Berlijn: Links-extremisten verklaren zich solidair met Arabische clans

Door: Redactie PP

Wat bij elkaar hoort, groeit naar elkaar toe:
Links-extremisten eisende verantwoordelijkheid op voor de brandaanslagen op Rhyssenkrup, DB Schenker, Dr. Hause en Wisag. Daarenboven bejubelen ze de aanslag op de Regelgevende Instantie Neuköln, vermoedelijk begaan door Arabische clans. Dat is “precies het passende antwoord”, aldus de linkse terroristen op hun strijdblog Indymedia.

Voor de brandaanslagen op een voertuig van Thyssenkrupp (14 januari, Prenzlauer Berg), DB Schenker (15 januari, Lichtenberg) en Wisag (21 januari, Lichtenberg) eisen de links-extremisten op hun internetblog “Indymedia” uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid op.

“ANTIFA” VIERT “WEEK VAN DE BRANDEN IN BERLIJN”

In het voor socialistisch strijd-ethos typerende, meterslange schrijfsel verklaren ze zich solidair met de – door de MSM liefdevol als “autonomen” getypeerde linkse terroristen – voor de brandaanslag op de Regelgevende Instantie in Neukölln, vermoedelijk begaan door criminele arabische clans. Op Indymedia valt te lezen:
“Zo gaat er een week van branden in Berlijn voorbij. Buiten de vier eerder genoemde, waarvoor wij nadrukkelijk de verantwoording nemen, brandde gisteren ook de Regelgevende Instantie in Neukölln. Na het optreden van de laatste dagen tegen daklozen en de razzia’s tegen als clanleden gestigmatiseerde en voor de jacht vrijgegeven mensen vinden wij echter het vuur precies het passende antwoord.”

CEL “SOLEDAD CASILDAHERNÁES VARGAS”

De opstellers – de “autonome groeperingen -Cel “Soledad CasildaHernáez Vargas” verwijzen hierbij vermoedelijk op een groot opgezette razzia door politie, Regelgevende Instantie en belasting-inspectie tegen bookmakers en clan-bars, afgelopen Vrijdag, schrift de Berliner Kurier https://www.berliner-kurier.de/berlin/polizei-und-justiz/brandanschlag-auf-ordnungsamt-chaoten-applaudieren-den-clans-31920128. (SB)

Deze bijdrage verscheen het eerst hier https://www.journalistenwatch.com/.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/01/24/berlin-linksextremisten-solidarisieren-sich-mit-araber-clans