“Gevaar voor welzijn kind” door geradicaliseerde politici

Door: Altmod*)

“Korofilie” in zekere kringen

Onder Korofilie* verstaat men het zich aangetrokken voelen tot tot jonge meisjes. Het begrip (uit het Grieks/Attisch kóre “meisje”)werd in 1914 geïntroduceerd in het metier door Magnus Hirschfeld, een homosexuele arts en “sexueel onderzoeker, die er de voorkeur van volwassen vrouwen voor jonge meisjes mee wilde aanduiden.

De Groenen mag men wel degelijk met recht en reden benoemen als de partij van de ( niet slechts) gepropageerde Pedofilie. Zo diende bv. korte tijd terug een parlements-afgevaardigde van de Groenen uit Beieren een verzoek in om Greta uit Zweden de Nobelprijs voor de Vrede toe te kennen.

Het 15-jarige meisje uit Zweden werd onlangs door de Süddeutsche Zeitung betiteld als “boegbeeld van de klimaatbeschermingsbeweging”, zoals men op Wikipedia kan lezen:
Greta Thunberg is de dochter van de operazangeres Malena Ernman en van de acteur Svante Thunberg. Volgens Svante Thunberg noemde zijn familie hem naar de fysicus en chemicus Svante Arrhenius, die een oudoom in de 2de graad van zijn vader was geweest. Volgens eigen zeggen hoorde Greta op achtjarige leeftijd op school voor het eerst over de door de mensen veroorzaakte opwarming van de Aarde. Daarmee begon kort daarop haar betrokkenheid met de klimaatbescherming, door in huis de verlichting uit te schakelen om energie te sparen.

Later besloot ze, niet meer te vliegen en het veganisme te omarmen en overtuigde ook haar familie daarvan. Op elfjarige leeftijd maakte ze een fase van depressiviteit door en hield permanent op met praten en met eten. Hierop werd bij haar de diagnose Asperger-syndroom vastgesteld. Met 15 jaar begon ze, zich in het openbaar actief in te zetten voor de klimaatbescherming. Tegenover The New Yorker verklaarde ze: “Ik zie de wereld iets anders, vanuit een ander perspectief. Ik heb een buitengewone belangstelling. Het is heel gebruikelijk, dat mensen in het autisme-spectrum een buitengewone belangstelling hebben.”

Zonder twijfel is de beklagenswaardige Greta – en in het bijzonder haar ouderlijk huis en omgeving – een object voor specialisten uit de zenuwgeneeskunde.

Maar zeker is het een geschiedenis, waaruit een Claas-Relotius-prijs kan worden gefabriceerd, dachten enige journalisten, politici en andere activisten. En zo werd het klimaat-activistische “puberdier” vervolgens door competente sponsors naar de klimaatbeschermingsconferentie in de buurt van Katowicze vervoerd en mocht daarnaast ook optreden op de Wereldeconomische Topconferentie in Davos, teneinde de negérende rest van de wereld de maat te nemen.

Wie komt er op het idee, om een gestoord en beklagenswaardig – zonder twijfel tevens liefdewaardig – kind te exploiteren, te misbruiken ten behoeve van een ideologie?
Tweederangs mag het genoemd worden, dat men Greta met haar lichtelijk wezenloze oogopslag en met vlechten laat optreden, wat in Duitsland eigenlijk onder het Nazi-rasterwerk van de Amadeu-Antonio Stichting thuishoort, volgens welke vlechten bij kleine meisjes een vingerwijzing kunnen zijn naar een rechtse- of Nazi-gezindheid bij de ouders.

Deze Nazi-snuffelbrochure werd door Merkels Minister van Gezin, de SPD-activiste Franziska Giffey, financieel gesteund en door haar voorzien van een voorwoord. Giffey dacht, dat men opvoeders zo de helpende hand had willen bieden bij de heikele taak, het gevaar voor het welzijn van het kind door geradicaliseerde ouders te herkennen.

Wie helpt er eigenlijk gevaren voor het welzijn van het kind door geradicaliseerde en radicaliserende politici te verhinderen?

Op de een of andere manier steekt er bij de (internationale) manipulators al een Nazi-mentaliteit achter. Niet die, waartegen Links zo heftig strijdt, maar de totalitaire gezindheid, die ook Links eigen is.
Het geval-Greta herinnert aan Malala Yousafzai, de tot nu toe jongste winnares van de Nobelprijs voor de Vrede in de geschiedenis. Malala werd door een correspndente van de BBC – in samenwerking met haar vader – en een McKinsey-adviseuse gepusht,en uiteindelijk door een over de hele wereld agerend PR-agentschap tot en met de Nobelprijs voor de Vrede aan toe geëxploiteerd. Malala had zogenaamd reeds als 11-jarige in Pakistan met een blog als jongste vredes-activiste in de geschiedenis de aandacht van de wereld gewekt – aldus de media en het Nobelprijs-comité.

Greta heeft een goede kans – zonder hoofddoek – ondanks of vanwege haar vlechten – de opvolgster van Malala te worden.

Ook de “religie van de door mensen veroorzaakte klimaatverandering” heeft behoefte aan haar (onschuldige) kinderlijke iconen oftewel martelaressen: Greta, de Bernadette Soubirous van de klimaat-religie, Malala – de H. Catharina van de meisjesscholen.

En het kindjesschema als deel van de Iconostasen der profane belijdenissen van de tegenwoordige mens.

De opwinding over misbruikschandalen in de (christelijke) kerken is een doorlopende rubriek in de (linkse) media geworden. Over het misbruik van kinderen voor politieke, agitatorische doeleinden windt geen (journalistieke) hond zich op. Zo deinzen bijv. “groen-verdomde”journalisten van de Bayerische Rundfunk er ook niet voor terug, om zich vervolgens in te zetten voor het “spijbelen ten behoeve van de klimaatbescherming” en zich door “Greenpeace” en dergelijke weldoeners en helpers der mensheid de argumenten te laten leveren.

* Niet te verwarren met coprofilie, de sexuele lustopwekking door menselijke uitwerpselen

**********

*) “Altmod” is medisch specialist en blogger (altmod.de) zowel als columnist
bij conservo

Door: “Altmod”.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2019/02/10/kindswohlgefaehrdung-durch-radikalisierte-politiker/#more-23511