“Trump-jager” en bijzonder speurder Mueller ontlast Trump

Door: Michael Kornowski (“Zonder omwegen”, zie link)

Uitgerekend FBI-bijzonder speurder Mueller ontlast Trump. Nadat het linkse magazine “Buzzfeed” klaarblijkelijk fakenews over de uitspraak van zijn ex-advocaat Michael Cohen heeft verbreid. Volgens de “onthullingen” zou Trump Cohen dringend hebben verzocht, inzake de Rusland-affaire meineed te plegen. Natuurlijk sprongen zowat alle Amerikaanse (en Duitse) media er bovenop en werd de typische copy-and-paste-machinerie in werking gezet. Zo is bij Google het intikken van het woord “Cohen” voldoende om gerelateerde Duitse versies van het fakenews van 18.01. te vinden.

Nu (net een dag later) volgt het grote Dementi: Een uitspraak van dat soort is er in die vorm niet geweest, aldus het bureau van FBI- bijzonder speurder Mueller.

Men kan tegen Trump aankijken, zoals men wil, maar hij vervult consequent zijn verkiezingsbeloftes en daarmee maakt hij zich bij linksen, eurocraten, globalisten en internationaal-socoalisten ongeliefd. Zó ongeliefd, dat ieder middel om hem weg te krijgen juist schijnt. Dat kennen wij ergens van …

Het Relotiunisme*) is niet louter een Duits probleem, want ook in het buitenland plegen linkse gedragsjournalisten hun onbetamelijkheden – geheel naar de zin van bepaalde belangengroepen uit de politiek en elites. De echte feitenjournalistiek, die zich baseert op hard recherchewerk, heeft zichzelf ogenschijnlijk naar het Nirwana weggepromoveerd. Een doodsteek voor waarheid en democratie.

Bronnen betreffende Dementi:
https://www.welt.de/…/Trump-entlastet-Das-ueberraschende-De…
https://www.sueddeutsche.de/…/trump-cohen-luege-buzzfeed-1…
https://www.bild.de/…/russland-sonderermittler-entlastet-do…

Bronnen ter verbreiding van fakenews:
https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.bericht-von-buzzf…
https://www.derstandard.de/…/bericht-trump-gab-anwalt-anwei…
http://www.spiegel.de/…/donald-trump-soll-michael-cohen-zur…

(Bron: https://www.facebook.com/ohne.umschweife1/)

*)Verwijzing naar Claas Relotius, jarenlang beschouwd als een gerenommeerd journalist voor o.a. Der Spiegel, die echter onlangs op onbarmhartige wijze door de mand viel als eersteklas fake-news-schrijver en onversneden oplichter https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjg9fu6wP_fAhXMLVAKHdygD7IQFjAFegQIBhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.nrc.nl%2Fnieuws%2F2018%2F12%2F23%2Fgevallen-duitse-journalist-nu-ook-beschuldigd-van-oplichting-a3126880&usg=AOvVaw3HRw_fadbmI8s8UN14EiG3 (noot van vertaler).

Door: Michael Kornowski.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/01/21/trump-jaeger-und-sonderermittler-mueller-entlastet-trump/#respond