Londen: “Mannengroep” pleegt zuur-aanslag op homosexuelen

Door: David Berger.

Negen leden van een “mannengroep”, die in mei 2018 een shockerende homofobe zuur-aanval pleegden op meerdere mannen, die op dat moment een Londense gay-scene-club verlieten, werden vandaag tot jarenlange gevangenisstraffen veroordeeld.

De ruzie begon toen Onur Ardic (27) een slachtoffer agressief tegemoet trad. Het slachtoffer zag zich al gauw omgeven door een groep en werd vervolgens geslagen door de 30-jarige Mustafa Kiziltan. Voorbijgangers probeerden te helpen, maar werden eveneens zeer snel aangevallen door de “mannengroep”..

BIJTENDE VLOEISTOF IN HET GEZICHT GESPOTEN

Toen een aantal slachtffers prbeerde te vluchten, spoot Onur ze een bijtende vloeistof in het gezicht. De daders vluchtten tenslotte in drie gereedstaande auto’s en riepen homofobe scheldwoorden.

Eén man raakte hierbij zwaar gewond (gebroken oogholte en corrosieve verbrandingen aan de ogen). De bekendgemaakte namen van de daders https://images.lbc.co.uk/images/33356?crop=16_9&width=660&relax=1&signature=4yJ2SosOfmMjsMiu9zuCOB1FAs8=verraden hun cultureel-religieuze achtergrond: Guven Ulas, Serkan Kiziltan, Umit Kaygisiz, Yasam Erdogan, Turgut Adakan – om er maar een paar te noemen.

VIDEO TOONT ZUUR-AANSLAG

De media spreken hoe dan ook slechts van een mannengroep. Nog maar kort geleden had de bekende, uit Londen afkomstige activist en journalist Milo Yiannopoulos in de USA om asiel gevraagd https://philosophia-perennis.com/2019/01/15/europa-zu-gefaehrlich-fuer-homosexuelle-britischer-aktivist-milo-yiannopoulos-bitte-die-usa-um-asyl/. In Broot-Brittannië is het als homosexuele man – vanwege de islamisering van het land – allesbehalve veilig.

En een video is er ook van:

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/01/19/london-maennergruppe-veruebt-saeure-anschlag-auf-homosexuelle/