NRW-SPD: Turks in plaats van Engels op basisscholen!

Door: Redactie PP

Voor de SPD en vooral de Turken in het land gaat de overname van Duitsland als een Turkse kolonie kennelijk niet snel genoeg. Tayfun Keltek (SPD) van de Turkse Raad voor integratie in Noordrijn-Westfalen verzoekt nu, het Engelse onderricht op basisscholen compleet af te schaffen en in plaats daarvan lessen in Turks te geven.

Dat zou het leven van Duitse (! – vert.) kinderen namelijk gemakkelijker maken, beargumenteert Keltek. Een derde van de scholieren in Noordrijn-Westfalen heeft een migratie-achtergrond. Dat zijn weliswaar niet allemaal Turken, maar Turkish first is blijkbaar het devies in de kringen der Turkse landjespikkers.

ENGELSE LES OP BASISSCHOLEN HELEMAAL AFSCHAFFEN

“Ik ben er voor, de Engelse lessen op basisscholen helemaal af te schaffen – niet alleen in de eerste twee schooljaren” verklaarde Keltek tegenover de “Kölner Stadt-Anzeiger https://www.ksta.de/politik/-signal-der-wertschaetzung–tuerkisch-statt-englisch-an-grundschulen-in-nrw-gefordert-32005856. “Duitse kinderen zouden ervan profiteren, de taal van herkomst van hun mede-leerlingen aan te leren, aldus de Turkse islamiserings-afgevaardigde.

Daarbij zou het niet gaan om het Turkse, maar om de realiteit van het leven van de kinderen. Duitse kinderen zouden ervan profiteren, de talen van herkomst van hun mede-scholieren te leren. Wanneer alle Duitsers vervolgens Turks zouden spreken, zouden de Turken meer tijd hebben om zich op het Duits te concentreren, aldus de tamelijk rammelende argumentatie.

Waarschijnlijk om het er niet zo erg uitgesproken uit te laten zien, zou er op de basisscholen ook Pools en Russisch https://www.derwesten.de/region/landesintegrationsrat-will-englischunterricht-abschaffen-fuer-deutsche-kinder-waere-es-einfacher-tuerkisch-russisch-polnisch-zu-lernen-id216396257.html moeten worden gedoceerd, laat Keltek tenminste nog iets anders naast Turks gelden. Engels zouden de kleintjes vervolgens immers ook “binnen twee of drie weken op een vervolgschool kunnen leren”, aldus de voorstellingen van Keltek.

OMGEKEERDE INTEGRATIE

Dat noemt men dan waarschijnlijk omgekeerde integratie. De Turken bewijzen ons aldecennialang, dat ze er geen interesse in hebben om hier te integreren. De Duitse taal tenminste voor de helft te beheersen om zijn agressies in de landstaal te kunnen uitdrukken, was tot nu toe althans een noodzakelijk kwaad.

Maar als uiteindelijk iedereen Turks spreekt, is dat immers ook niet meer nodig. Op Berlijnse scholen https://www.bz-berlin.de/berlin/berliner-schulen-starten-tuerkisch-unterricht-fuer-erstklaessler wordt al sinds begin 2018 de Duitse bassisschoolkinderen Turks door de strot geduwd.

“MERHABA” IN PLAATS VAN “HALLO”

Alles bij elkaar genomen geeft deze voor-aanval een goed beeld van de realiteit van de zogeheten raden voor de integratie in Duitsland. Het gaat er hier zeer duidelijk in hoofdzaak om, dat de Duitsers eindelijk integreren en dat al het eigene, Duitse zo snel mogelijk moet worden verdrongen.

In de toekomst moet er dus “Merhaba”in plaats van “hello” en “tesekkür ederim” in plaats van “thank you” worden geleerd. De Turkse migranten zullen het minstens aan de naar kiezers hengelende SPD te danken hebben, met kruisjes in de stemhokjes; een halve maan op het stembiljet is nu eenmaal helaas nog niet toegestaan.

De bijdrage verscheen het eerst bij PI-News http://www.pi-news.net/

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/02/09/nrw-spd-tuerkisch-statt-englisch-in-grundschulen/