Ouders van Billy Six: “De Duitse regering heeft ons in de steek gelaten”

Door: David Berger.

Sinds 108 dagen zit de gerenommeerde oorlogs- en crisis-reporter Bily Six (32) in Venezuela in de gevangenis. Nu moet de Berlijnse journalist, die voor het liberaal-conservatieve “Junge Freiheit” bericht over de brandpunten van de wereldpolitiek, in Caracas voor een burgerlijke rechtbank komen. Ondertussen raakt de Duitse regering steeds meer onder druk.

Sinds een kwart jaar gaat er voor de ouders Ute en Edward (“Eddy”) Six uit Neuenhagen bij Berlijn geen dag voorbij zonder zorgen, zonder angstige blikken op de telefoon. Op 19 november 2018 vernamen ze, dat hun zoon in Venezuela was gearresteerd onder het voorwendsel van zogenaamde spionage. In Feite echter, omdat Billy onderzoek deed in de moedige strijd van de Venezolaanse bevolking tegen de linkse dictatuur van het Maduro-regime.

Al snel hadden de vertwijfelde ouders door: De Duitse regering, die in het geval van de in Turkije gearresteerde Duitserhater en “Welt”reporter Deniz Yücel (45) geen week nodig had om in Ankara protest aan te tekenen, liet het lot van hun zoon koud. Omdat hij voor het “verkeerde” medium werkte, misschien?

Het hele artikel kunt u hier https://www.deutschland-kurier.org/die-eltern-von-billy-six-klagen-an-die-bundesregierung-hat-uns-im-stich-gelassen/

Dit blog geeft diegenen, die de MSM in het geheel niet- of slechts selectief aan het woord laat komen, ze totaal demoniseren, een stem. Als u ons wilt steunen, zijn wij u zeer erkentelijk. Met twee klikjes is dat hier mogelijk:
https://www.paypal.me/DBerger8

Of eenvoudig door over te maken:
IBAN: DE04 3002 0900 0803 6812 81

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/05/eltern-von-billy-six-die-bundesregierung-hat-uns-im-stich-gelassen/