Een jaar geleden: De eerste Vrouwenmars in Berlijn schrijft geschiedenis

Door: David Berger.

Het is bijna niet te geloven, dat er pas een jaar voorbij is. Want datgene, wat zich op 17 februari 2018 in Berlin-Keuzberg afspeelde, is nu al bijgeschreven in de annalen der geschiedenis van de Bondsrepubliek. Op deze dag, precies een jaar geleden vond in Berlijn de eerste Vrouwenmars plaats tegen het geïmporteerde geweld.

Georganiseerd was hij door de AfD-politica leyla Bilge, journalistiek begeleid werd de actie vanaf het begin door PP.

De geschiedenis ging hij niet vooral in, omdat in 2018 nog enkele andere vrouwenmarsen volgden – maar omdat de links-extremistische Antifa en haar partij-politieke tentakels in Berlijn er alles aan deden https://philosophia-perennis.com/2018/02/18/frauenmarsch-antifa/ om de Berlijnse Vrouwenmars tegen geweld tegen vrouwen niet door te laten gaan, zoals gepland.

LINKS GEWELD TEGEN VROUWEN EN KINDEREN BEVORDERDE SYMPATHIE VOOR DE VROUWENMARS

Wat er in het begin uitzag als een mislukking, bleek later een heel belangrijke gebeurtenis:

Dat linkse demonstranten vrouwen en kinderen, die demonstreerden voor hun rechten en vooral voor de rechten van vrouwen en kinderen in islamitische landen en daarvoor door Links verden uitgescholden voor Nazi’s, gedeeltelijk zelfs met fysiek geweld tegemoet werden getreden; dat daarnaast de politie slechts halfhartig bereid was, de rechten van de demonstranten door te zetten en capituleerde voor de anarchie-fanatici, stuitte bij de meeste mensen in Duitsland op onbegrip, ondanks de eenzijdige, lukrake berichtgevingen van de linkse propaganda-media.

IMMUNITEIT VAN POLITICI, DIE VROUWENMARS WILDEN DWARSBOMEN, OPGEHEVEN

Met vèrstrekkende gevolgen: Zo werd van maar liefst zes politici, die aan de illegale activiteiten hadden deelgenomen, enkele maanden later de immuniteit opgeheven.

Meer over de Vrouwenmars en zijn gevolgen hier: PP-special Vrouwenmars https://philosophia-perennis.com/?s=Frauenmarsch

Ook Facebook spant zich enorm in om de mensen in Duitsland de indruk te laten krijgen, dat deze opstand tegen geïmporteerd geweld jegens vrouwen, kinderen en gehandicapten nooit zou hebben plaatsgevonden.

OOK FACEBOOK NAM DEEL AAN DE SMERIGE ACTIES

In dit kader werd de video van mijn toespraak op de Vrouwenmars het afgelopen weekend voor het Facebook-centrum voor censuur gewist en ik voor 30 dagen geblokkeerd.

Intussen werd tevens het Youtube-kanaal, waarop ik de video had gepost, gewist. Daar de uitspraken van a tot z bedroevend actueel zijn, wordt hij hier nog maar eens gepubliceerd:
(TG: Video kon helaas niet worden overgenomen door het ontbreken van een link.)

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/02/17/vor-einem-jahr-der-erste-frauenmarsch-in-berlin-macht-geschichte/