Frank-Walter Steinmeier: Met de Jet naar de klimaat-schoolstaking

Door: Ravid Berger.

Vrijdag kwam de Duitse president Frank-Walter Steinmeier (SPD) naar de zwaar geïndoctrineerde jeugd in Neumünster gereisd met de jet, om de spijbelaars onder het motto “Fridays for Future” de absolutie te verlenen en ze te ondersteunen in de strijd tegen “milieuvernietiging en ressource-verspilling”. Lieve Hemel, Kinderen, wat worden jullie voor de gek gehouden!

President Frank-Walter Steinmeier -bejubeld door de mainstream – ging vrijdag in Neumünster protesteren, teneinde de regerings-getrouwe jeugd te ondersteunen bij hun “Fridays for Future”- klimaathysterie.

De sociaaldemocraat arriveerde evenwel niet bepaald – op de één of andere manier klimaatneutraal – met de trein. Nee. Mr. President nam voor de om en nabij 350 kilometer lange reis de vliegmachine om vervolgens heroïsch de op de been gebrachte scholieren terzijde te staan bij de strijd tegen “door mensen veroorzaakte” klimaatverandering.

Een vrolijke foto van de vliegreis – vrouwelijke begeleiding op de vlucht inbegrepen – werd door zijn perswoordvoerster – de voormalige publieksrechtelijke omroepjournaliste Anna Engelke – aan ons door ge-twitterd.

Toen Steinmeier de Mullahs in Iran ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan van hun islamitische terreur-regime de hartelijke gelukwensen namens ons allen deed toekomen, twijfelden niet weinigen – en niet voor de eerste keer – er aan, of de sociaaldemocraat met zware problemen van geestelijke aard te kampen had. Soortgelijke vermoedens drongen zich op, toen de opper-groene Beierse parlements-afgevaardigde Katharina Schulze kort na Oudjaar naar Californië ‘jette’ en ons van daaruit via Twitter vrolijke plaatjes stuurde van ijsbommen in plastic bekers.

Het zijn echter niet uitsluitend geestelijke tekorten, die politici als Steinmeier of Schulze laten doen, wat ze doen. Het is de pure minachting voor de burger. Of het de zwaar geïndoctrineerde heugd bij Steinmeiers Neumünster-show misschien nog daagt, hoe ongelofelijk ze voor de gek worden gehouden, mag niettemin worden betwijfeld. (SB)

De bijdrage verscheen het eerst hier https://www.journalistenwatch.com/.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2019/03/11/frank-walter-steinmeier-im-jet-zum-klima-schuelerstreik/