Spijbelen met hamburger als toetje.

Door: Rob Meyer.

Wetenschapper van TU Delft Cyriel Wentzel werd met bord en al vertrapt bij die hysterische klimaatstaking van spijbelende pubers.
Naar zijn argument: ‘Dat het nog te vroeg is om zulke radicale en ingrijpende maatregelen te ondernemen!’ werd niet geluisterd en door de hysterische MacDonaldsnotneuzen met hoon beloond: ‘Heeft U kinderen? Kleinkinderen? Die gaan allemaal dood als we niks doen!’
Allemaal ingestudeerde kreten, voortkomend uit het Nijpeliaans dialect..

Maar Wentzel krijgt geen poot aan de grond in de gillende menigte.
Een tegengeluid wordt niet geduld.
Zoals altijd binnen de linkse klimaatsalafisten.
Voor echte wetenschappelijk onderlegde argumenten zijn ze als de dood, angst dat hun ego breekt, en hun zegenrijke klimaatdroom een nachtmerrie blijkt.

Maar een dagje – door Juncker ondersteund, zo bereikt ons nieuws van achter de schermen!! – te mogen spijbelen om als een randdebiel, in de handen een snel in elkaar geflanst bordje met een dooddoener uit de keuken van klimaatpaus Nijpels en milieuradicaal Samsom, en masse de politiek ervan te overtuigen dat we allemaal de pijp uitgaan als we niet heel snel het klimaatroer drastisch omgooien, vindt uiteraard gretig gehoor bij de startende burgertjes.

Deze onvolgroeide mensjes, die nog een lange weg hebben te gaan alvorens ze voorzien raken van enig volwassen benul, worden opgezweept door een handjevol doemdenk-marionetten, en wassen de wetenschappers, die over de werkelijke kennis beschikken m.b.t. het klimaat, stevig de oren, zichzelf belonend met een vrije dag, afgetopt met McDonaldburgers.
‘Hoe bewust kun je omgaan met het klimaat als je die troep en masse tot je neemt?’denkt de nuchtere Nederlander dan.
Doch dit terzijde.

Zoals met mij inmiddels steeds meer wakkere geesten, ben ik ervan overtuigd dat er een Verborgen Beweging schuil gaat achter allerlei voor de gewone burger rampzalige maatregelen en strategieën, die uitsluitend tot doel hebben om de totale mensheid aan een eliteclubje te onderwerpen. En dat begint met al het geld naar één punt te loodsen.

Termen als Bilderberg, Vrijmetselarij, Elite, Illuminati, Rothschilds, Soros, de lijst wordt steeds langer en zichtbaarder, doemen almaar frequenter op in de ‘nieuws-achter-het-nieuws’ bronnen, en kunnen op een goede dag niet meer afgedaan worden als ‘complottheorieën’.
Voor de wakkere geest is het steeds helderder te zien hoe geraffineerd men vanachter de schermen te werk gaat. Er worden allerlei sprookjes bedacht om weer een nieuwe wet of ingrijpende maatregel door de strot van de burger te proppen.
Al doende zuigt men geld uit de onderste lagen van de bevolking, waardoor die verzwakt en afhankelijker wordt, dus beter beheersbaar.

En laat die huidige klimaatwaanzin nu exact passen in deze strategie!
De burger wordt al volgepropt met doemscenario’s drijvend op een gevoelig onderwerp: ‘De Toekomst van onze Kinderen en Kleinkinderen’, en dan voorts gevolgd door allerlei kostbare ingrepen, die, uiteindelijk, alleen betaald worden door de burger.
Dit sluit dus weer naadloos aan op die ‘complottheorie’.
Wie dat nu nog steeds niet in de gaten heeft, is al hersendood en niet meer te redden.

Rob Meyer 8 februari 2019.