Aken: Merkel en Macron genadeloos uitgefloten

Door: David Berger.

Een bijna naargeestige stemming gisteren in Aken: Merkel en Macron stappen voor het Raadhuis uit hun limousines, wenden zich naar het volk toe om hun huldigingen in ontvangst te nemen, zwaaien naar de menigte – en merken totaal niet dat deze, door de politie op veilige afstand gehouden, hen alleen maar uitfluit en “donder op” roept.

Twee dagen geleden berichtten wij, hoe snel Minister van Binnenlandse Zaken Salvini zich zelfs in het Zuiden van Italië tot superstar ontwikkelt https://philosophia-perennis.com/2019/01/21/salini-superstar/. Nu gisteren in Aken het tegenovergestelde programma met Merkel en Macron als door het volk gehate leiders.

FRANSEN EN DUITSERS VRIENDSCHAPPELIJK VERENIGD TEGEN MERKEL EN MACRON

Eigenlijk waren ze in Aken samengekomen, om een nieuw 16 kantjes tellend vriendschapsverdrag te ondertekenen, maar reeds van tevoren lieten Fransen en Duitsers – ook zonder verdrag vriendschappelijk verenigd – hen zien, wat ze van hen en hun politiek denken.

RT bericht: “Als Bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zwaaiend voor de menigte treden, weerklinken protestkreten en -gefluit hen tegemoet: De menigte brult: “Macron démission” en “Donder op”.

INGE STEINMETZ EN HENRYK STÖCKL

De demonstranten zijn uit verschillende kampen afkomstig. Aan rechterzijde werd er gescandeerd: “Wij zijn het volk”. Ter plaatse zijn ook Inge Steinmetz en Henryk Stöckl, die in het rechtse spectrim bekende personen zijn.

Ter linker zijde waaien vlaggen met opschriften als “Die Linken” en “Linksjugend Solidarität”.
Aan beide kanten dragen mensen gele veiligheidshesjes, om hun solidariteit met de Franse burgerprotesten te tonen.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/01/23/aachen-merkel-und-macron-gnadenlos-ausgepfiffen/

Een gedachte over “Aken: Merkel en Macron genadeloos uitgefloten

  1. In alle bescheidenheid opgemerkt: De video nog eens aandachtig bekijkend ontkom ik persoonlijk niet aan de indruk, dat ze het allebei wel degelijk in de gaten hadden: Lachen als boeren met kiespijn en het wuiven geschiedde eveneens buitengewoon slap, kort en zonder enige overtuiging! – En vervolgens gauw naar binnen – om dat 16 kantjes tellende vod maar voorál te tekenen; door dik en dun je kop blijven volgen, pleegt men zoiets wel te noemen…
    Deze twee blameren zich wel zó ongelofelijk op deze manier: Dit verraadt alles bij elkaar een dictatoriale inslag van het zuiverste water!

    Like

Reacties zijn gesloten.