Heiko Maas: “Er bestaat geen enkel verband tussen het terrorisme en de vluchtelingen”

Door: David Berger.

Volgens de nieuwsberichten van vandaag https://philosophia-perennis.com/2019/03/07/merkels-offene-grenzen-mehr-als-7000-kriegsverbrecher-nach-deutschland-gekommen/ is het definitief duidelijk: De toenmalige Bondsregering van de Maizière via Merkel tot aan Heiko Maas heeft de bevolking tegen beter weten in met het oog op het gevaar van terrorisme door de open grenzen voorgelogen. Een interview met Maas in Morgenmagazin op 6 november 2015 bevestigt dit op buitengewoon indrukwekkende wijze.

Uiterlijk sinds vandaag is het duidelijk: Wie reeds in 2016 waarschuwde voor oorlogsmisdadigers onder de asielzoekers, werd door de Süddeutsche uitgemaakt voor rechs-extremistische sprookjesverteller https://philosophia-perennis.com/2016/07/31/merkel-fluechtlinge/, begin 2017 moest Merkel indirect toegeven, dat ze dit feit voor de bevolking had stilgehouden. En hoewel iedereen wist, wat er gaande was, werd er niets gedaan tegen de immigratie van duizenden oorlogsmisdadigers in ons land.

“ONVERANTWOORDELIJK OM EEN VERBAND TE LEGGEN TUSSEN TERRORISTEN EN VLUCHTELINGEN”

Bijzonder kras gelogen over het onderwerp heeft klaarblijkelijk ook de toenmalige minister van Justitie Heiko Maas van de SPD:

“Er bestaat geen verband, geen enkel bewijsbaar verband tussen het terrorisme en de vluchtelingen – behalve misschien één: namelijk,dat de vluchtelingen voor dezelfde mensen in Syrië vluchten, die verantwoordelijk zijn voor de aanslagen in Parijs! En daarom is het dan ook volkomen onverantwoordelijk om zonder enig bewijs een verband te leggen.”

Dit zei Maas in november 2015. Op dit tijdstip was hij Minister van Justitie en moest via de Procureur-Generaal allang beter weten. Het ZDF schrijft: “Van 2014 tot begin 2019 heeft het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) om en nabij de 5.000 aanwijzingen voor “strafbare daden volgens het Volkerenrecht” bij het Landelijk Bureau voor Recherche en de Procuteur-Generaal aanhangig gemaakt, zo heette het in het antwoord van het Ministerie van Binnenlandse Zaken op een vraag van de FDP-fractie, die bij de ZDF in behandeling is.”

Kijk vanaf 2.14

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/07/heiko-maas-es-gibt-keine-einzige-verbindung-zwischen-dem-terrorismus-und-den-fluechtlingen/