Onder de duim

Door: Rob Meyer.

Stel, ik koester de wens om de voltallige wereldbevolking onder mijn duim te krijgen.
Hoe zou ik dat gaan bewerkstelligen?
Dat blijkt vrij simpel te zijn, als ik alle mogelijkheden op een rijtje zet.
En mijn humaan beginsel in de vrieskist deponeer…

1) Ik ga eerst de huidige samenleving ontwrichten door te zorgen dat er een massa-immigratie tot stand komt vanuit een volslagen afwijkende cultuur.

2) Zorgen dat strafbare feiten, gepleegd door asielzoekers, Linéa recta in de prullenmand belanden, tegelijkertijd de slachtoffers minimaal een reprimande geven, zo niet een straf doen toekomen wegens het discrimineren van andere volkeren.
Dus in feite de gehele rechterlijke macht onder mijn controle krijgen.

3) De schooljeugd inschakelen, bijvoorbeeld door ze te laten demonstreren ten faveure van het klimaatverdrag, met als beloning een hamburger.

4) Zoveel mogelijk geld wegzuigen uit de onderlaag van de samenleving, middels maatregelen die ogenschijnlijk legitiem zijn, zoals klimaat, gaswinning vermindering en dure ‘milieuvriendelijke’ voorzieningen.

5) Het onderwijs uitbenen, zodat de leerlingen zo min mogelijk bewust worden van de maatschappelijke situatie, en aldus door de derhalve ontstane domheid makkelijk beïnvloedbaar zijn en gemanipuleerd kunnen worden.

6) Gooi energiekosten omhoog. En ook de zorgkosten. Belastingverhoging. Kinderbijslag korten. Subsidies afromen.

7) Stop chemische troep in voorverpakte levensmiddelen, zodat mensen net niet dood gaan, maar wel ziek worden en – alweer chemische – medicijnen moeten gebruiken om toch nog enigszins te kunnen voortbestaan. Dan zijn ze makkelijker controleerbaar.

8) Neem een succesvolle miljardair in de arm, en laat die ongestoord slaapverwekkende, gemanipuleerde programma’s maken, en inspireer hem om – wederom ongestoord – stap voor stap de gehele mediawereld in bezit te krijgen, zodat de in slaap gesukkelde samenleving collectief onder controle komt. Dat biedt tevens de mogelijkheid om het nieuws naar mijn believen om te vormen richting mijn doelstelling: Totale Controle.

9) Alles digitaliseren, zodat controle steeds makkelijker wordt. Dus geen cashgeld meer, maar alles middels pinnen laten betalen.

10) De medische zorgmolen minder laten draaien, zodat de oudere generatie, die nog vol ervaring en kennis zit, eerder het loodje moet leggen (GroenLinks), om plaats te kunnen maken voor de geïndoctrineerde jongeren.

11) De mens zo lang mogelijk laten werken en tegelijkertijd zo vroeg mogelijk stoppen met medische zorg, zodat ze eerder overlijden. Levert dubbele winst op.

12) Ik zou ervoor zorgen dat alle Europese landen onder één noemer komen, zodat vanaf één plek alles geregeld kan worden, ongeacht wat landen vanuit hun inmiddels teloor gegane soevereiniteit zelf zouden willen.

13) Middels verplichte vaccinaties heimelijk chips en nano’s in het lichaam van de burger implanteren, zodat die te allen tijde volledig controleerbaar worden.

Er liggen nog talloze maatregelen op de plank, maar voorlopig laat ik het hierbij.

Dit is al een aardig begin.

Rob Meyer,18 februari 2019.

Een gedachte over “Onder de duim

Reacties zijn gesloten.