Moordenaars schreven met zijn bloed op de muur: “Hij is Homo”

Door: David Berger.

De 21-jarige student medicijnen Assil Belalta werd afgelopen zondag vermoord in zijn slaapkamer op de Campus van de Universiteit van Algiers. De beide daders sneden hem de keel door en schreven “Hij is homo” op de muur van zijn kamer.

De Campus van Algiers was afgelopen zondag het toneel van een brute moord op Assil Belalta, een 21-jarige student in de medicijnen. Volgens berichten in de lokale media http://dia-algerie.com/etudiant-sauvagement-assassine-a-cite-universitaire-a-ben-aknoun/ werd Belalta in zijn kamer, waar hij op het tijdstip van de misdaad alleen aanwezig was, door twee personen bruut vermoord.

ASSIL LAG DOOD IN EEN PLAS BLOED

De daders, vam wie op dit moment ieder spoor ontbreekt en die er vermoedelijk ongestraft vanaf zullen komen, slachtten het slachtoffer regelrecht af – voordat ze met het bloed van hun slachtoffer op de wand (in het Engels) schreven: “Hij is homo”.

Enkele uren later werd Assil door vrienden in een reusachtige plas bloed dood gevonden in zijn studentenkamer.

ISLAM STRAFT HOMOSEXUELEN

Bij de plaats van de misdaad gaat het om de Ben Aknoun-Campus van de Universiteit van Algiers. Volgens de locale media heerst aldaar met de toenemende islamisering van het land tevens een steeds meer criminele atmosfeer.

De staatsreligie van Algerije is de Soennitische Islam, waartoe 99 procent van de locale bevolking behoort en die zich in de laatste jaren steeds meer radicaliseert. De wetgeving, die erg leunt op de Sharia, verbiedt de uitoefening van andere religies eenzeer als homosexuele handelingen onder mannen.

Wikipedia bericht https://de.wikipedia.org/wiki/Homosexualit%C3%A4t_in_Algerien, dat het vermoorden van homosexuele mannen – bijvoorbeeld in het leger – of de openbare steniging van homosexuelen aan de orde van de dag zijn. Ook daarom valt er van uit te gaan, dat de pogingen van de politie om de daders te vinden, duidelijk hun grenzen zullen hebben.

EUROPESE HOMO-ACTIVISTEN NIET GEÏNTERESSEERD IN HET LOT VAN DEZE MANNEN

Paradoxaal genoeg tonen links-groene homo-bewegingen en -activisten in Europa en gedeeltelijk ook in de VS – ondanks deze tragische voorvallen – zich nog steeds vooral gedreven door de angst, om te worden betiteld als “islamofoob” https://philosophia-perennis.com/2019/02/02/antisemitisch-lessen-sie-wegen-welcher-aussagen-david-berger-als-maenner-chefredakteur-entlassen-wurde/. Of ze instrumentaliseren een voorval als dit, om te propageren voor een nog noodlottiger vluchtelingenpolitiek – zoals het linkse blog “queer.de” https://www.queer.de/detail.php?article_id=32957

Ook de islamisering van Europa roept in deze kringen nog steeds veel te weinig weerstand op. Alleen om haar ideologie overeind te houden, verraden ze zo – vaak zonder enig gewetensbezwaar – hun “broeders”in de islamitische landen en effenen bij ons de weg voor soortgelijke toestanden, die zich nu al aftekenen door de toename van homohaat-criminaliteit, vooral uitgeoefend door islamitische migranten.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/02/12/moerder-schrieben-mit-seinem-blut-an-die-wand-er-ist-schwul/