen de AfD is legendarisch in de recentere geschiedenis van de democratie. Alleen is ze geenszins onverklaarbaar, als toch dagelijks door vervormde berichtgeving en voordvoerders uit het links-radicale spectrum aan de retorische trommel van een revolver wordt gedraaid. Ergens klinken er dan immers ook echte schoten. Dat geldt trouwens ook voor de retoriek van “Rechts”, die echter doorlopend aan kritiek onderhevig is, wanneer er weer eens bevelen tot schieten en doodsbedreigingen door de republiek weerklinken. Op woorden zullen daden volgen en wie verbaal uitrukt, zal zich wanneer dan ook aan het einde van zijn woordenboek moeten afvragen, of het volgende bloedbad niet door hem werd aangericht.

Dat extreem-links geweld zich niet tegen mensen richt, maar alleen tegen voorwerpen, is allang weerlegd en alleen de grootste idioten denken in alle ernst, dat de mythe conform de werkelijkheid is. Gerhard Kaindl, vermoord in 1992 https://jungefreiheit.de/wissen/geschichte/2017/der-angriff-dauerte-nur-eine-minute/ heeft zijn verwondingen niet zelf toegebracht. Dat waren “Antifascisten”. Ook ene Heer Magnitz had kunnen sterven als de bouwvakkers er niet waren geweest of de slagen harder. Bij AfD-functionarissen en -leden zal het niet blijven, omdat de links-extremistische scene door de dominantie van geïdeologiseerde (linkse) media-makers op nagenoeg alle kanalen een free ticket krijgt. Werner Patzelt, CDU-lid en “Pegida-begrijper” http://www.spiegel.de/politik/deutschland/dresden-auto-von-politikwissenschaftler-werner-patzelt-angezuendet-a-1140797.html viel reeds eveneens ten prooi aan de scene. En wie voor een kantoor een bom tot ontploffing brengt, https://www.tag24.de/nachrichten/doebeln-explosion-afd-buero-polizei-anschlag-920824 die een heel straten-complex in de as legt, neemt minstens de materiële schade op de koop toe. Niemand kan met zekerheid zeggen, of er niet kort voor de uitbarsting een persoon voorbij komt, die vervolgens door splinters of door de kracht van de explosie word verwond of gedood.

En uiteindelijk legitimeert men het geweld tegen de rechtse oppositie op die manier, dat door de slachtoffers van Links geweld slechts datgene wordt geoogst, wat men zelf heeft gezaaid, namelijk de haat. En waar zogezegd de AfD zou aanzetten tot haat, zetten de Antifa en het Zwarte Blok de haat om in echt geweld.

Wie in dit land een dissident is, is blijkbaar vrijgegeven om af te schieten.

Door: Young Gernan
Vertaling: Theresa Geissler
Bron: https://younggerman.com/2019/01/11/zum-abschuss-freigegeben/