Macron en de leugen-media slaan terug: “Gele Hesjes” worden zogenaamd geïnfiltreerd door “Jodenhaters”.

Parijs. In Frankrijk richten regering en leugen-media hun giftige pijlen op de beweging van de Gele Hesjes, die de regering-Macron door haar aanhoudende protesten in de verdediging drukt – en wel met een buitengewoon perfide aantijging. Er zouden zogenaamd thans “Jodenhaters” infiltreren in de beweging.

Hierbij gaat het concreet eigenlijk slechts om één enkel geval, waarbij weliswaar een prominente exponent van de Joodse kring in het vizier kwam: De intellectueel Alain Finkelkraut, wiens weg toevallig kruiste met die van een mars van “Gele Hesjes”, zou voor het oog van de camera’s door demonstranten zijn bedreigd en zijn uitgescholden voor “smerige zionist”.

Alsof het Franse establishment slechts op een dergelijk voorval had gewacht, heerste er prompt luidkeelse ontzetting, waarbij in het bijzonder niet alleen President Macron, maar ook Marine Le Pen tekeer ging. En het blad van de massa “Parisien” blèrde in grote koeienletters: “Wij zijn deze haat zat!”

Al enige tijd wordt het Franse publiek ingeblazen, dat de “Gele Hesjes” worden geïnfiltreerd door “Jodenhaters”. In Parijs hadden anti-Joodse bekladdingen opzien gebaard. Onder andere het portret van de gestorven EU-parlementsvoorzitster en overlevende van Auschwitz Simone Veil was beklad met hakenkruizen.

Intussen zouden meerdere studies hebben aangetoond, dat het milieu van de Gele Hesjes zich meer dan gemiddeld afschermt voor de gevestigde media, vooral informatie verstrekt via Facebook en vanuit het Internet en buitengewoon gevoelig zou zijn voor aldaar verbreide “complottheorieën”- dan kan de Jodenhaat natuurlijk niet ver weg zijn. Maar feiten zijn het niet. (mü)

Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://zuerst.de/2019/02/19/macron-und-die-luegenmedien-schlagen-zurueck-gelbwesten-werden-angeblich-von-judenhassern-unterwandert/