Kindermisbruik: DGB-Jeugd kweekt in Duitsland nieuwe Greta’s

Door: David Berger.

De heiligenverering, die “klimaat-Greta” Thunberg geniet, heeft er alras toe geleid, dat thans in Duitsland Linksgroene ouders hun kinderen eveneens ter beschikking wensen te stellen voor een soortgelijk misbruik. Een geval uit Midden-Franken, blootgelegd door een ex-Groene.

Als er in Duitsland één politieke richting is, die bijzonder goed raad weet met het misbruiken van kinderen, dan is het zeer zeker Linksgroen. Ook nadat nu Volker Beck – na enige onplezierige tussentijdse voorvallen – met welverdiende rust is gegaan en niet langer banden onderhoudt met de Groenen, lijkt hieraan niets te veranderen. Typisch voor sterk geïdeologiseerde systemen is het misbruik nu van seksueel overgestapt op ideologisch.

Interregionaal is het openlijke misbruik van “Klimaat-Greta” Thunberg te noemen, dat ook vanwege het feit, dat de gelijkgeschakelde media er zich in een permanente geilheid aan verlekkeren, wat perversiteit betreft bijna niet te overbieden valt.

JONG KIND MOET MET KRIJT “FCK AFD” OP DE STOEP SCHRIJVEN

Maar ook op het platteland doet men zijn best om nieuw nakomelingschap te kweken voor misbruik-scenario’s. Dat wordt bijvoorbeeld aangetoond door een bericht, dat afkomstig is uit het evenzeer sterk landelijke als links-bestempelde Midden-Franken:

Op Instagram https://www.instagram.com/p/BuRU8GjHMab/ deelt de DGB Jeugd Midden-Franken sinds kort de foto van een ongeveer 5 jaar oud kind, dat met krijt “FCK AFD” op de stoep schrijft. Commentaar hierover: “Die kinderen van tegenwoordig… beginnen steeds eerder met schrijven!”

Dat in het bericht de Antifa getagt is, verbaast dan ook alleen nog maar mensen, die niets afweten van de verbindingen van de DGB met de linkse terroristen.

Ontdekt en openlijk bekend gemaakt heeft het nieuwe Twitter-Account @Exgruene https://twitter.com/ExGruene/ , dat wij alle vrienden van Twitter alleen maar dringend kunnen aanbevelen, dit. Hier zult U thans de nieuwsberichten lezen, die de MSM morgen überhaupt niet of slechts met tegenzin en erzoenend zullen publiceren.

EN OP DIT VLAK MOET DE KATHOLIEKE KERK GOEDE RAAD WORDEN GEGEVEN?

En zelfs de media, die voor dergelijk misbruik -op kleine of op grote schaal – applaudisseren, willen de katholieke kerk uitleggen, hoe ze met de gevallen van misbruik om moet gaan?

Zo weinig als er met betrekking tot (vooral in het verleden plaatsgevonden) misbruik in de kerken wat dan ook te vergoelijken of te verontschuldigen valt, geldt dit voor het momenteel door jullie (MSM) bedreven misbruik van kinderen!

Dat jullie daar nog trots op zijn ook en het in alle openlijkheid praktiseren, maakt het er werkelijk niet beter op. Integendeel zelfs. Veeg eerst maar eens de reusachtige bergen vuil voor jullie eigen deur weg, voor jullie met typisch Duitse grootheidswaan een reinigingsdienst voor Rome willen aanbevelen!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/02/dgb-jugend-mittelfranken-kindesmissbrauch/